Ревю на фурна за вграждане Zanussi ZOB442XU


Zanussi ZOB442XU е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от бюджетния клас, която е оборудвана с всичко необходимо и се предлага на страхотна цена.

Zanussi ZOB442XU

Zanussi ZOB442XU

Фурна за вграждане Zanussi ZOB442XU, Електрическа, 57 л, Функция Grill, Клас A, Inox против отпечатъци

 

Уредите за вграждане са възход от няколко години. Търсенето им е продиктувано както от по-модерният им вид, така и от ергономичността, които са неоспорими предимства, а фурните за вграждане влизат в това число.

Моделът, който разглеждаме тук също попада в тази категория, но е значително по-евтин вариант в сравнение с други съществуващи модели. Въпреки това, евтиното не означава винаги лошо качество, както ни го доказва настоящият продукт, който успява да предложи достатъчно причини да бъде отлично решение за тези с по-нисък бюджет определен за покупка.

Това е многофункционална фурна с 5 функции и възможност за регулиране на температурата от 50 °C до 250 °C.

Капацитетът и е 57 литра, което достатъчно за едно средностатистическо семейство. В комплекта е включена и една универсална емайлирана тава за печене, както и един рафт тип скара.

Дизайнът на фурната е модерен, като тя би добавила елегантност и стил на всяка кухня. Моделът е направен от неръждаема стомана, което го прави не само да изглежда добре, но и му придава и якост и здравина, като в същото време се поддържа и много лесно.

Zanussi ZOB442XU

LCD дисплеят със сензорно управление с големи размери е разположен отпред, заедно с механичния програматор, управляван от две прибиращи се въртящи се копчета са за настройване на температурата и програмите за готвене.

С отделни бутони може да настройвате таймера, електронния програмен часовник за включване и изключване на алармата и показателя на часа.

С помощта на таймера може да контролирате времето за готвене и по този начин времето за изключване на фурната е много лесно.

Вратата на фурната е снабдена с дълга хоризонтална дръжка, която осигурява удобно отваряне и се състои от два слоя стъкло което осигурява добра топлоизолация, освен това скрит вентилатор осигурява постоянно охлаждане на стъклото и дръжката на фурната през специални прорези.

Вратата на фурната с подвижна диаграма за печене от вътрешната страна и е снабдена с идеално гладка стъклена повърхност, без винтове или нитове. Това решение означава повишена безопасност при употреба и по-лесно почистване.

Когато вратите се отворят, системата за халогенно осветление се активира автоматично и циркулационният вентилатор спира, за да поддържа температурата във фурната.

Вратата е снабдена и с малки и по-стабилни панти за подобряване на функционалността и естетическия вид на фурната. Пантите на вратите са с гладък профил и в същото време са здрави и издръжливи. Фурната също така има 4 реда водачи изработени от хромирана стомана.

Подвижните странични водачи осигуряват стабилността на тавите за печене и улесняват плъзгането при поставянето и изваждането им от фурната. Те могат да се свалят и да се мият в съдомиялна машина.

Основни функции

Поддържането на температурата се осъществява чрез конвекция, като се използва усъвършенствана вентилационна система. Вътрешността на фурната се осветява посредством халогенни лампи.

При тази фурна няма значение къде ще поставите ястията. Благодарение на по-големия вентилатор с нов дизайн за насочване на въздушния поток, ястията ще бъдат сготвени равномерно, независимо от разположението им във фурната.

Това прави готвенето още по-лесно, особено когато се нуждаете от пълният ѝ капацитет.

Виж още ревю и цена на фурна за вграждане Zanussi ZOB35702BU (Черна)

Програми

Фурната разполага с 5 програми за готвене, които са достатъчно ефективни при работа за постигане на оптимални резултати в готвенето.

  • Традиционно готвене;
  • Долно нагряване;
  • Горно нагряване;
  • Готвене с вентилатор;
  • Размразяване.

Размери

Тази фурна за вграждане Zanussi е със следните размери (В x Ш x Д в см): 59 x 59.4 x 56

Енергийна ефективност

Ако се притеснявате за консумацията на електроенергия, трябва да знаете, че тази фурна е от клас А, така че няма да има проблем с много тежки сметки. 

Нашето мнение за продукта

Този модел се откроява с усъвършенстваната си технология, на която е базиран, която гарантира висока производителност на готвене с възможно най-ниска консумация на енергия. Това е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от доказан производител, която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

Zanussi ZOB442XU

Zanussi ZOB442XU

Фурна за вграждане Zanussi ZOB442XU, Електрическа, 57 л, Функция Grill, Клас A, Inox против отпечатъци