Ревю на хладилник с фризер LG GBB62PZFFN


LG GBB62PZFFN е перфектният избор за вас, ако търсите модерен хладилник с фризер, който разполага с всички необходими функции и екстри, от които бихте имали нужда, при това супер цена.

LG GBB62PZFFN

LG GBB62PZFFN (Сребрист)

Хладилник с фризер LG GBB62PZFFN, 384 л, Клас D, Full NoFrost, Компресор Inverter Linear, Дисплей Extern, H 203 см, Сребрист

Основни предимства на модела

 • Високоефективен и икономичен линеен инверторен компресор;
 • Full No Frost система за автоматично размразяване;
 • Независимо охлаждане в двете зони;
 • Удобен LED контролен дисплей.

Основни характеристики 

Този хладилник с фризер LG има наистина красив дизайн! Сребристия цвят изглежда много добре, като атрактивният му и елегантен дизайн му помагат да бъде интегриран във всяка модерна кухня.

Максималният нетен капацитет от 384 литра се разпределя между 277 литра за хладилника и 107 литра за фризер.

За максимално улеснение и функционалност уредът е проектиран така, че хладилника да е отгоре, а фризерът отдолу.

Доказано е, че в едно домакинство хладилника е по-често използван сравнено с фризера.

Вратата на хладилника е разположена хоризонтално и е разположена в средната част на уреда. Вратата може да се отвори под ъгъл от 90 градуса, дори и ако хладилникът е поставен до стена.

Хладилник с фризер LG GBB62PZFFN, 384 л, Клас D, Full NoFrost, Компресор Inverter Linear, Дисплей Extern, H 203 см, Сребрист

В това положение всички чекмеджета могат да бъдат напълно отворени, което улеснява достъпа ви до храна.

Управление

Контролняит панел е оборудван с LED дисплей за управление, който дава възможност за независимо регулиране на температурата в хладилника и фризера.

Контролните елементи на уреда ви позволяват да настройвате следните функции на уреда:

 • Информация и контрол на температурата във фризера;
 • Информация и контрол на температурата в хладилника;
 • Предупредителен индикатор за отворена врата;
 • Включване на функцията за бързо замразяване „Express Freeze“
 • Включване на функцията за бързо охлаждане „Express Cooling“;
 • Включване и изключване на функция Eco;
 • Детски контрол – заключване на контролния екран.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – моделът е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този модел има технология за охлаждане No Frost за автоматично охлаждане в хладилника и фризера.

Това е една от най-ефективните охладителни системи на пазара, система която предотвратява напълно заскрежаването във фризера, подобрявайки консумация на енергия.

Тя се грижи и да поддържа идеален микроклимат в хладилното отделение с цел храната ви да бъде винаги прясна.

За това спомага и иновативната технология за охлаждане с много въздушни потоци, която поддържа постоянната температура на охлаждане и влага, с което спомага допълнително на качеството и свежестта на храната.

Функции на хладилника

Хладилник с фризер LG GBB62PZFFN, 384 л, Клас D, Full NoFrost, Компресор Inverter Linear, Дисплей Extern, H 203 см, Сребрист

Моделът разполага с 4 рафта от закалено стъкло, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести.

На вратата на хладилника са разположени още 4 рафта, които ще покрият напълно вашите нужди.

В допълнение, хладилната зона има специален рафт, наречен Multi Shelf, който може да се плъзга хоризонтално и има специален държач за бутилки проектирана да съхранява 5 бутилки вино. Това е един от задължителните елементи за любителите на напитката на боговете.

В най-долната част са разположени два рафта един над друг. По-горния е наречен Frash Balancer и е предназначен за съхранение на плодове и зеленчуци.

Той е със специална технология за оптимизиране на влажността, която сигурно задържа влагата, докато движещите се контролери поддържат оптималната влажност на плодовете и зеленчуците в зависимост от режима, който сте задали.

Хладилник с фризер LG GBB62PZFFN, 384 л, Клас D, Full NoFrost, Компресор Inverter Linear, Дисплей Extern, H 203 см, Сребрист

Под тази зона е разположена така наречената FRESHConverter™. Чрез нея може да избирате оптимална температура за храната, като тя поддържа оптимално състоянието съответно на месото, рибата или зеленчуците.

Функции на фризера

Фризера е с общ капацитет от 107 литра и е разположен е в долната част на уреда, като има три чекмеджета, които са едно върху друго.

Голямото отделение на фризера предлага множество възможности за замразяване, включително турбо функция за експресно такова.

Фризера разполага с така наречената уголемена зона – едно от чекмеджетата на фризера е проектирано, така че да осигури повече пространство за съхранение на обемисти или големи по размери храни.

Капацитетът на замразяване на фризера е 14 кг. за 24 часа.

Други

Може да управлявате хладилника през вашият смартфон, дори и ако сте извън у дома с приложението SmartThinQ™.

Чрез него може да регулирате настройките на температурата още докато сте в магазина, така че вашият хладилник да е готов да приеме ново количество хранителни продукти.

Този модел е оборудван с технология Smart Diagnosis включена в приложението Smart ThinQ за бърза и правилна диагностика и отстраняване на всички проблеми, които може да имате с хладилника. Приложението не само ще ви осигури диагностика и потенциален съвет за отстраняване на неизправността, но също така ви представи и общи съвети за поддръжка и директна помощ чрез сервизния център на LG.

Антибактериално уплътнение по вратите предотвратява образуването на мухъл и бактерии и освен това то поддържа свежестта на храната за по-дълъг период.

Автономията без ток на този хладилник е 19 часа. Уредът има Leigh LED осветление в горната хладилна зона, което гарантира добра видимост дори при пълен хладилник.

Енергийна ефективност

Хладилник с фризер LG GBB62PZFFN, 384 л, Клас D, Full NoFrost, Компресор Inverter Linear, Дисплей Extern, H 203 см, Сребрист

Това е супер ефективен уред с клас D на енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби и годишна консумация на енергия е 215 kWh.

Това е в резултат на високо ефективната инверторна технология на LG.

Инверторната технология на LG  регулира мощността на компресора във всеки един момент от работното време, за да осигури най-оптимална мощност, без да се изразходва допълнителна енергия.

Линейните инверторни компресори на LG имат следните предимства пред конвенционалните компресори:

 • Могат да работят при по-ниски обороти – при запазване на текущата температурата и при по-високи – в режим на бързо замразяване и бързо охлаждане, при което много бързо достигат необходимата температура.
 • По-малка консумация на енергия спрямо конвенционалните хладилници.
 • Плавно включване и изключване, което ги прави по-безшумни.
 • По-малко натоварване при стартиране, което допълнително удължава експлоатационния им живот. (Голямото натоварване и силните вибрации при включване и изключване на компресорите е един от най-големите недостатъци при повечето хладилници с обикновен компресор, което многократно скъсява живота им.)
 • Инвертора на компресора също така позволява тихата работа на хладилника, с много ниско ниво на шум от 36 dB.

Нашето мнение за продукта

Този хладилник с фризер на LG включва множество технологични иновации и е със страхотен дизайн в сребрист цвят, който би се вписал добре във всяка една кухня. Препоръчваме го на средно големи семейства, заради неговия оптимален капацитет, високата му енергийна ефективност и неговите функции, които ще ви улеснят максимално в ежедневието ви.

LG GBB62PZFFN

LG GBB62PZFFN (Сребрист)

Хладилник с фризер LG GBB62PZFFN, 384 л, Клас D, Full NoFrost, Компресор Inverter Linear, Дисплей Extern, H 203 см, Сребрист

Подобни продукти:

LG GBB62PZFGN

LG GBB62PZFGN (Сребрист)

Хладилник с фризер LG GBB62PZFGN, 384 л, Клас D, No Frost, E-Micom, H 203 см, Сребрист

LG GBB62PZFGN

LG GBB62PZHMN (Сребрист)

Хладилник с фризер LG GBB62PZHMN, 384 л, Клас E, No Frost, WiFi, Smart Diagnosis, H 203 см, Сребрист

LG GBB62SEHMN

LG GBB62SEHMN (Бежов)

Хладилник с фризер LG GBB62SEHMN, 384 л, Клас E, No Frost, WiFi, Smart Diagnosis, H 203 см, Бежов