Ревю на плот за вграждане Hansa BHC36177


Hansa BHC36177 е модерен плот за вграждане изграден от висококачествена витрокерамика от Schott Ceran. Той разполага с 2 зони за готвене и се управлява чрез тъч контрол. Много полезни са функциите таймер и тази за детска защита. В същото време плота изпъква със своята стилна външност и много достъпна цена.

Hansa BHC36177

Hansa BHC36177

Плот за вграждане Hansa BHC36177, Витрокерамика, 2 зони за готвене, Touch Control, Таймер, 30 см, Черен

Основни характеристики

Това е елегантен и атрактивен модел, който ще се интегрира успешно във всяка модерна кухня. Има черен цвят, нюанс, който символизира елегантния характер, внасящ допълнителен стил. И предвид факта, че се съчетава толкова лесно, плотът може да бъде интегриран както в модерни, така и в класически кухни или такива с винтидж нотка.

Този модел е оборудван с две големи зони за готвене, като те са достатъчно просторни за да се поберат, както за стандартни, така и за големи готварски съдове.

От гледна точка на скоростта, има тестове, които показват, че този керамичен котлон е много по-бърз от моделите, базирани на газ.

Този плот е лесен за управление, поради факта, че се предлага със система за управление чрез докосване. Настройките му са лесни за управление и потребителя има пълен контрол върху опциите, които възнамерява да зададе. Може да контролирате мощността на зоните за готвене, като както и да задавате времето за готвене, чрез функцията таймер.

Освен приятния външен вид, този котлон е и изключително лесен за почистване. Това може да стане само с помощта на кърпа и някакъв препарат, специално създаден за такива продукти, като това действие няма да ви отнеме много време и няма да изисква много усилия.

Основни функции

Schott Ceran

Благодарение на иновационния производствен процес, разработен и патентован от Schott Ceran се произвеждат без използване на арсен или тежки метали. Това уникално решение в света осигурява значителни ползи за околната среда. В края на дългия си експлоатационен живот, стъклокерамичният ви плот може да бъде рециклиран и повторно използван като строителен материал.

Таймер

Тази функция ви позволява да настроите времето за готвене (до 99 минути) за всяка част от плота, което ви улеснява повече от всякога при приготвянето на храна по едно и също време. При изтичане на времето зоната се деактивира и се чува звуков сигнал.

Защита за деца

Тя предпазва децата от активиране на плота, което означава, че вие ​​и вашето семейство сте защитени от изгаряния. Детската защита също не позволява на децата да променят параметрите, докато плотът е в действие.

Автоматично кипене

Тази функция автоматично намалява температурата на отоплителната зона след определения от вас период от време.

Индикатор за остатъчна топлина

Това е функция, която ви информира дали зоната за готвене е гореща или не. Така, ако температурата на котлона е по-високи от 60 градуса, се появява индикатор от тип H. 

Нашето мнение за продукта

Това е модерен плот за вграждане с 2 зони за готвене, изграден от висококачествена витрокерамика от Schott Ceran. Модела разполага с всички основни функции от които бихте имали нужда: управление чрез тъч контрол, функция таймер и такава за детска защита. В същото време плота притежава стилна външност, която би паснала във всяка кухня. Но може би най-голямото предимство на този плот е неговата цена – това може би е плота за вграждане с две зони на пазара, който има най-доброто съотношението цена/качество.

Hansa BHC36177

Hansa BHC36177

Плот за вграждане Hansa BHC36177, Витрокерамика, 2 зони за готвене, Touch Control, Таймер, 30 см, Черен