Ревю на плот за вграждане Hansa BHC66506


Hansa BHC66506 е идеалният избор за вас, ако търсите надежден плот за вграждане с четири зони за готвене и тъч контрол, при това на супер достъпна цена.

Hansa BHC66506

Hansa BHC66506

Плот за вграждане Hansa BHC66506, Витрокерамика, 4 зони за готвене, Touch Control, Таймер, Черен

Основни предимства на модела

  • 58 см. ширина на плота, с 4 зони за готвене;
  • Мощност: (kW) 6.8
  • Функция за регулиране на мощността чрез тъч управление;
  • Бързо нагряване на зоните;
  • 9 нива на мощност;
  • Таймер;
  • Защита за деца.

Основни функции

Несъмнено този плот за вграждане на Hansa може да бъде вашият безценен съюзник в кухнята.

Благодарение на иновативния производствен процес, разработен и патентован от SCHOTT, всички плотове от Hansa се произвеждат без използването на арсен или тежки метали.

Това уникално решение осигурява значителни ползи за околната среда. В края на техния дълъг експлоатационен живот плотовете на Hansa могат да бъдат рециклирани и ползвани повторно като строителен материал.

Може да избирате 9 степени на регулиране на мощността от контролния панел с тъч управление разположен в предната част, за да сготвите всяко ястие по необходимия начин – точно като професионален готвач.

Моделът се представя добре, като се характеризира с оптимално време за нагряване и прецизен контрол на 9 нива.

Таймерът позволява програмиране на времето за готвене върху дадена нагревателна зона (до 99 минути), благодарение на което приготвянето на няколко ястия наведнъж е по-лесно.

След изтичане на зададеното време нагревателната зона се изключва, като генерира звуков сигнал, информиращ за завършване на готвенето.

Температурата и продължителността могат да се задават поотделно за всяка зона за готвене.

Системата Child Lock ви позволява да блокирате функциите на плота и по този начин да предотвратите достъпа на децата до управлението на плота.

Повърхността на керамичното стъкло се почиства изключително лесно, също така то е и силно устойчиво на надраскване.

Функцията за автоматично изключване ще изключи зоните, ако те са активирани за дълго време, без намеса. Това би могло да предотврати злополуки или прекомерна консумация на ел. енергия.

Функцията за автоматично кипене е идеална за ястия, които изискват първо бързо готвене, след което нагряване или печене.

Еквивалент на готвене на „слаб огън“. Благодарение на тази функция нагревателната зона автоматично намалява температурата след определено време.
Индикаторът за остатъчна топлина предупреждава, че нагревателната зона все още е гореща, дори след изключване на уреда. Функцията позволява безопасно и удобно готвене.

Този плот за вграждане Hansa е оборудван с двойни или тройни повърхности. По този начин можете да получите перфектни резултати при готвенето, независимо от размера на вашата тенджерата.

Размери 

Плотът е със стандартни размери (В x Ш x Д) в см: 5 x 57.5 x 51.8.

Нашето мнение за продукта

В заключение бихме казали, че разглежданият плот за вграждане е страхотен избор, ако имате нужда от такъв уред с четири зони за готвене. Той е устойчив във времето и има всички необходими функции, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

Hansa BHC66506

Hansa BHC66506

Плот за вграждане Hansa BHC66506, Витрокерамика, 4 зони за готвене, Touch Control, Таймер, Черен