Ревю на водоструйка Einhell TC-HP 1334


Водоструйка Einhell TC-HP 1334 е идеалният избор за вас, ако търсите мощна водоструйка с 1300 W,  високо налягане от 100 бара и капацитет  340 л/ч, която да е перфектния помощник при всяко почистване на дома или коалата, при това на супер изгодна цена.

Тази водоструйка Einhell е с мощност 1300W и налягане от 100 бара и максимален дебит от 340 литра за час, което е повече от достатъчно, за да се справи с всяко предизвикателство при почистването замърсени павета, градински мебели, стени или автомобили.

Водоструйката Einhell  TC-HP 1334 е висококачествен и мощен уред за почистване със вода под налягане, който доказва своя капацитет особено при мобилна работа и поради леката си и компактна конструкция.

Почистете навсякъде, в градината, двора или гаража, при това бързо, удобно и изцяло благодарение на мощността от 1300 W и маркуча за високо налягане с дължина 3 м.

Благодарение на вградения резервоар за почистващ препарат от 0,45 литра, дори специални работи като измиване на автомобила или почистване на фасадата на сградата могат да бъдат изпълнени удобно.

Централно вградената дръжка и лекото тегло от едва 4,2 кг, което позволява удобно носене на устройството и аксесоарите, осигуряват максимална мобилност и лесен транспорт.

С максимално налягане от 100 бара, този уред за почистване произвежда струя, която плавно премахва дори най-устойчивите замърсявания.

Различните дюзи и части за високо налягане могат да се сменят бързо и лесно с модулна система за щракване.

За да са ви на разположение по всяко време, има практически възможности за съхранение директно на устройството.

В допълнение, това устройство спестява място при съхранение поради своята компактна конструкция. Аксесоарите са включени в комплекта.

Тя е част от новото поколение водоструйки, за успешно отстраняване на много видове замърсявания: прах, отломки, мухъл, мъх или кал;

Помпата е изработена от качествени материали за по-голяма издръжливост във времето и дълъг период на използване.

Моделът разполага със система за дозиране на препарат за оптимална консумация и ефективен прът за почистване от типа мулти-джет.

Маркучът и захранващия кабел са с дължина 3 метра. Това предлага значително разстояние за маневриране до 10 метра и ще ви улесни при всяко миене.

Намаленото тегло и компактни размери на уреда го правят много лесен за работа и използване.

Водоструйката е предназначена да ви улесни максимално в измиването на големи повърхности, особено ако живеете в къща.

Основни предимства

 • Максималното налягане от 100 bar, което е идеално за ефективното отстраняване на мръсотията от всякакви повърхности за отрицателно време;
 • Компактен дизайн с ниско тегло за максимално лесно използване;
 • Малки размери и компактен дизайн;
 • Вградена дръжка за лесно транспортиране;
 • Модулна Jet-Click система за различни приложения;
 • Система за дозиране на препарати;
 • Лесна работа, благодарение на бързото свързване на аксесоарите;

Включени аксесоари в комплекта

 • Пистолет
 • Удължител;
 • Роторна дюза;
 • Съд за почистващ препарат 0,45 л.;
 • Маркуч за високо налягане.

Нашето мнение за продукта

Нашето мнение е, че тази водоструйка ще си върши работата добре, заради своите оптимални характеристики. Препоръчваме ви го, ако имате нужда от уред за измиване на двор, коли или килими. Нашата оценка за съотношението цена – качество е отлична, качеството на материалите, от които е произведен са много добри, като тази водоструйка Einhell ще ви предложи висока надеждност и повишена трайност във времето.