Ревю на фурна за вграждане Hansa BOES64111


Hansa BOES64111 е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от средния клас, която е оборудвана с най-новите технологии и в същото време да е на много изгодна цена.

Hansa BOES64111

Hansa BOES64111 (Черен)

Фурна за вграждане Hansa BOES64111, Електрическа, 69 л, Grill, Клас A, Черен

Hansa BOES64111 е многофункционална фурна с 4 функции с регулиране на температурата от 50 °C до 250 °C, тройно остъкляване и вентилатор за бързо и удобно приготвяне на любимите ви ястия.

Капацитетът и е 67 литра, което е повече от достатъчно. В комплекта е включена и една универсална тава за печене изработена от алуминии.

Hansa BOES64111

Дизайнът на фурната е в красив черен цвят и е много минималистичен, което би добавило елегантност и стил на всяка кухня.

Моделът е направен от черна гланцирана повърхност, което го прави не само да изглежда добре, но и му придава и якост и здравина, като в същото време се поддържа и много лесно.

Hansa BOES64111

Вратата на фурната е снабдена с дълга хоризонтална дръжка, която осигурява удобно отваряне. Вратата се сваля, за да може да се почиства лесно. Стъклото на фурната е изработен от специална сплав, която го поддържа хладно по време на работа.

Дизайнът на вратата на фурната Hansa ви позволява да премахнете без усилие стъклата на вратите и да ги измиете в мивката или съдомиялната машина.

Контролният панел на уреда е много лесен за управление. Фурната разполага с три въртящи се пуш бутона за настройване на програмите за готвене, температурата и таймер с възможност за настройване до 120 минути.

Основни функции

Поддържането на температурата се осъществява чрез конвекция, като се използва усъвършенствана вентилационна система.

Вътрешността на фурната се осветява посредством халогенни лампи.

Заслужава да се отбележи и вътрешността на фурната е от лесен за почистване емайл.

За почистване не е необходимо да се използват абразивни почистващи препарати или химически агенти.

Благодарение на отразяващото покритие от вътрешната страна на вратата, както и нейното тройно остъкляване, от Hansa са постигнали значително намаляване на температурата на външното стъкло.

Това важи особено за семейства с малки деца. Сега не е нужно да се притеснявате за малчуганите, които щъкат в кухнята.

Благодарение на рецептите от вътрешната страна на вратата, може бързо да видите и проверите параметрите на готвене направо на вратата на фурната.

В зависимост от вида храна, препоръките ще ви посоча такива параметри като: режим на нагряване, температура на готвене, необходимото ниво на настройка на тавата за печене и ли решетката и времето за готвене за конкретно ястие.

Лазерната технология за прилагане на тези накрайници позволява измиването на стъклото в съдомиялната машина.

Осветлението ви позволява да видите вътрешното пространство през целия процес на готвене, без да отваряте вратата или да изпускате топлина от работната камера.

Програми

Фурната разполага с 4 режима на фурната, които са достатъчно ефективни при работа за постигане на оптимални резултати в готвенето.

  • Грил
  • Печене
  • Скара
  • Конвекция

Размери

Тази фурна за вграждане Hansa е със следните размери (В x Ш x Д в см): 59.5 x 59.5 x 57.5

Енергийна ефективност

Уредът е в клас на енергийна ефективност А и следователно има ниска консумация на енергия. Консумацията нормална програма е 0.99 kWh.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от доказан производител, която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

Hansa BOES64111

Hansa BOES64111 (Черен)

Фурна за вграждане Hansa BOES64111, Електрическа, 69 л, Grill, Клас A, Черен

Hansa BOEI64111

Hansa BOEI64111 (Инокс)

Фурна за вграждане Hansa BOEI64111, Електрическа, 67 л, Grill, Клас A, Инокс