Ревю на фурна за вграждане Hansa BOEW64090015


Hansa BOEW64090015 е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от средния клас, която е оборудвана с най-новите технологии и в същото време да е на много изгодна цена.

Hansa BOEW64090015

Hansa BOEW64090015

Електрическа фурна за вграждане Hansa BOEW64090015, 66 л, 8 функции, Функция Grill, Клас A, Дисплей, Бяло стъкло

 

Напоследък се забелязва необходимостта от естетическият вид, който кухнята трябва да внесе в къщата, особено валидна за тези, които са свързани със всекидневната и образуват така наречено отвореното пространство.

Фурната за вграждане на Hansa, която ще ви представим в следващите редове е идеалният избор, ако търсите високопроизводителна фурна, оборудвана с функции и технологии от последно поколение, която се интегрират перфектно във всяка модерна кухня.

Това е многофункционална фурна с 8 функции и възможност за регулиране на температурата от 50 °C до 250 °C.

Капацитетът и е 66 литра, което е повече от достатъчно. В комплекта е включена и една универсална тава за печене изработена от алуминии.

Дизайнът на фурната е минималистичен, което би добавило елегантност и стил на всяка кухня. Моделът е в снежно бял цвят боядисан прахово върху неръждаема стомана, което го прави не само да изглежда добре, но и му придава и якост и здравина, като в същото време се поддържа и много лесно.

Hansa BOEW64090015

Контролният панел на уреда е много лесен за управление, с включен дисплей. Фурната разполага с два въртящи се пуш бутона за настройване на програмите за готвене и температурата, което правят този уред да изглежда изключителен.

Благодарение на механичните бутони, контролният панел е много лесен за използване, а с помощта на Ts програматора със сензор, следенето на времето за готвене и настройката на времето за спиране на фурната се улеснява изключително много.

Вдясно от панела се намира бутонът за избор на температура чрез push-up, където можем да избирате необходимото ниво на температура от 50°C до 250°C за приготвянето на всеки тип храна.

От лявата страна на контролния панел е бутонът за натискане, откъдето имаме възможност да избирате една от 8-те функции с които е оборудвана фурната.

Този push-up интерфейс осигурява директен достъп до температура и практични режими на отопление. С помощта на сензорните бутони на таймера може да включите и изключите времето за готвене, а фурната ще се изключи автоматично, когато храната е готова.

Трябва също да се спомене, че бутоните на панела излизат, когато трябва да се използват и се прибират вътре след извършване на командите, придавайки на повърхността гладък и елегантен вид.

Вратата на фурната е снабдена с дълга хоризонтална дръжка, която осигурява удобно отваряне. Вратата на фурната се състои от три слоя стъкло, което осигурява добра топлоизолация, освен това скрит вентилатор осигурява тангенциално охлаждане на корпуса на фурната и през някои прорези и стъклото на вратата на фурната.

Пантите на вратите на фурната имат гладък профил и в същото време са здрави и издръжливи. 

Основни функции

Този модел има и вентилационна система, който разпределя топлината равномерно, произвеждайки бързо и равномерно печене, а храната не загаря и не залепва по тенджерата, тъй като топлината идва от всички посоки, като се разпръсква от вентилатора.

Фурната е оборудвана и с водачи за тавите, изработени от хромирана стомана, като подвижните странични водачи осигуряват стабилността на тавите за печене и улесняват плъзгането при поставянето и изваждането им от фурната. Те могат да се свалят и да се мият в съдомиялна машина.

Заслужава да се отбележи и вътрешността на фурната е от лесен за почистване емайл.

За почистване не е необходимо да се използват абразивни почистващи препарати или химически агенти.

Вътрешността на фурната се осветява посредством халогенни лампи.

Вратата на фурната и подплатената вътрешност намаляват до минимум топлопреминаването с външната страна, като по този начин намаляват разпространението на миризмата в помещението или загубата на аромата на приготвената вътре храна.

Програми

Модела разполага с 8 функции за готвене, които са достатъчно ефективни при работа за постигане на оптимални резултати в готвенето.

  • Традиционно готвене;
  • Долно нагряване;
  • Горно нагряване;
  • Долно и горно нагряване;
  • Долно и горно нагряване с вентилатор;
  • Функция скара;
  • Бързо нагряване;
  • Вентилатор и включена комбинирана скара;
  • Размразяване;
  • Грил.

Размери

Фурната е със следните размери (В x Ш x Д ) в см: 56 x 59.5 x 56

Енергийна ефективност

Уредът е в клас на енергийна ефективност А и следователно има ниска консумация на енергия. Консумацията нормална програма е 0.79 kWh.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от доказан производител, която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

Hansa BOEW64090015

Hansa BOEW64090015

Електрическа фурна за вграждане Hansa BOEW64090015, 66 л, 8 функции, Функция Grill, Клас A, Дисплей, Бяло стъкло