Ревю на кафеавтомат DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B


DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B е кафеавтомат, който се използва лесно, прави страхотно кафе и ще ви даде изключителна стойност за парите ви.

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B (Черен)

Кафеавтомат DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B, 15 bar, 1450 W, Метална кафемелачка

Основни характеристики

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B има високата мощност от 1450 W и помпа от 15 бара, която осигурява пълно извличане на аромата на кафето.

Моделът има стандартни размери (Ш х Д х В в см) 23.8 x 43 x 35.1 и би паснал добре на всеки един плот, стига да имате място за него. Освен това се отличава със стилния си дизайн в черен цвят, който го кара да изглежда много по-скъп от колкото е.

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B

Контролният панел е оборудван с шест бутона, а от кръглия въртящ се бутон, може да избирате количеството на смляно кафе.

Единият е бутонът за включване и изключва машината, а другият включва парата, за да използвате тръбата за пара, за да загреете и разпените млякото си.

Останалите 4 бутона контролират количеството вода, която се прецежда от смляното кафе, което машината ще сипи в чашата ви. 

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B

Натискането на бутонът за една чаша вляво доставя 40 мл вода, което е еквивалентно на еденично еспресо.

А бутонът с две чаши вляво доставя 80 мл вода, което е еквивалентно на двойно еспресо.

Бутоните вдясно доставят повече вода, така че ако предпочитате американо, използвайте тези бутони. Едната опция доставя 120 мл вода, а другата 240 мл вода.

Всеки има различен вкус, що се отнася до това колко леко или силно харесва кафето си, така че 40 мл. 80 мл, 120 мл или 240 мл кафе ще задоволят вкусовете на повечето хора.

Ако обаче искате нещо между тях, можете просто да задържите един от бутоните по време на направата на кафе, за да го програмирате точно както го искате.

За да получите кафето точно както ви харесва, използвайте циферблата в средата заедно с един от 4-те бутона за кафе. Циферблатът увеличава или намалява количеството кафе, което се смила всеки път, така че смилането повече за по-силно кафе и по-малко за по-слабо.

Кафеавтомат DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B, 15 bar, 1450 W, Метална кафемелачка

Чрез регулиране на циферблата и използване на един от 4-те бутона за кафе можете да фино настроите всичко, така че този кафеавтомат да доставя вашето кафе точно както ви харесва всеки път.

Този кафеавтомат е снабден с тиха автоматична кафемелачка, изработена от неръждаема стомана, която се грижи за това да се насладите на възможно най-добрият аромат на тази напитка.

От поставеният циферблат в контейнера за смилане на кафе може да регулирате фиността смилане на кафето между 13 степени за постигане на перфектната чаша кафе.

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B

Резервоарът за вода има капацитет 1,8 литра, който е достатъчен за поне 8-10 чаши, преди да се наложи да се напълни отново. Машината е снабдена с метална подвижна тава, за да може да се почиства много по-лесно.

Можете дори да регулирате температурата на водата в настройките, ако настройката по подразбиране не е достатъчно гореща за вас.

Тази машина Delonghi се предлага с ръчна система за нагряване и разпенване на мляко. Системата за капучино смесва пара, въздух и мляко, осигурявайки кремообразна и вкусна пяна. Винаги бихме препоръчали сами да загрявате млякото, вместо да избирате машина с включена каничка за мляко.

 DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B

Машините с автоматична направа на млечна пяна може да ви изглеждат добре на пръв поглед, но от една страна те са по-скъпи и от друга не може да контролирате температурата на млякото (с изключение на наистина скъпите) или текстурата, което води до не толкова добър резултат.

Въпреки че може да съхранявате каната за мляко в хладилника, то обикновено остава свежо само за ден-два, така че постоянно трябва да я почиствате и пълните.

С тази машина просто трябва да натиснете бутона за пара и да разпените млякото точно както ви харесва само за няколко минути. Има причина да го правят по този начин в кафенета – получава се по-добре.

Машината е готова за употреба в рамките на минута, а освен това лесно може да се настрои да се изключва автоматично след 15 минути.

Захранващият кабел е с дължина от 1 метър и е достатъчно дълъг, за да позволи лесно инсталиране навсякъде.

Нашето мнение за продукта

Инвестицията в DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B е много добра в дългосрочен план, особено защото може да имате любимото си кафе по всяко време, без да се налага да го купувате отвън и да правите компромис с качеството. Моделът притежава всички основни функции за приготвя еспресо и капучино, както и почти всички други видове кафе, а съотношението между качество и цена е едно от най-добрите на пазара.

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B (Черен)

Кафеавтомат DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B, 15 bar, 1450 W, Метална кафемелачка

Подобни продукти:

DeLonghi Magnifica S ECAM22.112.B

DeLonghi Magnifica S ECAM22.112.B (Черен)

Кафеавтомат De’Longhi Magnifica S ECAM22.112.B, 1450 W, 15 bar, 1.8 л, Черен

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110.W

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110.W (Бял)

Кафеавтомат De’Longhi Magnifica S ECAM 22.110.W, 15 bar, 1450 W, 15 bar, Иноксова мелачка, 1.8 л, Бял

DeLonghi, ECAM 22.110 SB

DeLonghi, ECAM 22.110 SB (Сребрист)

Кафеавтомат DeLonghi, ECAM 22.110 SB, 15 bar, 1450 W, Автоматичнo капучино