Ревю на климатик Heinner Mirror 12000 BTU Wi-Fi HAC-MRB12SLWIFI


Heinner Mirror 12000 BTU Wi-Fi е идеалният избор за вас, ако търсите модерен климатик, който съчетава в себе си най-новите технологии и функции, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

Heinner Mirror 12000 BTU Wi-Fi

Heinner Mirror 12000 BTU Wi-Fi

Климатик Heinner Mirror 12000 BTU Wi-Fi, Клас A++, Функция отопление, Филтър с висока плътност, Follow me, HAC-MRB12SLWIFI, Огледално черен със сребрист корпус

 

Вътрешното тяло притежава страхотен дизайн с черно стъкло с извити линии, което би придало стил и елегантност на всяка стая, я която е инсталиран уреда.

HEINNER Mirror може да предостави необходимия температурен комфорт дори и в  тропически условия при + 50 ° С, така и да отоплява през студените месеци при достигане на температури до – 15 ° С.

Капацитета му е подходящ за използване в помещение до 60 кубични метра. Препоръчва се за средно-голяма стаи с площ между 16 и 23 квадратни метра, със стандартна височина на жилището от 2.65 метра.

Устройството разполага с иновативна 3D инверторна технология на компресора, което го поставя в категорията продукти с ниско потребление на енергия и много добра ефективност.

HEINNER Mirror използва охлаждащ агент R32, който освен своята екологичност се характеризира и с едни от най-добрите технически показатели.

Основния капацитет му е 12000 BTU. Капацитетът на охлаждане на устройството е 12000 BTU, а това на затопляне е 13000 BTU.

Основни функции

Функция Follow Me

Функцията постига максимален температурен комфорт, чрез проследяване на температурата на околната среда от устройството.

Тихо действие

Може да се насладите на тишината чрез активиране на функцията SILENT, която намалява шума на вентилатора на вътрешното тяло и функцията за изключване на звука, която спира звука.

Функция Turbo

Ако искате бързо охлаждане или затопляне, то функцията Turbo ще ви е от полза. Тя увеличава мощността на устройството за ограничен период от време с цел бързо охлаждане или затопляне.

Таймер

За максимална гъвкавост! Може да включете или изключете устройството по всяко време в рамките на 24 часа.

Sleep Mode

Устройството намалява интензивността на работата си за по-спокоен сън.

Технология 3D инвертор

Технологията 3D инвертор предлага повишен комфорт, повишена надеждност и икономия на енергия чрез оптимална употреба на компресора.

Самопочистване

Специална функция, която поддържа изпарителя чист и сух след изключване на вътрешното тяло.

Автоматично рестартиране

В случай на прекъсване на захранването, устройството автоматично се рестартира с последните настройки.

High Density филтър

HD филтърът осигурява повишена ефективност. Задържа прах до 50% повече и полен до 80%.

Запаметяване на положението на клапата

Когато уредът се рестартира, клапата се връща в предишното си положение.

Автоматична диагностика

Уреда разполага със защитно устройство, което автоматично го изключва при проблем, след което ви показва код на неизправност за бързо обслужване.

Засичане при загуба на охладител

Функцията за откриване на загубата на охладител спира автоматично устройството, което защитава компресора.

Енергийна ефективност и шум

Енергийният клас е като повечето съвременни климатици на пазара. Този при охлаждане е А++, а този при отопление е А+.

Моделът притежава инверторен компресор, който намалява потреблението на енергия на климатика най-малко с 40% в сравнение с конвенционалните устройства.

Инвертора постига и поддържа желаната от вас температура за по-кратко време и с по-малки усилия. В същото време тази технология предлага много по-ниско ниво на шум на вътрешното и външно тяло.

Енергийната ефективност на климатичната система е средна като стойност. Номинална консумация на енергия при охлаждане на ден е 1237 W, а при отопление е 964 W .

Нивото на шум на вътрешното устройство достига до 53 dB, докато това на външното устройство достига до 65 dB.

Размери и тегло

Размери на вътрешното тяло (Ш x В x Д в мм): 194 x 297 x 805

Тегло на вътрешното тяло (кг): 8.2

Размери на външното тяло (Ш x В x Д в мм): 275 x 550 x 700

Тегло на външното тяло (кг): 22.7

Нашето мнение за продукта

Това несъмнено е много добър климатик. Той е в състояние да осигури топлинен комфорт във всяко средно-голямо по размер помещение за кратко време и без излишни ресурси. Освен това говорим за един много изтънчен уред, който ще донесе естетически плюс във всяка стаята, в която е инсталиран. Като се вземат предвид всичките му останали предимства, вярваме, че цената му е много добра.

Heinner Mirror 12000 BTU Wi-Fi

Heinner Mirror 12000 BTU Wi-Fi

Климатик Heinner Mirror 12000 BTU Wi-Fi, Клас A++, Функция отопление, Филтър с висока плътност, Follow me, HAC-MRB12SLWIFI, Огледално черен със сребрист корпус

Heinner-HAC-MRB12WHWIFI

Heinner Mirror 12000 BTU Wi-Fi

Климатик Heinner Mirror 12000 BTU Wi-Fi, Клас A++, Функция отопление, Филтър с висока плътност, Follow me, HAC-MRB12WHWIFI, Огледално черен с бял корпус