Ревю на фурна за вграждане Hansa BOES68465

Hansa BOES68465


Hansa BOES68465 е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от средния клас, която е оборудвана с най-новите технологии, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики Hansa BOES68465

Това е многофункционална фурна с 8 програми и възможност за регулиране на температурата от 50 °C до 280 °C.

Капацитетът и е 65 литра, което е повече от достатъчно. В комплекта е включена и една плоска Procook тава за печене, изработена от алуминий.

Дизайнът на фурната е модерен, което би добавило елегантност и стил на всяка кухня.

Моделът е направен от черното стъкло в предната си част, като заедно с бутоните и дръжката в инокс я прави не само добре изглеждаща, но и в същото време много леса за поддръжка.

Hansa BOES68465

Вратата на фурната е снабдена с дълга хоризонтална дръжка, изработена от неръждаема стомана, която осигурява удобно отваряне.

Може да се сваля изцяло, за да се почиства по-лесно.

Стъклото на фурната е изработено от специална сплав, която го поддържа хладно по време на работа.

Контролният панел на уреда е много лесен за управление, с включен LCD дисплей. Фурната разполага с два въртящи се бутона за настройване на програмите за готвене и за температурата.

С отделни бутони може да настройвате таймера, електронния програмен часовник за включване и изключване на алармата и показателя на часа.

Поддържането на температурата се осъществява чрез конвекция, като се използва усъвършенствана вентилационна система. Вътрешността на фурната се осветява посредством халогенни лампи.

Заслужава да се отбележи, че вътрешността на фурната е с емайлирана повърхност и съответно е изключително лесна за почистване. Специалната гладка повърхност улеснява почистването на вътрешността на фурната, което означава, че следите от разливане на храна ще бъдат премахнати без проблем.

Основни функции

Фурната е оборудвана с удобни програматори Ta и Ts, с който може да настроите времето, след което фурната автоматично ще се изключи, намалявайки риска от прегаряне на храната.

Благодарение на страничните релси вече много лесно може да поставяте и изваждате тавите.

А освен това почистването на фурната става изключително лесно. Всичко, което трябва да направите, е да извадите релсите.

Това става лесно, защото те са фиксирани със специални скоби. Те могат да се мият и в съдомиялната машина.

И ако решите, че се нуждаете от телескопични водачи, лесно се закупуват и монтират на релсите.

Както повечето фурни на Hansa, и този модел е оборудван с “достъпни рецепти” от вътрешната страна на вратата на фурната, които ви предоставят полезна и практическа информация за видовете храна, температурата и времето за готвене.

Програми

Уредът разполага с 8 програми за готвене, които са достатъчно ефективни при работа за постигане на оптимални резултати в готвенето.

  • Грил
  • Горен и долен нагревател + Вентилатор
  • Горен нагревател + Грил (supergrill)
  • Размразяване
  • Долен нагревател
  • Бързо загряване
  • Горен нагревател + Грил + Вентилатор
  • Горен нагревател + Долен нагревател (Конвекция)

Размери и тегло

Тази фурна за вграждане Hansa е със стандартни размери (В x Ш x Д в см): 59.5 x 59.5 x 57.5

Размери за вграждане (В x Ш x Д в см) 56 x 59.5 x 56

Енергийна ефективност

Уредът е в клас на енергийна ефективност А и следователно има ниска консумация на енергия. Консумацията е с до 20% по-ниска от обикновените фурни – за нормална програма е 0.88 кВч. Общата мощност на уреда е 2900 W.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане с уникален дизайн, която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

 


Плот за вграждане Hansa BHC36177, Витрокерамика, 2 зони за готвене, Touch Control, Таймер, Черен

 

 

Комбинирай с  плот за вграждане Hansa BHC36177

Прочети подробно ревю тук

Виж цена за плот Hansa BHC36177

 

 

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →