Ревю на готварска печка Hansa FCCX68219


Hansa FCCX68219 е перфектният избор за вас, ако търсите голяма и модерна готварска печка, която да е оборудвана с най-новите функции и технологии, при това на много изгодна цена.

Hansa FCCX68219

Hansa FCCX68219

Електрическа готварска печка Hansa FCCX68219, Стъклокерамичен плот, 4 Нагревателни зони, Функция грил, Клас A, 60 см, Инокс

 

Дизайнът на Hansa FCCX68219 е много привлекателен, като се отличава с покритието от неръждаема стомана, което освен якост и здравина, я прави да бъде изключително лесна за почистване.

Убедени сме, че тази готварска печка на Hansa би стояла прекрасно във всеки модерен дом и най-вече кухня.

Фурната разполага с 8 програми за готвене и възможност за регулиране на температурата от 50 °C до 250 °C.

Капацитетът ѝ е 65 литра, което е повече от достатъчно. Интериорът е оборудван с комбинирани решетки и телескопични водачи на две нива. В комплекта е включена и една универсална тава за печене изработена от алуминий.

Този уред е идеален за големи семейства и за готвене на повече ястия наведнъж и за семейни срещи или партита у дома.

Фурната е оборудвана с часовник с цифрова система за управление, чрез който може да избирате времето за готвене, а освен това може да програмирате фурната, за да започне да готви в определено време по ваш избор и след това да спре автоматично.

Освен това уредът има електронна функция за обратно отброяване, която предлага директен достъп до режимите на температурата и загряването. С този таймер можем да координираме времето за процеса на готвене.

Този модел също се отличава с модерната технология, върху която се опира, като предоставя високоефективно готвене с възможно най-ниска консумация.

Благодарение на своята много добра изолация тази електрическа печка е с 10% по-енергийно ефективна от уредите от клас А. Печката поддържа топлината вътре, за да може да използва енергията с голяма ефективност.

Управление

Hansa FCCX68219

Контролният панел на уреда е много лесен за управление, с включен LCD дисплей. Фурната разполага с два въртящи се бутона за настройване на програмите за готвене и температурата.

Плота също се регулира много интуитивно, чрез четири въртящи се бутона за регулиране на температурата за готвене.

Основни характеристики на фурната

Тази готварска печка Hansa има солиден външен вид с вътрешно пространство от 65 литра. Благодарение на капацитета фурната е много просторна – може дори да поставите пуйка за печене до 7 кг без никакъв проблем. Вътрешната част е оборудвана с осветление с крушка от 40 W и с изход за пара от фурната.

Вратата на фурната е тройно остъклена и допълнително подобрява енергийната ефективност чрез компактния уплътнител.

Отразяващото се стъкло от вътрешната страна на вратата значително намалява външната температура на вратата.

Благодарение на трислойната стъклена врата и специално рефлексиращо стъкло, предната част на фурната е с 25% по-хладна от стандартните фурни.

Рецепти от вътрешната страна на вратата на фурната предоставят практическа информация за видовете храни, температурата и времето за готвене, за желаните от вас кулинарни рецепти.

Благодарение на иновативна система, вратата на фурната може да се отстрани за по-лесно почистване.

Освен това и трите подвижни стъкла на тази врата също са много лесни за почистване. По този начин можем да получите достъп до всяка част от фурната, дори и до трудно достъпни места.

Предвидено е пространство за съхранение на кухненски прибори, което е поставено в долната част на уреда осигурява допълнително спокойствие, че ще имате под ръка всички важни аксесоари, точно когато ви трябват.

Това чекмедже е оборудвано с две плъзгащи се напред ролки, което осигурява лесно отваряне.

Основни функции на фурната

Фурната има решетки от неръждаема стомана, които осигуряват сигурност при поставяне на тави във фурната, което улеснява плъзгането и изваждането им. Тези решетки са подвижни и позволяват миене в съдомиялната машина.

Отделно има възможност за поставяне на два телескопични водачи с ограничител за вадене. Те се закупуват отделно и са изработени отново от хромирана стомана и осигуряват допълнителна стабилност при вадене чрез плъзгане дори и с една ръка. Те също могат да бъдат извадени и измити в съдомиялната машина.

Този модел има вентилационна система, която разпределя равномерно топлината. По този начин се създава бързо и равномерно печене, чрез който храната не изгаря и се придържа към съда, тъй като топлината идва от всички посоки, разпръсната от вентилатора.

Фурната има 8 функции, които ще ви помогнат да направите различни видове ястия, без да губите вкуса и полезните качества на продуктите.

Тази електрическа фурна, предлага невероятна гъвкавост, като можем да готвите много ястия по едно и също време.

Освен това, има и специална функция за приготвяне на голямо разнообразие от продукти дори ако са замразени, без да чакате, за да се размразят.

Фурната има следните функции за приготвяне на храна:

  • Горен и долен нагревател + Вентилатор
  • Грил, Горен нагревател + Грил (supergrill)
  • Размразяване
  • Долен нагревател
  • Бързо загряване
  • Горен нагревател + Грил + Вентилатор
  • Горен нагревател + Долен нагревател (Конвекция)

Освен това фурната е с вътрешен емайл с висока плътност, който се почиства бързо и лесно.

Като друга функции за безопасност можем да споменем и за системата за поддържане на студена врата.

Основни характеристики на котлоните

Стъклокерамичния плот е със 4 зони за готвене, като освен със стилния си дизайн котлоните се отличават и с това, че са изключително лесни за почистване и поддръжка.

Зоните са с палубна функция, която позволяват затоплянето на цялата кръгла или овална нагревателна зона. Освен това плота оборудвани с двойни или тройни повърхности.

По този начин получавате перфектни резултати от готвенето, независимо от размера на тенджерата за готвене.

Hansa FCCX68219

Несъмнено този плот за вграждане на Hansa може да бъде вашият безценен съюзник в кухнята.

Благодарение на иновативния производствен процес, разработен и патентован от SCHOTT, всички плотове от Hansa се произвеждат без използването на арсен или тежки метали.

Това уникално решение осигурява значителни ползи за околната среда. В края на техния дълъг експлоатационен живот плотовете на Hansa могат да бъдат рециклирани и ползвани повторно като строителен материал.

Може да избирате 9 степени на регулиране на мощността от контролния панел, за да сготвите всяко ястие по необходимия начин – точно като професионален готвач.

Моделът се представя добре, като се характеризира с оптимално време за нагряване и прецизен контрол на 9 нива.

Плотът има 4 зони за готвене със следната мощност:

Мощност на голяма нагревателна зона 2.2 kW
Мощност на малка нагревателна зона 1.2 kW
Мощност на нормална нагревателна зона 1.4 kW

Основни функции на котлоните

Таймерът позволява програмиране на времето за готвене върху дадена нагревателна зона (до 99 минути), благодарение на което приготвянето на няколко ястия наведнъж е по-лесно.

След изтичане на зададеното време нагревателната зона се изключва, като генерира звуков сигнал, информиращ за завършване на готвенето.

Температурата и продължителността могат да се задават поотделно за всяка зона за готвене.

Повърхността на керамичното стъкло се почиства изключително лесно, също така то е и силно устойчиво на надраскване.

Освен това вече не е нужно да отгатвате дали плотът е безопасен за почистване – просто проверете индикаторите за остатъчна топлина. Той ще ви покажат точно кои зони са все още горещи и безопасни за почистване.

Размери и тегло

Уредът има следните размери (В х Ш х Д) (см): 85 х 60 х 60 и тегло от 47 кг.

Енергийна ефективност

Електрическа готварска печка Hansa FCCX68219, Стъклокерамичен плот, 4 Нагревателни зони, Функция грил, Клас A, 60 см, Инокс

Дори и с голям размер, този модел печка е с енергиен клас А, което нарежда модела сред най-ефективните съществуващи уреди от този клас на пазара.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор за вас, ако търсите надеждна електрическа готварска печка с уникален дизайн, която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена. Ние вярваме, че тази готварска печка Hansa може предостави отлични резултати при всяко готвене и ще стане неизменно вашият пръв помощник в кухнята.

Hansa FCCX68219

Hansa FCCX68219

Електрическа готварска печка Hansa FCCX68219, Стъклокерамичен плот, 4 Нагревателни зони, Функция грил, Клас A, 60 см, Инокс