Ревю на съдомиялна Hansa ZWM 615WB


Hansa ZWM 615WB е идеалният избор за вас, ако търсите стандартна съдомиялна машина с ширина 60 см, механичен контрол на управление и с най-необходими функции, от който бихте имали нужда. И всичко това на супер достъпна цена!

Hansa ZIM 615WB

Hansa ZIM 615WB

Съдомиялна Hansa ZIM 615WB, 12 комплекта, 5 програми, Клас A++, 60 см, Бяла

Уредът разполага с не лош дизайн в бял цвят. Контролният панел на уреда е с механичен контрол и е много лесен за управление.

Тази съдомиялна Hansa е с капацитет на миене на съдове до 12 комплекта. Тя е насочена към всяко семейство с по 4-5 члена и е в състояние да се измие няколко вида съдове, в това число и няколко големи.

Вътрешното пространство е организирано в две големи отделения – телени кошници със сгъваеми рафтове, едната от които е с регулируема височина, с възможност да адаптирате пространството така, за да може да съберете всеки по-голям съд.

Основни функции

Благодарение на сензора за натоварване може да пестите енергия при миене на по-малко съдове. Сензора автоматично спестява вода и енергия при миене на по-малко съдове.

Теглото се измерва чрез въртящ се сензор за скоростта, който открива нивото на водата. Когато има повече съдове, е необходимо по-голямо количество вода за накисването им и нивото на водата пада. В такъв случай се добавя още вода.

Освен това модела е снабдена с показател и  отделение за сол.

Съдомиялната  е снабдено с функция за отложен старт с възможност за настройване на 3, 6 или 9 часа. Функцията ви позволява да настроите уреда да се включи в удобно за вас време, дори и да не сте вкъщи. Само трябва да въведете времето за започване, да изберете подходяща програма и да заредите съдомиялната с препарат за почистване.

Програми

Hansa ZWM 615WB

За най-ефективно измиване модела разполага с 5 предварително зададени програми за измиване: полузареждане, интензивна програма 65°C, бърза програма 40°C, био/еко 50°, предпране, Hygiene 70°C

Интензивна програма 60°C за 160 минути, еко 45°C за 190 минути, интензивна 60°C за 165 минути, нормална 55°C за 175 минути, кратка програма 45°C за 30 минути, 65°C за 90 минути.

Енергийна ефективност и шум

Моделът е в клас на енергийна ефективност A ++ , с ниска консумация на енергия.

Стандартното потребление на енергия при цикъл еко е 0.90 kWh, а годишна консумация на енергийна 258 kWh.

Консумацията на вода е 11 литра, а средния разход на вода за година 3080 литра.

Миялната машина е много тиха, а нивото на шума е с максимална стойност от 49 dB. 

Размери и тегло

Уреда е със следните размери (В x Ш x Д в см) 84.5 х 59.8 х 60  и тегло 43 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е много добра съдомиялна машина, която има отлично съотношение между цена и качество и е подходяща за всяко едно домакинство с до 6 души. Уреда разполага с най-необходимите функции и програми, от които бихте имали нужда и които биха ви улеснили максимално във вашето ежедневие.

Hansa ZIM 615WB

Hansa ZIM 615WB

Съдомиялна Hansa ZIM 615WB, 12 комплекта, 5 програми, Клас A++, 60 см, Бяла

Hansa ZIM 615 SB

Hansa ZIM 615 SB

Съдомиялна Hansa ZIM 615 SB, 12 комплекта, 5 програми, Клас A++, 60 cм, Сребриста