Ревю на хладилник с фризер Heinner HC-H273SA+


Heinner HC-H273SA+ е идеалният избор за вас, ако търсите хладилник с фризер,  който да е оборудван с всичко необходимо, при това предлагащ се на супер изгодна цена. 

Heinner HC-H273SA+

Heinner HC-H273SA+

Хладилник с фризер Heinner HC-H273SA+, 273 л, Клас A+, Механичен контрол, H 175,7 см, Сребрист

 

Този хладилник с фризер Heinner е оборудван с най-съвременни технологии и е идеален е за по-голяма част от домакинствата в България.

Освен това моделът притежава страхотен дизайн в сребрист цвят, който ще придаде усещане за стил елегантност във всеки дом и най вече кухня.

Чрез механичен контрол с регулируем термостат вие настройвате температурата както в отделението за охлаждане, така и във фризера, а освен нея и желаният режим на работа.

Вратите са реверсивни, което значи, че могат да се отварят както наляво, така и надясно. Настройте ги спрямо пространството, с което разполагате във вашата кухнята.

За съжаление този уред има система за автоматично размразяване само в охладителната част, а размразяването във фризера трябва да се случва ръчно.

Функции на хладилника

Хладилник с фризер Heinner HC-H273SA+, 273 л, Клас A+, Механичен контрол, H 175,7 см, Сребрист

Хладилното пространство разполага с полезен обем от 205 литра като разполага с 4 рафта, изработени от закалено стъкло, които са изключително лесни за почистване и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

А в специално чекмедже от най-долната страна, може да съхранявате вашите плодове и зеленчуци, като те ще запазят своята свежест за максимално дълго време. 

Вратата е с вертикална дръжка, оборудвана с 4 фиксирани подразделения специализирани за съхранение на яйца, сирене и подправки.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушка.

Функции на фризера

Фризерът е разположено от лявата страна на уреда с общ капацитет от 68 литра и включва три чекмеджета, които са предназначени за съхранение и замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и други продукти.

Мощността на замразяване на фризера е 3 кг за 24 часа.

Други

Моделът е снабден с антибактериално покритие с цел да се предотврати образуването на мухъл и бактерии и да поддържа свежестта на храната за по-дълъг време.

Освен това уредът е с отлична степен на изолация има автономия от 15.8 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топъл сезон в район с температура на околната среда с климатична клас ST-N – проектиран да работи икономично в диапазона на температура между + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на този хладилник с фризер Heinner е добра – клас  А+, а годишно потребление на енергия е 248 kWh.

Това се дължи и на ефективния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска, както и ниското ниво на шум достигащо до 42 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (Вx Ш xД ) cm 175.7 x 55 x 58 и тегло е 55 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-изгоните предложенията на пазара сред хладилниците с фризер. Той разполага с много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн, който би придал стил и елегантност на всяка кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност.

Heinner HC-H273SA+

Heinner HC-H273SA+

Хладилник с фризер Heinner HC-H273SA+, 273 л, Клас A+, Механичен контрол, H 175,7 см, Сребрист