Ревю на еспресо машина DeLonghi Dedica Style EC 685


DeLonghi Dedica Style EC 685 е идеалният избор за вас, ако търсите добре изглеждаща еспресо машина, която има компактен дизайн и в същото време в супер лесна за работа, а основно прави перфектно кафе, както и млечна пяна.

Основни характеристики

Едно от най-отличителните белези на тази кафе машина са нейните сравнително компактни размери (Ш х Д х В) 14.9 х 33 х 30.5 см, които биха паснали добре на всеки един кухненски плот. Обикновено сме свикнали на големи и обемисти машини, който заемат твърде много място на кухненският плот.

Освен това машината се отличава и със стилния си дизайн с избор от няколко цветови нюанса – инокс, червен и черен с хромирани си детайли.

Отдолу са разположени четири гумени крачета, които спомагат за това машината да седи стабилно на плота, дори когато поставяте ръкохватката на машината.

Контролният панел е изключително лесен за работа, като е снабден с 3 натискащи се бутона, правещи машината лесна за използване от всеки.

Ако нямате предишен опит, инструкциите на машината са много прости и лесни за изпълнение, а процесът на използване трябва да ви отнеме не повече от един или два пъти, за да свикнете да използвате този уред с увереност.

Резервоарът за вода е с капацитет от 1.1 литър и е подходящ за приготвяне на няколко чаши кафе.

Машината е снабдена с подвижна тава, която може да се почиствате съвсем лесно и в съдомиялна машина.

За да спестите време, машината може да приготвя и по 2 чаши едновременно, а освен това уредът загрява супер бързо – само за 40 секунди.

DeLonghi EC 685 има висока мощност от 1300 W и помпа от 15 бара, която осигурява пълно извличане на аромата на кафето.

Тази еспресо машина има автоматично изключване – функция, която повечето модели на пазара нямат. Това повишава безопасността на вашата машина, защото не е нужно да помните, че трябва да я изключите след всяко ползване.

Това спестява значително количество енергия. В същото време се предлага специална система против капене, така че тавата остава чиста и не е необходимо да почиствате пространството под дюзите.

Нагревателят е от висококачествена неръждаема стомана и е високо устойчив във времето.

Уредът може да приготвя еспресо, както и напитки с млечна пяна, сред които капучино или лате, както и почти всички други видове специалитети.

Това става благодарение на парната дюза, която смесва пара, въздух и мляко, осигурявайки кремообразна и вкусна пяна.

Захранващият кабел е с дължина от 1 метър и е достатъчно дълъг, за да позволи лесно инсталиране навсякъде.

Нашето мнение за продукта

Този модел е чудесен за всеки, който се нуждае от кафе машина, но му липсва място в кухнята. Това е тънка и красива кафе машина с елегантен дизайн и премиум изработка, която ще заема много малко място на вашият кухненски плот. Тя има само три функции, така че се използва много лесно. Но основното е, че тази еспресо машина прави страхотно кафе, а също така може да правите и специалитети с млечна пяна. Нашето мнение, е че Dedica Style EC 685 притежава всички основни функции за приготвянето на перфектната чаша кафе, а съотношението между качество и цена е едно от най-добрите.

DeLonghi Dedica Style EC 685

DeLonghi Dedica Style EC 685 (Инокс)

Еспресо машина DeLonghi Dedica Style EC 685, 15 bar, 1300 W, Инокс

DeLonghi Dedica Style EC 685.R

DeLonghi Dedica Style EC 685.R (Червен)

Еспресо машина DeLonghi Dedica Style EC 685, 15 bar, 1300 W, Червена

DeLonghi Dedica Style EC 685 BK

DeLonghi Dedica Style EC 685 BK (Черен)

Ръчна еспресо машина De’Longhi Dedica Style EC 685, 1300 W, 15 бара, 1.1 л, Slim, Черна