Ревю на пералня със сушилня Electrolux Dual-Care EW7W369S


Electrolux Dual-Care EW7W369S е комбинирана пералня със сушилня с добър капацитет на зареждане за пране и сушене и с много ниска консумация на енергия. Високата скорост на центрофугиране, менюто с цифров дисплей и съвременните функции и технологии са други предимства на този уред, произведен от Electrolux.

Electrolux Dual-Care EW7W369S

Electrolux Dual-Care EW7W369S

Пералня със сушилня Electrolux Dual-Care EW7W369S, PerfectCare 700, Пране 9 кг, Сушене 6 кг, 1600 об/мин, Клас A, Бяла

 

Пералните със сушилня са предназначени за семейства, които нямат външни или вътрешни пространства за сушене на пране. Най-важните аспекти, които ще трябва да вземете предвид при избора на такъв тип уред са капацитетът на зареждане за пране и сушене, консумацията на енергия и вода и програмите за пране. По-долу ще ви представим чудесна опция за такъв уред, произведена от Electrolux, които има много добри характеристики.

Electrolux Dual-Care EW7W447W е перфектна във всяко едно отношение: изработена е със специален дизайн, тя се грижат за тъканите, като ги защитава и омекотява, гарантирайки максимална енергийна ефективност и минимално влияние върху околната среда. Този модел ще ви предостави решение за всички ваши нужди при всяко едно пране и сушене.

Тази сушилня има елегантен дизайн в бял цвят с голям люк с черна рамка и прозрачно стъкло. Люкът може да се отваря отляво и е с достатъчно голям диаметър за лесно зареждане и разтоварване на по-обемно пране.

Машината има следните размери: 85 см височина, 60 см ширина и 63.1 см дълбочина, което прави машината сравнително лесна за позициониране дори и в по- малки помещения.

Тази пералня със сушилня Electrolux е изработена от висококачествени части и материали, гарантиращи ѝ дълъг живот.

Уреда е пригоден да осигурява тиха работа от 51 dB при пране, 60 dB при сушене и 77 dB при центрофугиране, отговарящи на най-високите стандарти.

Максималният капацитет при пране е 9 кг. А максималната ѝ скорост на въртене от 1600 оборота в минута осигурява ефективно изпиране при всяко едно зареждане.

Докато капацитета на сушене на дрехи е 6 кг., което е напълно достатъчно с оглед размерите на уреда.

Моделът позволява да променяте скоростта на оборотите в зависимост от вида на прането и предпочетената от вас програма.

Управление

Electrolux Dual-Care EW7W369S

Контролният панел разполага с въртящо се копче за избор на програма за пране или сушене, малък бутон за пускане и спиране и цифров дисплей в рамка от няколко сензорни бутона за персонализиране на програми и специални функции, чрез които може да регулирате следните функции:

 • Регулиране на функция отложен старт от 1 до 24 часа;
 • Информация за оставащото време на зададения цикъл;
 • Информация и контрол на фазите на изпиране;
 • Избор на скоростта на въртене на центрофугата;
 • Избор на контрол на температурата;
 • Избор на избрани функции.

Основни функции

Най-важните технологии, използвани от този модел, са технологията SensiCare, която автоматично претегля прането и адаптира времето за пране. DualCare, която автоматично задава температурата на водата и движенията на барабана според видовете тъкани и SteamCare, която използва пара за намаляване на гънките и за освежаване на тъканите между измива .

А с технологията PerfectCare от вашите дрехи ще бъдат винаги напълно защитени, за разлика от другите сушилни. Технологията настройва правилната температура за всяка съответна дреха, а движението на барабана се регулира спрямо конкретната материя.

Програмите на системата DelicateCare са адаптирани към вида на всички тъкани, за да запазят възможно най-дълго време вида на вашите любими дрехи.

Бутона за заключване ви позволява да заключите бутоните на пералнята, за да предотвратите случайно изключване или промяна на програмата от деца. Децата могат да играят до нея, без да бъдат постоянно под наблюдение.

Още една защитна функция е заключването на вратата след започване на всяка програма, което изключва възможността от инциденти.

Този модел пералня напълно ще се погрижи за всички ваши дрехи, включително тези от вълна и коприна.

Чрез оптимизирането на скоростта на въртене на барабана и температурата, пералнята е пригодена да осигури програма на изпиране за всеки тип тъкан.

Пералнята разполага с датчици за откриване на пяна, откриване на небалансирано натоварване, загуба на препарати и водна система, които гарантират безопасността на уреда.

Специални сензори дават възможност на пералните със сушилня да измерват остатъчната влага в тъканите, като машината спира автоматично при достигане на желаното ниво на влажност.

Функцията за отложен старт ви позволява да перете и сушите дрехите, когато сте в града, а функцията за заключване за деца блокира достъпа на децата до менюто.

Програми за изпиране

Пералнята разполага с 16 програми, които може да срещнете и при много по-скъпите перални машини на пазара.

Програми за сушене

 • Памук
 • Eco памук
 • Синтетика
 • Деликатни
 • Вълна
 • FreshScent с пара
 • Антиалергични
 • Спорт
 • Outdoor
 • Деним
 • OneGo 1h 1 kg
 • Самопочистваща

Програми за пране

 • Деликатни
 • Коприна
 • Вълна
 • Памук
 • Синтетика
 • Одеала
 • Изплакване
 • Синтетична програма
 • Бельо
 • Анти-Алергии

Woolmark Platinum Care е най-високата грамота, връчвана от “The Woolmark Сompany” като неоспоримо признание за качествата на пералните машини Electrolux, които перфектно изпират дрехи, изискващи ръчно пране. Чрез патентованата програма Woolmark Platinum Care се избягва триенето на тъканите и така се гарантира запазването на естествената мекота на дрехите дори след 20 пранета.

Програмата за Бебешки дрешки е предназначена за грижата на най-деликатните бебешки дрехи и гарантира перфектни резултати дори на 40° C. При прането се премахват всички видове петна и остатъци от препарат по тъканите. Благодарение на специфичните настройки на пране и използването на допълнително количество вода по време на изплакването нежната бебешка кожа е максималмо защитена.

С опцията лесно гладене тъканите омекват и процесът на гладене става много по-лесен.

Програмата коприна ви дава възможност да изперете и най-деликатните материи като коприна, вискоза, а дори и бельо без никаква опасност от увреждане. Бавното механично движение на барабана и използването на повече вода свеждат триенето на тъканите до минимум, гарантирайки отлични резултати.

Енергийна ефективност

Пералня със сушилня Electrolux Dual-Care EW7W369S, PerfectCare 700, Пране 9 кг, Сушене 6 кг, 1600 об/мин, Клас A, Бяла

Уредът има енергийна ефективност клас A и сравнително ниска консумация на енергия за година от само 1212 kWh и среден разход на вода за година 18400 литра.

Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби е клас D, ефективността на сушене е клас E.

Нашето мнение за продукта

Определено това е страхотна перална със сушилня, предлагаща се на отлична цена. Препоръчваме ви я, ако имате нужда от комбинирана пералня със сушилня, която разполага с богати функции и програми, сред които и впечатляващата PerfectCare 700 технология. Модела е изключително ефикасен при пране и премахва всички петна, а освен това сушилнята се грижи за това да извадите дрехи готови за гардероба.

Electrolux Dual-Care EW7W369S

Electrolux Dual-Care EW7W369S

Пералня със сушилня Electrolux Dual-Care EW7W369S, PerfectCare 700, Пране 9 кг, Сушене 6 кг, 1600 об/мин, Клас A, Бяла