Ревю на климатик Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1B / Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1A

Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1B е един от най-достъпните климатици от средния клас, който има добра способност да поддържа идеална температура във всяко едно помещение до 35 м².

Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1B

Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1B

Климатик Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1B, Инверторен, Клас A++, Самодиагностика, LED дисплей, Бял

Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1B има основен капацитет 12000 BTU, независимо дали говорим за режим на охлаждане или отопление. Това е достатъчно за осигуряване на топлинен комфорт в помещения с площи до 35 кв.м със стандартна височина на жилището до 2,7 метра.

Все пак имайте предвид, че за да постигнете тези параметри е необходимо да имате налична топлоизолация в помещението.

Този модел е произведен от Gree Electric Appliances Inc. от Zhuhai, Китай, която е най-големият производител на климатици в света.

Енергийната ефективност, предлагана от този климатик Gree Pular е подобна на тази в повечето съвременни климатици на пазара, вариращи от клас A++, в режим на охлаждане и A+, в режим на отопление.

Тези характеристики са напълно задоволителни, тъй като клас A+++ е най-високият стандарт в настоящата енергийна таблица, но е много трудно да се достигне до него дори и при най-сложните климатични системи.

Инверторната технология играе много важна роля за добрата енергийна ефективност на този климатик Gree. С негова помощ компресорът може автоматично да адаптира скоростите си към нуждите на околната среда, като успява по-бързо да достигне зададените температурни условия и да ги поддържа с намалено усилие. Така се получава подобрение на ефективността от над 40%.

Максималното ниво на шум, достигнато при най-силната степен на вентилация на вътрешното тяло, не надвишава 28 dB. Това поставя този климатик сред най-тихите климатици от този ценови клас.

Филтриращата система, внедрена в климатика Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1B е изключително ефективна и лесен за поддръжка. Той успява да пречисти въздуха до голяма степен като елиминира неприятните миризми и алергени, придавайки на страхотна свежест на въздуха.

Основни функции

Функциите на този климатик включват охлаждане, отопление, вентилация и изсушаване. Ако използвате първите две функции само през лятото и зимата, то може да използвате последната през цялата година, борейки се ефективно с мухъл и освежавайки въздуха в помещението.

Този модел разполага с Wi-Fi модул, който ви позволява да управлявате повечето функции през мобилното приложение. Чрез него може да настройвате температурата, да го включвате или изключвате в зависимост от вашите нуждите и желания.

Полезността и предимствата на ползването на GREE климатик с Wi-Fi могат лесно да бъдат забелязани без никакво съмнение.

Таймерът и функцията за автоматично рестартиране са предназначени да помогнат на климатика да работи на предварително зададени интервали от време и да възобнови дейността си автоматично, според най-новите настройки, след прекъсване на захранването или други проблеми със захранването, веднага след като бъдат отстранени .

Функцията за интелигентно размразяване се активира автоматично само по време на режим на отопление. Това се състои във временно спиране на уреда, само когато се установи образуване на лед в уреда и само докато е необходимо той да се размрази естествено. Функцията подобрява работата на устройството, както по отношение на енергията, така и по отношение на възможността за осигуряване на комфорт.

Функцията за самодиагностика има ролята да предпазва климатика от всяка сериозна повреда. Отклоненията от нормалната дейност на климатичната система ще бъдат уведомявани от ранен етап, уредът ще се изключи автоматично и на дисплея му ще се изведе код за грешка. В зависимост от този код ще можете да намерите най-бързите и безопасни начини да го поправите в ръководството за потребителя.

Модулът Sleep предпазва съня ви през нощта от всякакви смущаващи фактори. Веднъж активиран, той ще елиминира внезапните температурни промени и ще сведе до минимум шума от въздушния нагревател. Освен това ще забележите много ниска консумация на енергия през целия цикъл.

Функцията Turbo позволява на този климатика Gree да работи за кратък период от време с надвишаващ номиналният му капацитет. По този начин зададените температури се достигат по-бързо, а след като бъдат достигнати, климатичната система автоматично ще възобнови нормалния си режим на работа. Дори ако в краткосрочен план това включва допълнителна консумация на енергия, при дълги цикли от няколко часа ще забележите икономии на енергия, тъй като достигнатата температура може да се поддържа с малко усилия.

Размери и тегло


Размери на вътрешното тяло (Ш x В x Д в мм): 185 x 260 x 779

Тегло на вътрешното тяло в кг: 8

Размери на външното тяло (Ш x В x Д в мм): 33 x 55 x 732

Тегло на външното тяло кг: 25

Нашето мнение за продукта

Нашето заключение е, че Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1B е един от най-добрите избори за климатик за средно голяма стая, благодарение на отличното си съотношение между цена и качество. Той включва всички функции, необходими за осигуряване на високо ниво на комфорт в помещения със среден размер, като освен това благодарение на инверторната технология спестява от сметките за ток. Освен това, благодарение на високоефективният си филтър, този модел носи значителни ползи за вашето здраве.

Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1B

Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1B

Климатик Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1B, Инверторен, Клас A++, Самодиагностика, LED дисплей, Бял

Подобни продукти:

Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1B

Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1A

Климатик Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1A, Wi-Fi, Инверторен, Клас A++, Cold Plasma, Самодиагностика, LED дисплей, Бял