Ревю на робот прахосмукачка Xiaomi Viomi V2 PRO


Xiaomi Viomi V2 PRO е умен робот-прахосмукачка, който ефективно ще почисти жилището ви, при това сега на супер цена.

Xiaomi Viomi V2 PRO

Xiaomi Viomi V2 PRO (Черен/сив)

Робот прахосмукачка Xiaomi Viomi V2 PRO, 14.8 V, Функция Mop, 0.55 л, Лазерна навигация, Мобилно приложение, Черен/Сив

Xiaomi Viomi V2

Xiaomi Viomi V2 (Черен)

Робот прахосмукачка Robot Xiaomi Viomi V2, функция Моп, WiFi, App Control, Лазер, Филтър Hepa, Черен

Основни характеристики

Viomi V2 PRO се грижи за по-добро изчистване и удовлетворяващи резултати със своята качествена технология.

След като изтеглите приложението Mi Xiaomi на вашия смартфон може да управлявате и планирате времето за включване и почистване на робота.

Притежава и сменяеми мопове, които са идеални за попиване и по-добро забърсване.

Виртуалният сензор за стена ви позволява да ограничите робота до специфичен радиус на почистване, за надеждна и лесна навигация, която предотвратява допир с жици или деликатни мебели.

Функцията за автоматично зареждане означава, че когато батерията е на изчерпване, то Viomi V2 PRO автоматично се премества в докинг станцията си, за да я презареди. След като бъде напълно заредена, прахосмукачката се връща на последно си местоположение и продължава почистването.

Височината на робота е само 9.45 см, което означава, ще може да минава под всяка по-висока мебел. Перфектен е за почистване под дивани, легла и гардероби.

Прагове на врати и килими с височина до 2 см не представляват проблем за Viomi V2 PRO – той минава лесно през и над тях и ги почиства.

Открийте напълно безпроблемно почистване за всякакви повърхности, като позволите на тази лесна за използване робот прахосмукачка да върши работата  вместо за вас.

Но все пак имайте предвид топва, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Xiaomi Viomi V2 vs Xiaomi Viomi V2 PRO

PRO версията на моделът Viomi V2 има някои съществени разлики спрямо по-обикновената си версия Xiaomi Viomi V2.

Най-важната разлика между двата модела е свързана с функцията за почистване. Предишната версия разполагаше с два отделни контейнера – един за прах (с вместимост 600 мл) и един за вода (с вместимост 560 мл). По този начин, преди да включим робота, трябваше да решим дали искаме робота да почисти прахта или да почисти пода мокро с мопа.

Сега обаче благодарение на PRO моделът може почиства едновременно. Комплектът включва контейнер, който позволява прахосмучене и мокро почистване едновременно.

Освен това Viomi V2 PRO разделя жилището на отделни зони и помещения. Тази функция ще бъде оценена особено от собствениците на големи апартаменти и къщи, които желаят почистване само за избрани помещения или по-често почистване за отделни стаи.

В допълнение, PRO моделът предлага възможност за запаметяване на множество карти (функция, особено полезна за живеещи на няколко етажа).

PRO версията също така ви позволява да планирате време за почистване. Въпреки че тази функция беше налична и в предишната версия в началото, тя изчезна при актуализацията на софтуера и не е сигурно дали ще бъде възстановена. И в двата модела можем да зададем виртуални стени и да забранените зони за почистване.

Основни предимства

  • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
  • Препоръчва се за използване в целия ви дом и е подходяща за почистване на всички видове килими и твърди подове;
  • Контейнер за отпадъци  с голям капацитет – цели 600 мл;
  • Акустична система за откриване на замърсяване;
  • Почиства под мебелите благодарение на компактния си дизайн;
  • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
  • Li-Ion батерия с до 130 минути време на работа и супер бързо зареждане за 2,5 часа;
  • Автоматично зареждане на утстройството в докинг станция след приключване на неговата работа;
  • Ниско ниво на шум достигащо 68 dB.

Нашето мнение за продукта

Робот Viomi V2 PRO ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие.  Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване. Този робот може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер цена.

Xiaomi Viomi V2 PRO

Xiaomi Viomi V2 PRO (Черен/сив)

Робот прахосмукачка Xiaomi Viomi V2 PRO, 14.8 V, Функция Mop, 0.55 л, Лазерна навигация, Мобилно приложение, Черен/Сив

Xiaomi Viomi V2

Xiaomi Viomi V2 (Черен)

Робот прахосмукачка Robot Xiaomi Viomi V2, функция Моп, WiFi, App Control, Лазер, Филтър Hepa, Черен