Ревю на кафемашина Heinner HEM-1100CR


Heinner HEM-1100CR е идеалната еспресо машината за вас, ако искате всяка сутрин да се наслаждавате на перфектно кафе в офиса или у дома. Освен това тази кафемашина Heinner в момента е едно от най-изгодните предложения на пазара за еспресо машини, което заслужава вашето внимание.

Основни характеристики

Моделът има компактни размери и би паснал добре във всяка една кухня. Освен това се отличава и стилния си дизайн в бежово кремов цвят.

Машината е снабдена с подвижна тава с подложка от неръждаема стомана, която се почиства много лесно.

Контролният панел е снабден с три бутона, правещи машината лесна за използване от всеки

С единия включвате/изключвате машината, един за правене на кафе и един за включване на парата.

Чрез кръглия въртящ се бутон, регулирате мощността на парата за правенето на перфектна млечна пяна за вашето любимо капучино или лате.

Резервоарът за вода има капацитет от 1.25 литър и е подходящ за приготвяне на няколко чаши кафе.

За да спестите време, машината може да приготвя и по 2 чаши едновременно.

Тази кафемашина има високата мощност от 1100 W и помпа от 15 бара, която осигурява пълно извличане на аромата на кафето.

Устройството е оборудвано с термометър отпред, който показва температурата на водата, за да знаете, кога е готова за използване.

Функцията за автоматично изключване позволява пестенето на енергия. Така, ако за 20 минути машината не бъде използвана, то тя ще спре автоматично.

Това спестява значително количество енергия. В същото време се предлага специална система против капене, така че тавата остава чиста и не е необходимо да почиствате пространството под дюзите.

Нагревателят е от висококачествена неръждаема стомана и е високо устойчив във времето.

Уредът може да приготвя еспресо и капучино, както и почти всички други видове кафе. Системата за капучино смесва пара, въздух и мляко, осигурявайки кремообразна и вкусна пяна.

Захранващият кабел е с дължина от 1,3 метра и е достатъчно дълъг, за да позволи лесно инсталиране навсякъде.

Нашето мнение за продукта

Инвестицията в тази еспресо машина Heinner е много добра в дългосрочен план, особено защото можете да имате любимото си кафе по всяко време, без да се налага да го купувате отвън и да правите компромис с качеството. Модела притежава всички основни функции за приготвянето на перфектната чаша кафе, а съотношението между качество и цена е едно от най-добрите.

Heinner HEM-1100CR

Heinner HEM-1100CR (Бежов)

Кафемашина Heinner HEM-1100CR, 15 bar, 1100 W, Ръчна капучино система

Heinner HEM-1100BK

Heinner HEM-1100BK (Черен)

Еспресо машина Heinner HEM-1100BK, 15 bar, 1100 W, Ръчна капучино система