Ревю на робот прахосмукачка Xiaomi Viomi V3


Благодарение на този робот прахосмукачка Xiaomi Viomi V3, ще откриете лесен начин за почистване на вашият дом, при това на сега на изгодна цена.

Xiaomi Viomi V3

Xiaomi Viomi V3 (Черен)

Робот прахосмукачка Xiaomi Viomi V3, Wi-Fi, Навигация с лазер LSD, Моп, Виртуална бариера, Съвместимост с MiHome, 40W, Батерия: Li-ion, 4900mAh, Черен

Основни характеристики

Роботизираните прахосмукачки станаха изключително популярни сред потребителите през последните години, когато става въпрос за почистване на дома.

Китайският технологичен лидер Xiaomi се превърна в лидер в този сегмент със своите продукти, заради изключително добрата си политика даваща изключителна стойност на своите продукти за тяхната цена.

Xiaomi има редица различни дъщерни дружества, които произвеждат съответните продукти в различни продуктови категории.

Viomi е един от тях, посветен да помага на потребителите да почистват домовете си с интелигентни роботизирани прахосмукачки.

Поглеждайки към екстериора на новият робот прахосмукачка Viomi V3, той има елегантна външност от черна пластмаса, наподобяващ пиано лак, а най горе с метална външност се подава сензорът сканиращ заобикалящата среда.

Диаметърът ѝ е 35 см, а височината на робота е само 9.45 см, което означава, ще може да минава под всяка по-висока мебел. Перфектен е за почистване под дивани, легла и гардероби.

Прагове на врати и килими с височина до 2 см не представляват проблем за Viomi V3 – той минава лесно през и над тях и ги почиства.

Сензорът сканира пространството за почистване и създава точна карта за интелигентно почистване. Вие може да да наблюдавате картата в мобилното приложение.

Отпред е поставена и системата за зарежда батерията, а в горната част има кръгъл бутон за стартиране на функцията за почистване и захранването.

Можете също така да отворите горния капак директно, за да почистите лесно контейнера за прах.

Ако желаете да използвате функцията за избърсване с моп, може лесно да замените контейнера за прах с резервоара за вода с капацитет 550 мл, който е достатъчен да почисти няколко стаи в домът ви.

Голямата всмукателната мощност на Viomi V3 от 2600 Pa улавя всякакви частици. Въпреки това, за да не се хаби батерията, тя може да се регулира в четири нива на засмукване, от 600 Pa до 2600 Pa, за да бъде адаптирана към различни нужди от почистване.

Основни функции

Навигацията с лазер LDS (Laser Distance Sensor) се грижи за това какво тази роботизирана прахосмукачка „вижда“ накъде отива. Той е в състояние да сканира заобикалящата го среда, благодарение на въртящата се на 360 градуса глава, а също така да изчертае карта в реално време, на базата на която можете да се ориентира.

Лазерът избягва препятствията и позволява на робота да оцените характеристиките на апартамента или стаята ви, така че можете да ги почисти много по-бързо и ефективно.

Той също така подобрява капацитета и засмукването на батерията, което прави възможно еднократно почистване на по-голяма площ от къщата и почистване по-старателно.

Ако започнахме да говорим за време за почистване, новата роботна прахосмукачка Viomi V3 е оборудвана с 4900 mAh батерия.

Компанията твърди, че вградената батерия осигурява до 150 минути работа в режим на прахосмукачка или всички същите 250 квадратни метра площ.

Роботизираната прахосмукачка Viomi V3 също има сензори, които предотвратяват удрянето на предмети и падането от ръба на стълбите.

След като изтеглите приложението Mi Home на вашия смартфон може да управлявате и планирате времето за включване и почистване на робота.

Както споменахме моделът Viomi V3 притежава и сменяем моп, чрез които идеално забърсва всеки под.

Виртуалният сензор за стена ви позволява да ограничите робота до специфичен радиус на почистване, за надеждна и лесна навигация, която предотвратява допир с жици или деликатни мебели.

Функцията за автоматично зареждане означава, че когато батерията е на изчерпване, то Viomi V3 автоматично се премества в докинг станцията си, за да я презареди. След като бъде напълно заредена, прахосмукачката се връща на последно си местоположение и продължава почистването.

Открийте напълно безпроблемно почистване за всякакви повърхности, като позволите на тази лесна за използване робот прахосмукачка да върши работата  вместо за вас.

Но все пак имайте предвид топва, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Основни предимства на Xiaomi Viomi V3

  • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
  • Препоръчва се за използване в целия ви дом и е подходяща за почистване на всички видове килими и твърди подове;
  • Контейнер за отпадъци  с голям капацитет – цели 550 мл и електронен контейнер за вода с капацитет 550 мл с контрол на изходящата вода;
  • Акустична система за откриване на замърсяване;
  • Почиства под мебелите благодарение на компактния си дизайн;
  • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
  • Li-Ion батерия с до 150 минути време на работа и супер бързо зареждане за 2,5 часа;
  • Автоматично зареждане на утстройството в докинг станция след приключване на неговата работа.

Виж още ревю на: Робот прахосмукачка Xiaomi Viomi V2

Нашето мнение за продукта

Робот Viomi V3 ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие. Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване. Този робот може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер цена.

Xiaomi Viomi V3

Xiaomi Viomi V3 (Черен)

Робот прахосмукачка Xiaomi Viomi V3, Wi-Fi, Навигация с лазер LSD, Моп, Виртуална бариера, Съвместимост с MiHome, 40W, Батерия: Li-ion, 4900mAh, Черен