Ревю на плот за вграждане Hansa BHC36177

Hansa BHC36177


Hansa BHC36177 е модерен плот за вграждане изграден от висококачествена витрокерамика от Schott Ceran. Той разполага с 2 зони за готвене и се управлява чрез тъч контрол. Много полезни са функциите таймер и тази за детска защита. В същото време плота изпъква със своята стилна външност и много достъпна цена.

Основни характеристики на Hansa BHC36177

Schott Ceran

Благодарение на иновационния производствен процес, разработен и патентован от Schott Ceran се произвеждат без използване на арсен или тежки метали. Това уникално решение в света осигурява значителни ползи за околната среда. В края на дългия си експлоатационен живот, стъклокерамичният ви плот може да бъде рециклиран и повторно използван като строителен материал.

Таймер

Тази функция ви позволява да настроите времето за готвене (до 99 минути) за всяка част от плота, което ви улеснява повече от всякога при приготвянето на храна по едно и също време. При изтичане на времето зоната се деактивира и се чува звуков сигнал.

Защита за деца

Тя предпазва децата от активиране на плота, което означава, че вие ​​и вашето семейство сте защитени от изгаряния. Детската защита също не позволява на децата да променят параметрите, докато плотът е в действие.

Автоматично кипене

Тази функция автоматично намалява температурата на отоплителната зона след определения от вас период от време.

Индикатор за остатъчна топлина

Индикаторът за остатъчна топлина предупреждава потребителите, че зоната на отопление все още е гореща, дори и да е деактивирана. Тази функция ви позволява да готвите по-безопасно и удобно.

Нашето мнение за продукта

Това е модерен плот за вграждане с 2 зони за готвене, изграден от висококачествена витрокерамика от Schott Ceran. Модела разполага с всички основни функции от които бихте имали нужда: управление чрез тъч контрол, функция таймер и такава за детска защита. В същото време плота притежава стилна външност, която би паснала във всяка кухня. Но може би най-голямото предимство на този плот е неговата цена – това може би е плота за вграждане с две зони на пазара, който има най-доброто съотношението цена/качество.

 

Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →