Ревю на пералня Indesit MTWA91483WKEE


Indesit MTWA91483WKEE е идеалният избор за вас, ако търсите икономична пералня с голям капацитет, оборудван с най-новите технологии и сега предлагаща се на супер изгодна цена.

Indesit MTWA91483WKEE

Indesit MTWA91483WKEE

Пералня Indesit MTWA91483WKEE, 9 кг, 1400 об/мин, Клас D, Инверторен мотор, MyTime, Fast Cycles, Бял

 

Тази пералня Indesit е изработена от висококачествени части, гарантиращи ѝ дълъг живот.

Максималният ѝ капацитет е 9 кг, а максималната ѝ скорост на въртене от 1400 оборота в минута осигурява ефективно изпиране при всяко едно зареждане.

Това е пералня с размери: 85 см височина, 59.5 см ширина и 60.5 см дълбочина, което прави машината лесна за позициониране дори и в малки помещения.

Пералнята разполага с голям люк с диаметър 34 см и с ъгъл на отваряне на вратата до 165 градуса, което максимално ще ви улесни при употребата ѝ.

Тази пералня Indesit е оборудвана и с високоефективен инверторен мотор, който носи предимства, от който може да се възползвате от първото ѝ ползване като ниска консумация на енергия и нисък шум.

Вече може да се радвате на спокойствие при пусната пералня, благодарение на плавната и тиха работа на тази модерна пералня. Той осигурява тиха работа до 49 dB при пране и 75 dB при центрофугиране, отговарящи на най-високите стандарти..

В допълнение, системата на за цифров контрол балансира прането за по-прецизно изпиране на вашите дрехи.

Моделът позволява да променяте скоростта на оборотите в зависимост от вида на прането и предпочетената от вас програма.

Управление

Indesit MTWA91483WKEE

Контролният панел е разположен на удобно място в горната част на уреда и е оборудван с гоям LCD дисплей.

Големият цифров дисплей предлага възможност за интуитивно и удобно задаване на параметрите на пране (скорост на центрофугиране, температура на водата) и информация за текущата фаза на цикъла на пране.

Чрез кръглият селектор поставен по средата може да управлявате програмите за пране, а чрез останалите бутони управлявате следните функции:

 • Регулиране на функция отложен старт от 1 до 24 часа;
 • Информация за оставащото време на зададения цикъл;
 • Информация и контрол на фазите на изпиране;
 • Избор на скоростта на въртене на центрофугата;
 • Избор на контрол на температурата;
 • Допълнителни функции;

Основни функции

Бутона Child Lock ви позволява да заключите бутоните на пералнята, за да предотвратите случайно изключване или промяна на програмата от деца. Децата могат да играят до нея, без да бъдат постоянно под наблюдение.

Още една защитна функция е заключването на вратата след започване на всяка програма, което изключва възможността от инциденти.

Този модел пералня напълно ще се погрижи за всички ваши дрехи, включително тези от вълна и коприна. Чрез оптимизирането на скоростта на въртене на барабана и температурата, пералнята е пригодена да осигури програма на изпиране за всеки тип тъкан.

Електронна система за контрол на баланса разпределя равномерно прането в барабана, намалявайки вибрациите и шума, създаван по време на притискане, за по-тиха работа. Използвайте пералнята Indesit по всяко време на деня ефективно и с минимален шум!

Функцията за отложен старт ви позволява стартиране на програми с отложен старт за период от 24 часа. По този начин, имате свободата да решите кога да започне прането, независимо от продължителността на избраната програма.

Това е една от малкото перални на пазара предлагаща 3 цикъла на пране под 1 час, при това с пълен капацитет.

Тази пералня ви предлага максимална гъвкавост при използване ѝ, благодарение на функцията FastCycles. Чрез нея може да перете няколко тъкани едновременно. С три цикъла на пране с пълен капацитет, Mix, 60 ° памук и 40 ° памук, получавате идеално чисти дрехи само за един час.

Функцията MyTime предлага много други бързи опции за по-малко от 1 час: изпиране на 30 ° C памук, синтетичен (59 ”), коприна и деликатен (59”), вълна (59 ”), Express 15 минути.

Иновативната система WaterBalance Plus съдържа сензор, който оптимизира консумацията на вода във всяка фаза на пране, като използва само количеството, необходимо за количеството заредено пране. Така освен че ще ви спести вода и енергията, необходима за отопление.

Програми за пране

Indesit MTWA91483WKEE разполага с 16 предварително зададени програми, които може да срещнете и при много по-скъпите перални машини на пазара.

 • Памук
 • Спорт
 • Деликатна
 • Синтетика
 • Вълна
 • Бели дрехи
 • Смесени
 • Изплакнете + Центрофуга
 • Еко 40-60
 • Самопочистване 70°C
 • Изплакване
 • Експресно изпиране за 15 минути (30°C)
 • Без алергии

Енергийна ефективност

Тази пералня е с добра енергийна ефективност клас A+++ и ниско потребление на ресурси, като средната консумация на вода на година е 11690 литра, а средна годишна консумация на енергия е 216 kWh.

Нашето мнение за продукта

Определено това е много добър избор за вас, ако търсите перална машина с капацитет 9 кг, при това на отлична цена. Тази пералня Indesit е оборудвана и с високоефективен инверторен мотор, който носи предимства, от който може да се възползвате от първото ѝ ползване като ниска консумация на енергия и нисък шум. Препоръчваме ви я, ако имате нужда от функционална и надеждна пералня с богати програми, при това на супер изгодна цена.

Indesit MTWA91483WKEE

Indesit MTWA91483WKEE

Пералня Indesit MTWA91483WKEE, 9 кг, 1400 об/мин, Клас D, Инверторен мотор, MyTime, Fast Cycles, Бял