Ревю на хладилник с фризер Whirlpool W9 821D OX H


Whirlpool W9 821D OX H има елегантен дизайн, добри технически спецификации и ниска консумация на енергия, в същото време се предлага на много примамлива цена, спрямо своите конкуренти.

Whirlpool W9 821D OX H

Whirlpool W9 821D OX H

Хладилник с фризер Whirlpool W9 821D OX H, 318 л, Клас A++, Dual No Frost, 6th Sense, Електронен дисплей Exterior, H 189 см, Inox

Основни предимства на модела

  • Високоефективен компресор;
  • Технология 6’s Sense – запазва храната свежа за по-дълго време;
  • Total NoFrost ™ – усъвършенствана система без замръзване в хладилник и фризер;
  • Multiflow – равномерно разпределение на въздуха и влагата в хладилника;
  • Електронно управление;
  • LED осветление;
  • FreshBox 0 ° – отделение с ниска температура за съхранение на плодове и зеленчуци храни.

Основни характеристики

Това е модерен хладилник с фризер, който има приятен дизайн с покритие от неръждаема стомана със защита против пръстови отпечатъци и външни вертикални дръжки на двете врати.

Този хладилник Whirlpool дава усещането за елегантност и стил и би се вписал перфектно във всеки модерен дом и най-вече кухня.

Посоката на отваряне на вратите е надясно, но могат да се променят доста лесно в зависимост от вашите нужди наличното пространство в домът ви.

Максималният нетен капацитет на уреда е 318 литра., от които 221 литра са разпределени за хладилника и 97 литра за фризера.

За максимално улеснение и удобство уредът е проектиран така, че хладилната част е поставена отгоре, а фризерът отдолу. Доказано е, че хладилникът се използва по-често от фризера в едно домакинство.

Контролният панел има цифров LCD дисплей и сензорни бутони за настройка на температурите в двете пространства или за активиране на функциите за бързо охлаждане и замразяване.

Този модел използва няколко съвременни технологии, като 6-то чувство, което осигурява постоянен контрол на температурата и влажността в реално време и Dual No Frost, което постига охлаждане с две независими системи, което позволява по-дълго съхранение както на пресните, така и на замразените храни.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – Whirlpool W9 821D OX H е със система за автоматично размразяване No Frost.

Постоянната нужда от размразяване на вашия конвенционален хладилник не само отнема много от времето ви, но и отнема от вашата енергия.

No Frost системата не позволява образуването на лед по стените на интериора, като вече не е необходимо периодично размразяване, за да се осигурите правилна работа на уреда.

За разлика от конвенционалните хладилници влажността от въздуха в хладилника No Frost се събира перманентно в централен охладителен модул, който автоматично се размразява на редовни интервали от време.

No Frost системата постоянно поддържа двете зони не само без лед, но и без нужда от ръчно размразяване.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага, като в същото време осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане.

Функции на хладилника

Whirlpool W9 821D OX H

Хладилникът е с обем от 221 литра и е със специално отделение за плодове, зеленчуци, риба, пресни продукти и други.

Той има 3 стъклени рафта от закалено стъкло, в които могат да се съхранява голямо количество хранителни продукти, както и да се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежест.

На вратата на хладилника има 3 пластмасови рафта с покритие от инокс, където може да съхранявате както средно-големи бутилки, така и буркани и по-малки кутии например. 

Най-долната част на хладилника има специално проектирано отделение наречено FreshBox за съхранение за пресни плодове и зеленчуци, което ще ви позволят да ги задържите свежи за по-дълго време.

В тази зона температурата се поддържа в границите ( 0° C ~ 5° C ) и се постига ниво на влажност вътре с помощта на превключвател, който значително намалява ефекта на увяхване на плодовете и зеленчуци и удължава срока им на годност до 3 пъти повече от обикновените хладилници.

В допълнение към това чекмедже е поставена иновативна подложка наречена Fresh Pad, което намалява разпространението на бактерии с до 99,9%. Тази подложка премахва влагата от плодовете и зеленчуците, която отделят при съхранение, докато специална антибактериална добавка намалява вредните бактерии по повърхността на скарата. По този начин плодовете и зеленчуците остават максимално свежи за по-дълъг срок от време.

Над него е поставено специално отделение, което поддържа постоянна температура от 0 градуса по целзий за съхранение на месо и риба в оптимални условия.

Функцията Super Cooling охлажда новите продукти, като в същото време запазва температурата на вече съхраняваните.

LED осветление осигурява добра видимост в долните отделения, но също така допринася за ниската консумация на енергия на този модел.

Функции на фризера

Фризерът има 2 големи чекмеджета в долната част, които ви позволяват съхранение на различни видове храна.

Над чекмеджетата има табла, където може да съхранявате кутии за сладолед или тави за кубчета лед.

Големите отделения за замразяване предлагат множество възможности, като имате специални отделения за всеки тип продукти.

Автономността на фризера без електричество е 16 часа, а максималният капацитет на замразяване за 24 часа е 13 кг.

Други

Уредът е снабден с антибактериално уплътнение, което има за цел да предотвратява образуването на мухъл и проникването на бактерии вътре, поддържайки свежестта на храната за по-дълъг срок от време.

Този модел е проектиран да работи нормално и без да губи енергия през горещия сезон в пространство с температура на околната среда с климатичен клас: SN-T.

Той е проектиран да работи икономично в температурния диапазон без претоварване от +10° C през зимата до +43° C през лятото

Енергийна ефективност

Хладилник с фризер Whirlpool W9 821D OX H, 318 л, Клас A++, Dual No Frost, 6th Sense, Електронен дисплей Exterior, H 189 см, Inox

Този хладилник има добра енергийната ефективност клас F според най-новите европейски разпоредби с потребление на енергия от 248 kWh за година.

Добрите показатели се дължат на иновативния компресор, който допринася за това уредът да бъде много тих с ниво на шума достигащ 42 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (В x Ш x Д) в см:  188.8 x 59.5 x 68.8 и тегло 67 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е хладилник от ново поколение с елегантен дизайн и ниска консумация на енергия. Функционалната организация на интериорните пространства, външният цифров дисплей и съвременните технологии правят този хладилник с фризер, произведен от Whirlpool, отличен избор за всяка модерна кухня.

Whirlpool W9 821D OX H

Whirlpool W9 821D OX H

Хладилник с фризер Whirlpool W9 821D OX H, 318 л, Клас A++, Dual No Frost, 6th Sense, Електронен дисплей Exterior, H 189 см, Inox