Ревю на съдомиялна за полувграждане Electrolux ESI5550LOX


Electrolux ESI5550LOX е идеалният избор за вас, ако търсите модерна съдомиялна за полувграждане, която има отлично съотношение между цена и качество и е подходяща за всеки, който търси надеждност на добра стойност.

Основни характеристики на съдомиялна за полувграждане Electrolux ESI5550LOX

Съдомиялната идва в бял цвят и разполага с механичен контрол за управление, разположен в горната част на уреда.

Интерфейсът е изключително лесен за използване, като чрез него може да настройвате лесно абсолютно всички функции и програми на съдомиялната.

Уредът разполага с вместимост от 13 комплекта, като е насочен към големи семейства. Съдомиялната дава възможност за измиване на достатъчно чинии и чаши или няколко по-големи съдове.

Регулируеми кошници и рафтове, включително специални държачи за чаши за бира и поднос за ножове, правят тази миялна машина гъвкава и можете да заредите до 13 комплекта чинии.

Гумените държачи Soft Grip са специално проектирани да осигурят допълнителна защита на деликатните чаши за вино като ги захваща здраво през целия цикъл на измиване.

Electrolux ESI5550LOX

Дозаторът за препарат се намира във вътрешната страна на уреда, като  е снабден с плъзгаща се система за затваряне, която ви позволява лесна употреба.

Основни функции

Съдомиялната  е снабдено с функция за отложен старт до 24 часа. Функцията ви позволява да настроите уреда да се включи в удобно за вас време, дори и да не сте вкъщи. Само трябва да въведете времето за започване, да изберете подходяща програма и да заредите съдомиялната с препарат за почистване.

За оптимално измиване на съдовете от съдомиялните машини се изисква омекотена вода (с ниско съдържание на калций). Ако водата във вашият град има висока твърдост, то по съдовете и в машината ще има останали следи от варовик.

Това има негативно влияние върху цикъла на измиване, сушене и полиране на съдовете. От това следва, че системата за омекотяване трябва да бъде снабдена със сол, за да може уреда да функционира максимално ефективно всеки път.

За отлични резултати от този модел е необходимо да разпределите количеството сол, според степента на твърдост на водата. Ако количеството сол е недостатъчно, то електронните индикатори на съдомиялната незабавно ще ви уведомят за това.

Може да намерите настройките за твърдост на водата в таблицата в техническата книжка, придружаваща уреда. След това трябва да сравните стойността на твърдост на водата от вашият град (може да намерите информация от месния клон на ВИК).

Новата технология AirDry използва естествен въздушен поток, за да изсуши съдовете.

Функцията отваря вратата на 10 см в последната част на цикъла, докато станат готови за изваждане.

Естествен начин за постигане на максимални характеристики на сушене, ефективно намаляване на разходите за електричество.

Интелигентната функция AutoFlex оптимизира консумацията на вода и енергия, като адаптира потреблението и температурата към размера на товара и нивото на мръсотия, за да се получи цялостно почистване.

Програми за измиване

Уреда идва със 6 специално зададени програми сред които: AutoFlex 45 ° -70 °, Eco 50 °, Стъкло 45 °, Интензивна 70 °, QuickPlus 60 °, Изплакване и пауза.

Енергийна ефективност

Electrolux ESI5550LOX

Тази съдомиялна е с най-висок клас на енергийна ефективност A+++ , с изключително ниска консумация на ел. енергия.

Стандартната консумация на енергия за един цикъл на при програма еко е 0.83 kWh, а консумацията на вода е 9.9 литра.

Годишното потребление е 234 kWh, а консумацията на вода за година е 2775 литра .

Съдомиялната машина е много тиха, а нивото на шума е с максимална стойност до 40 dB.

Размери

съдомиялна за полувграждане Electrolux ESI5550LOX

съдомиялна за полувграждане Electrolux ESI5550LOX

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см: 81.8 х 60  х 57.5.

Нашето мнение за продукта

Electrolux ESI5550LOX е модерна съдомиялна за полувграждане, която има отлично съотношение цена-качество и е подходяща за всяко семейство. Уреда предлага всички необходими функции и програми, при това на супер изгодна цена.