Ревю на климатик Heinner Crystal Wi-Fi 12000 BTU HAC-CR12WIFI


Heinner Crystal Wi-Fi 12000 BTU HAC-CR12WIFI е модерен климатик, който съчетава в себе си с най-новите функции и технологии, от които бихте имали нужда, при това на супер достъпна цена.

HEINNER Crystal Wi-Fi 12000 BTU

HEINNER Crystal Wi-Fi 12000 BTU

Климатик HEINNER Crystal Wi-Fi 12000 BTU, Клас A++, Функция отопление, Филтър с висока плътност, Follow me, Функция Turbo, R32, HAC-CR12WIFI, Бял

 

Устройството притежава страхотен дизайн в бяла гланцирана повърхност и извити линии на вътрешното тяло, което би придало стил и елегантност на всяка стая.

Този климатик Heinner може да предостави необходимия температурен комфорт дори и в  тропически условия при + 50 ° С, така и да отоплява през студените месеци при достигане на температури до – 15 ° С.

Капацитета му е подходящ за използване в помещение с площ между 16 и 23 квадратни метра, със стандартна височина на жилището от 2.65 метра.

Устройството разполага с иновативна 3D инверторна технология на компресора, което го поставя в категорията продукти с ниско потребление на енергия и много добра ефективност.

Инверторна технология намалява потреблението на енергия на климатика най-малко 40% в сравнение с конвенционалните устройства.

Инвертора постига и поддържа желаната от вас температура за по-кратко време и с по-малки усилия. В същото време тази технология предлага много по-ниско ниво на шум на вътрешното и външно тяло.

Heinner Crystal използва охлаждащ агент R32, който освен своята екологичност се характеризира и с едни от най-добрите топлотехнически показатели.

Основния му капацитет е 12000 BTU, а капацитетът на охлаждане на устройството е 12000 BTU, а това на затопляне е 13000 BTU.

Основни функции

Климатик HEINNER Crystal Wi-Fi 12000 BTU, Клас A++, Функция отопление, Филтър с висока плътност, Follow me, Функция Turbo, R32, HAC-CR12WIFI, Бял

WI-FI контрол

Трябва да свържете климатика към Wi-Fi мрежата – след това през телефонът ви и специално разработеното мобилно приложение може да спирате, пускате или контролирате температурата в помещението от всяка точка, където се намирате.

Функция Follow Me

Функцията постига максимален температурен комфорт, чрез проследяване на температурата на околната среда от устройството.

Тихо действие

Може да се насладите на тишината чрез активиране на функцията SILENT, която намалява шума на вентилатора на вътрешното тяло и функцията за изключване на звука, която спира звука.

Функция Turbo

Ако искате бързо охлаждане или затопляне, то функцията Turbo ще ви е от полза. Тя увеличава мощността на устройството за ограничен период от време с цел бързо охлаждане или затопляне.

Таймер

За максимална гъвкавост! Може да включете или изключете устройството по всяко време в рамките на 24 часа.

Sleep Mode

Устройството намалява интензивността на работата си за по-спокоен сън.

Технология 3D инвертор

Технологията 3D инвертор предлага повишен комфорт, повишена надеждност и икономия на енергия чрез оптимална употреба на компресора.

Самопочистване

Специална функция, която поддържа изпарителя чист и сух след изключване на вътрешното тяло.

Автоматично рестартиране

В случай на прекъсване на захранването, устройството автоматично се рестартира с последните настройки.

High Density филтър

HD филтърът осигурява повишена ефективност. Задържа прах до 50% повече и полен до 80%.

Запаметяване на положението на клапата

Когато уредът се рестартира, клапата се връща в предишното си положение.

Автоматична диагностика

Уреда разполага със защитно устройство, което автоматично го изключва при проблем, след което ви показва код на неизправност за бързо обслужване.

Засичане при загуба на охладител

Функцията за откриване на загубата на охладител спира автоматично устройството, което защитава компресора.

Енергийна ефективност и шум

Моделът ​​разполага с инверторен компресор, който спомага за увеличаване на ефективността на уреда, като освен за намалените сметки за ток се грижи и за намаляване на вибрациите и шума.

С електронното контролиране на скоростта компресора успява да достигне желаната температура като след това я поддържа постоянна, без вариации и излишен шум.

Енергийният клас е като повечето съвременни климатици на пазара. Този при охлаждане е А++, а този при отопление е А+.

Енергийната ефективност на климатичната система е средна като стойност. Номинална консумация на енергия при охлаждане на ден е 1237 W, а при отопление е 964 W .

Нивото на шум на вътрешното устройство достига до 53 dB, докато това на външното устройство достига до 65 dB.

Размери и тегло

Размери на вътрешното тяло (Ш x В x Д в мм): 194 x 285 x 805

Тегло на вътрешното тяло (кг): 7.5

Размери на външното тяло (Ш x В x Д в мм): 275 x 550 x 700

Тегло на външното тяло (кг): 22.7

Нашето мнение за продукта

Това несъмнено е добър климатик, който предлага всичко необходимо, при това на много изгодна цена. Той е в състояние да осигури топлинен комфорт в средна стая за кратко време и без излишни ресурси. Освен това говорим за един много изтънчен уред, който ще донесе естетически плюс във всяка стаята, в която е инсталиран. Като се вземат предвид всичките му останали предимства, вярваме, че цената му е много добра.

HEINNER Crystal Wi-Fi 12000 BTU

HEINNER Crystal Wi-Fi 12000 BTU

Климатик HEINNER Crystal Wi-Fi 12000 BTU, Клас A++, Функция отопление, Филтър с висока плътност, Follow me, Функция Turbo, R32, HAC-CR12WIFI, Бял

HEINNER Crystal Wi-Fi 12000 BTU

HEINNER Crystal HAC-CR12WHN

Климатик HEINNER Crystal HAC-CR12WHN, 12000 BTU, Клас A++, Функция отопление, Филтър с висока плътност, Follow me, Турбо функция, R32, Бял

HEINNER Crystal Wi-Fi 12000 BTU

HEINNER Crystal HAC-CR09WHN

Климатик HEINNER Crystal HAC-CR09WHN, 9000 BTU, Клас A++, Функция отопление, Филтър с висока плътност, Follow me, Турбо функция, R32, Бял