Ревю на еспресо машина Delonghi Scultura ECZ 351 BK

Delonghi Scultura ECZ 351.BK


Delonghi Scultura ECZ 351 BK е идеалната еспресо машината за вас, ако искате всяка сутрин да се наслаждавате на перфектно кафе в офиса или у дома.

Основни характеристики на еспресо машина Delonghi Scultura ECZ 351 BK

Моделът има стандартни размери и би паснал добре във всяка една кухня. Освен това машината се отличава и със стилния си дизайн в черен цвят и с хромирани детайли от неръждаема стомана.

Размерите на уреда са (Ш x Д x В) 185 x 240 x 305 мм, а теглото е от само 4 кг.

Машината е снабдена с подвижна тава, за да може да се почиства много по-лесно. Контролният панел е снабден с 3 натискащи се бутона, правещи машината лесна за използване от всеки.

Технически спецификации

Резервоарът за вода има капацитет от 1.4 литър и е подходящ за приготвяне на няколко чаши кафе.

За да спестите време, машината може да приготвя и по 2 чаши едновременно.

Delonghi Scultura ECZ 351.BK има високата мощност от 1100 W и помпа от 15 бара, която осигурява пълно извличане на аромата на кафето.

Функцията за автоматично изключване позволява пестенето на енергия. Така, ако за 20 минути машината не бъде използвана, то тя ще спре автоматично.

Това спестява значително количество енергия. В същото време се предлага специална система против капене, така че тавата остава чиста и не е необходимо да почиствате пространството под дюзите.

Нагревателят е от висококачествена неръждаема стомана и е високо устойчив във времето.

Delonghi Scultura ECZ 351.BK

Уредът може да приготвя еспресо и капучино, както и почти всички други видове кафе. Системата за капучино смесва пара, въздух и мляко, осигурявайки кремообразна и вкусна пяна.

Захранващият кабел е с дължина от 1,3 метра и е достатъчно дълъг, за да позволи лесно инсталиране навсякъде.

Нашето мнение за продукта

Инвестицията в тази кафдемашина Delonghi е много добра в дългосрочен план, особено защото можете да имате любимото си кафе по всяко време, без да се налага да го купувате отвън и да правите компромис с качеството. Модела притежава елегантен дизайн и има премиум изработка. Освен това тази кафемашина Delonghi притежава всички основни функции за приготвянето на перфектната чаша кафе, а съотношението между качество и цена е едно от най-добрите.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →