Ревю на хладилник с фризер Samsung RB38T602CSA/EF


Samsung RB38T602CSA/EF е чудесен хладилник с фризер с нетен капацитет от 385 литра, който попада в енергиен клас C и е оборудван с модерен компресор с цифров инвертор и включващ система за цялостно охлаждане. Освен това този модел е оборудван с технологията SpaceMax, която добавя допълнително вътрешно пространство.

Samsung RB38T602CSA/EF

Samsung RB38T602CSA/EF

Хладилник с фризер Samsung RB38T602CSA/EF, 385 л, Клас C, NoFrost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, H 203 см, Metal Graphite

Това е функционален хладилник, който би паснал на по-голяма част от домакинствата в България, заради: оптималният си нетен капацитет от 385 литра, системата за автоматично размразяване Full No Frost в двете части на хладилника, функцията за бързо замразяване Power Freeze и не на последно място супер ефективния компресор Digital Invertor.

Характерното за хладилниците на Samsung е, че са сред най-добрите модели на пазара, уреди, които винаги изглеждат страхотно и разполагат с най-модерните технологии. Този модел влиза в това число и освен това е просторен, икономичен и тих, но това са само някои от неговите плюсове.

За максимално улеснение и функционалност моделът е проектиран така, че хладилната част е поставен отгоре, а фризерът отдолу.

Доказано е, че в едно домакинство хладилника хладилника по-често използван сравнено с фризера.

Максималният нетен капацитет от 385 литра се разпределя между 273 литра за хладилника и 112 литра за фризера.

Това е хладилник с  модерен дизайн с метално покритие в цвят Metal Graphite, който интегрира най-съвременните функции и технологии и  е специално проектиран за тези потребители, които не искат да правят компромис между качество, ефективност и устойчивост.

Неминуемо уредът дава усещането за стил и елегантност, като би се вписал перфектно във всеки модерен дом и най-вече кухня.

Управление

LCD дисплеят за управление за по-голяма дискретност е поставен от вътрешната страна на хладилника.

Samsung RB38T602CSA/EF

Чрез контролният панел на уреда може да регулирате:

  • Температурата в хладилника и фризера;
  • Функцията за бързо охлаждане на хладилника „Power Cool“;
  • Функцията за бързо охлаждане на фризера „Power Freez“;
  • Алармата за отворена врата;
  • Функция ваканция.

Система на охлаждане

Хладилникът е проектиран така, че да охлажда всички пространства за съхранение равномерно.

Студеният въздух се издухва през няколко вентилационни отвора на всеки рафт, поддържайки постоянна температура и свежа храна.

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Технологията No-Frost , с която е оборудван този модел не позволява позволява образуването на лед във фризера и хладилника.

В допълнение към тази технология този модел е оборудван с технологията All around coooling.

All-Around Cooling охлажда цялото пространство в уреда равномерно като студеният въздух се издухва през няколко отвора на всеки рафт, като поддържа постоянна температура и свежа храна във всеки един момент.

Функции на хладилника

Samsung RB38T602CSA/EF

Едно от основните неща при избора на хладилник е наличното вътрешното пространство в него. Тук от Samsung са се справили чудесно при проектирането на този уред и са успели да постигнат много голям вътрешен обем от 385 литра, благодарение на системата SpaceMax.

Рафтовете за съхранение на храна в хладилника са 5 на брой и са изработени от закалено стъкло и се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

Долната част на хладилника е разположено специално място за съхранение за пресни зеленчуци и плодове наречено Humidity Fresh.

Намирайки се в контролирана среда чрез регулирани въздушни течения и влажност плодовете и зеленчуците не се дехидратират като запазват своята свежест и цвят до 30 дни.

Samsung RB38T602CSA/EF

В този модел също така има и голямо пространство за съхранение на големи кутии от мляко и сок в рафтовете на вратата.

4-те рафта във вратата ви помагат да подреждате лесно предмети с различна големина и да ги съхранявате по най-подходящия начин.

Можете да регулирате отделенията така, че да отговарят на всички размери на бутилките, картонените опаковки и други продукти, за да използвате в максимална степен пространството за съхранение.

Функции на фризера

Фризерът е разположен в долната част, като има три плъзгащи се чекмеджета, разположени едно върху друго.

Този разполага с функцията за бързо замразяване, която е идеална, когато поставяте прясна храна в него.

Капацитета на замразяване на уреда за 24 часа е 13 килограма.

Други

Вратите на хладилника са реверсивни с хоризонтални дръжки на отваряне.

Хладилника е снабден с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии.

Това е така с цел поддържането на свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Уредът има много добра степен на изолация с автономност без ток до 18 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през топлия сезон и в райони с температура на околната среда с климатичен клас: SN – N – ST – T.

Проектиран е да работи икономично в диапазона от + 10 ° C през зимата и до + 38 ° C през лятото.

Енергийна ефективност

Хладилник с фризер Samsung RB38T602CSA/EF, 385 л, Клас C, NoFrost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, H 203 см, Metal Graphite

Енергийна ефективност съгласно най-новите разпоредби на ЕС на разглеждания уред е много добра – клас C с годишна консумация на енергия от едва 169 kWh.

Този разход на енергия се дължи и на компресора с функция Inverter, който прави всичко възможно консумираната енергия да бъде ниска. Освен това той позволява изключителна тихата работа на уреда, с много ниско ниво на шум достигащо до 35 dB.

Размери и тегло  

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см: 203 x 59.5 x 59.5 и тегло от 76 килограма.

Нашето мнение за продукта

Този хладилник с фризер Samsung притежава много технологични иновации и е със страхотен дизайн, който би се вписал във всяка една модерна кухня. Този уред може да ви осигури много икономично и надеждно охлаждане и замразяване на любимите ви хранителни продукти в двете си зони, без да наличието на лед или неприятни миризми вътре, така че да се насладите на перфектно свежа храна за дълго време. Препоръчваме го на големи семейства, заради неговия оптимален капацитет и високата му енергийна ефективност.

Samsung RB38T602CSA/EF

Samsung RB38T602CSA/EF

Хладилник с фризер Samsung RB38T602CSA/EF, 385 л, Клас C, NoFrost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, H 203 см, Metal Graphite

Подобни продукти:

Samsung RB38T602DSAEF

Samsung RB38T602DSA/EF

Хладилник с фризер Samsung RB38T602DSA/EF, 390 л, No Frost, Space Max, All Around Cooling, Цифров инвертор, Клас D, Сребрист