Ревю на фурна за вграждане Heinner HBO-S624LTG-IX


Heinner HBO-S624LTG-IX е идеалният избор за вас, ако търсите бюджетна фурна за вграждане, която е оборудвана с всички основни функции на супер изгодна цена.

Heinner HBO-S624LTG-IX

Heinner HBO-S624LTG-IX

Фурна за вграждане Heinner HBO-S624LTG-IX, Електрическа, 62 л, 4 функции, Функция Grill, Клас A, Inox

 

Това е многофункционална фурна с 4 функции и възможност за регулиране на температурата от 40 °C до 240 °C.

Капацитетът и е 62 литра, което е повече от достатъчно. В комплекта е включена и една тава за печене, както и една стойка скара.

Дизайнът на фурната е в цвят инокс, което би добавило елегантност и стил на всяка кухня. Моделът е направен от стоманена повърхност – боядисана в черно, която заедно със черното стъкло и детайлите от инокс я прави не само добре изглеждаща, но и в същото време много леса за поддръжка.

Heinner HBO-S624LTG-IX

Вратата на фурната е снабдена с дълга хоризонтална дръжка, която осигурява удобно отваряне. Стъклото на фурната е изработено от специална сплав, която го поддържа хладно по време на работа.

Контролният панел на уреда е много лесен за управление. Фурната разполага с три въртящи се бутона за настройване на програмите за готвене, температурата както и регулиране на таймера.

Заслужава да се отбележи, че вътрешността на фурната е с емайлирана повърхност и съответно е изключително лесна за почистване.

Специалната гладка повърхност улеснява почистването на вътрешността на фурната, което означава, че следите от разливане на храна ще бъдат премахнати без проблем.

Програми

Моделът разполага с 4 програми за готвене, които са достатъчно ефективни при работа за постигане на оптимални резултати в готвенето.

  • Традиционно готвене;
  • Долно нагряване;
  • Горно нагряване;
  • Грил.

Размери

Тази фурна за вграждане Heinner е със следните размери (В x Ш x Д в см): 59.5 x 59.5 x 57

Енергийна ефективност

Уредът е в клас на енергийна ефективност А и следователно има ниска консумация на енергия.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане с модерен дизайн, която най-вече се характеризира с много доброто си съотношение между цена и качество.

Heinner HBO-S624LTG-IX

Heinner HBO-S624LTG-IX

Фурна за вграждане Heinner HBO-S624LTG-IX, Електрическа, 62 л, 4 функции, Функция Grill, Клас A, Inox