Ревю на пералня Slim LG F2WN2S7S3E


LG F2WN2S7S3E е пералня с компактни размери и икономичен и издръжлив инверторен Direct Drive мотор. Широката гама от програми, най-новите технологии и сравнително ниската цена са други предимства на тази пералня от портфолиото на LG.

LG F2WN2S7S3E

LG F2WN2S7S3E

Пералня Slim LG F2WN2S7S3E, 7 кг, 1200 об/мин, Клас E, Inverter Inverter Direct Drive, Smart Diagnosis, Бял

 

Това е пералня с модерен дизайн, която интегрира супер полезни функции и програми за изпиране, така че да постигне най-добрите резултати при всяко пране.

Тя е оборудвана с високоефективен инверторен мотор и иновативната технология на LG Direct Drive за завъртане на барабана без ремък, която намалява нежеланите вибрации и шума.  Двете технологии спомагат и за по-ниското потреблението на енергия.

Благодарение на тях моделът постига ултра тиха работа от 59 dB при пране и 75 dB при центрофугиране, като отговаря на най-високите стандарти в своя клас.

Този модел е оборудван с ново поколение инверторен мотор, който има отлична устойчивост, и който се възползва от 10-годишна допълнителна гаранция. Освен отличната надеждност този мотор има и нисък разход на енергия клас А+++.

Максималният капаците на зареждане на пералнята е 7 кг, а скоростта на въртене е 1200 оборота в минута.

Може да регулирате скоростта на оборотите в зависимост от вида на прането в диапазона от 400 до 1200 оборота в минута.

Отляво на контролния панел има чекмедже с 3 отделения за поставяне на твърди и течни почистващи препарати, както и за омекотител.

Резервоара на пералнята е направен от топлоустойчив материал и полипропилен, а барабана от неръждаема стомана е с капацитет 42 литра.

Люка е с диаметър 30 ​​см с отваряне до 180 градуса, което го прави достатъчно удобен за използване.

Управление

LG F2WN2S7S3E

Контролният панел е разположен от горната част на уреда като е снабден с интуитивен дигитален контролен панел, чрез който можете:

  • да следите оставащото време на зададената от вас програма;
  • да настройвате желаните от вас температура и обороти;
  • с помощта на функцията “Add item” да спирате на пауза зададената от вас програма и да добавяте пране;
  • и още много други.

Основни функции

Като модел от ново поколение, тази пералня използва най-новите технологии, разработени от южнокорейския производител. Най-важните са AI DD (оптимизира режима на пране според теглото и деликатността на прането) или LG Steam (използва гореща пара за премахване на алергени и предотвратяване на бръчки). Допълнителните опции включват отложен старт (3-19 часа), предпране, интензивно изплакване или блокиране на достъпа на децата до менюто.

Интелигентната функцията AI DD ™ се грижи с 18% по-добре от другите перални LG без тази функция. Въз основа на основните данни, произтичащи от прането, AI DD ™ предлага най-оптимизираното движение за пране, за да се грижи за вашето пране.

AI DD ™ не само открива теглото, но и деликатността на материята на прането и избира оптималните движения за самите дрехи.

Интелигентната диагностика Smart Diagnosis™ бързо отстранява почти всеки дребен проблем, преди да се превърне в голям такъв.

Функцията за пара Steam ™ елиминира 99,9% от алергени, като акари, които могат да причинят алергии или проблеми с дишането, с 30% * по-малко бръчки.

LG F2WN2S7S3E е снабдена с автоматично регулиране на консумацията на вода, което гарантира най-добрия ефект при всяко изпиране.

Уреда е снабден и с керамичен нагревател, който предоставя по-добра защита срещу корозия.

Специалния дизайн на барабана изработен от неръждаема стомана помага да се поддържа хигиеничен интериора и създава оптимални условия за пране, като се грижи за запазването на тъканите на прането.

Отложеният старт ви позволява да настроите старта на пералнята от 3 до 19 часа.

Програми за пране

Можете да избирате между 14 предварително зададени програми сред които:

Бърза 30  (Quick 30)– Програмата е подходяща за леко замърсени памучни дрехи с максимален капацитет до 3,5 кг. Програмата позволява  бързо и ефективно изпиране с големи икономии.

С Downloade Cycle може да запазите любимата ви персонализирана програма.

Програмата за Памук (Cotton) е с възможност за задаване на температура по избор: 20/30/40/60/95 ° С.

Програмата Микс (Mix) позволява изпиране на синтетични и памучни тъкани в един и същ цикъл на пералната машина.

От LG са подготвили и специална програма за Завивки (Duvet), проектирана за пране на юргани с ефективно отстраняване на акарите в тях.

Програмата за спортни дрехи (Sport Wear) ще ви помогне ако сте спортна натура и се нуждаете често от това да изперете вашите окаляни дрехи.

Цикълът Allergy Care използва вода и топлина, за да създаде пяна, която дезинфекцира дрехите, като едновременно с това им осигурява деликатно третиране. Това намалява с 99,9% алергените, като домашните акари, причиняващи алергия или дихателни проблеми. Подобрете качеството на живота си, като поддържате здравословна среда без алергени.

Може да избирате още сред програмите: деликатна, памук +, вълна, лесно изпиране, бебешки дрехи и изплакнете + центрофуга.

Енергийна ефективност

Пералня Slim LG F2WN2S7S3E, 7 кг, 1200 об/мин, Клас E, Inverter Direct Drive, Smart Diagnosis, Бял

Пералнята е с енергиен клас клас A+++ и клас B на изпиране и центрофугиране.

Средната годишна консумация на енергия е 139 kWh, а тази за вода е 9240 литра.

*Консумацията е изчислена при 200 годишни цикъла на промиване при максимален капацитет и памучна програма 60 ° C.

Реалното потребление ще зависи от начина ви на използване на пералнята.

Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби е клас E с консумация на енергия от 79 kWh за 100 цикъла.

Размери и тегло

Тази slim пералня разполага със следните размери (В х Д х Ш в см): 85 х 45.5 х 60 и нетно тегло 60 кг.

Нашето мнение за продукта

Като заключение бихме казали, че LG F2WN2S7S3E е високопроизводителна пералня, която включва най-съвременни технологии, които съществуват до момента. Моделът е изключително ефикасен при пране и премахва всички петна. Дизайнът на уреда е отличен, а цената му е изключително добра затова, за което предлага.

LG F2WN2S7S3E

LG F2WN2S7S3E

Пералня Slim LG F2WN2S7S3E, 7 кг, 1200 об/мин, Клас E, Inverter Direct Drive, Smart Diagnosis, Бял