Ревю на велоергометър Kondition BB-1570


Kondition BB-1570 е перфектния избор за вас, ако търсите надежден и функционален магнитен велоергометър, който е подходящ за упражнения в домашни условия и в същото време да е на изгодна цена.

Kondition BB-1570

Kondition BB-1570

Велоергометър Kondition, BB-1570

 

Kondition BB-1570 е уред, който е специално проектирана за домашна употреба, като ще успее да ви осигури стабилна и ефективна тренировка дори в комфорта на собствения ви дом.

За разлика от колоезденето на открито, велоергометър предлага повече безопасност поради факта, че няма опасност от инциденти с коли, не се влияе от сезонността във времето, а от друга страна, позволява тренировките по всяко време, независимо от времето навън.

Велоергометрите Kondition комбинират предимствата на ходенето, бягането и колоезденето, постигайки равномерно движение, така че да се движат повече мускулни групи от най-важните области.

Колоезденето подобрява здравето на сърцето и сърдечно-съдовата система, понижава кръвното налягане, увеличава притока на кръв, намалява вискозитета на кръвта и други.

В допълнение, може да се използва както за да се отървете от излишните килограми, така и за тонизиране на тялото.

Този велоергометър Kondition е с компактни размери, без това да влияе на ефективността на уредеа, което означава, че той няма да заема голямо място в домът ви.

Уредът е с дължина 74.9 см, ширина 44 см и височина 122.6 см и с тегло от 11 кг, а поддържа тегло до 90 кг.

По принцип специалистите препоръчват да изберете велоергометър, която може да поддържа 10-15% повече от вашето тегло.

Това е много лесно устройство, което може да се мести от една стая в друга поради своите колела.

Уредът има степени на натоварване, които осигурява различни нива на трудност при тренировка.

Освен това за по-голямо удобство може да регулирате седалката във височина, както и ръкохватка за правилно и най-удобно позициониране.

Уредът предлага безопасна тренировка, която се осигурява с педали анти плъзгащи педали, която имат система против приплъзване с регулируеми презрамки, които поддържат стъпалото здраво фиксирано по време на тренировка. Разстоянието между педалите като цяло е достатъчно.

Управление

От горната страна е поставен удобен LCD дисплей, който показва информация относно скоростта, времето, разстоянието, броя на консумираните калории и пулса.

Нивото на пулса се измерва със сензори, разположени на дръжките.

Центърът на тежестта е снабден с твърда опорна основа – маховик, който предотвратява движението на уреда по време на работа.

Упражнения

Моделът е предназначен за домашна употреба, в сесии от 25-30 минути, 2-3 пъти седмично или повече по ваше желание.

В началото е добре да започнете упражнението с ниско ниво на натоварване или на нивото, на което сте свикнали. Това кратко загряване трябва да отнеме приблизително 5-10 минути.

След това загряване можете да увеличите нивото на съпротива с 1-3 нива на по-голямо усилие, в зависимост от това как се чувствате. Може да продължете с избраното ниво на съпротива още 30 минути.

Тези стъпки за тренировки са необходими, за да постигнете най-добри резултати от тренировката с уреда и ви позволяват да изгорите достатъчно мазнини.

Преди да завършите упражнението, направете кратко упражнение за възстановяване. Упражнението за възстановяване трябва да се извършва на същото ниво на интензивност като упражнението за загряване от началото и трябва да е с продължителност от 5 до 10 минути.

Размери и тегло

Уредът е направен така че да не заема много място у домът ви и е с дължина 74.9 см, ширина 44 см и височина 122.6 см, а тегло му е 11 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е перфектния избор за всеки, който няма време за колоездене на вън или  фитнеса, но все пак желае да поддържа по-активен, балансиран и здравословен начин на живот. Тази велоергометър Kondition е идеалният вариант за тренировка, независимо от времето навън. Уредът има няколко степенен контрол, който осигурява различни нива на трудност при тренировка.. Идеална за извършване на една качествена кардио тренировка. Клиентите, които са го използвали са доволни от начина, по който работи. Те споделят, че натоварванията, които поддържа уреда, са много добре балансирани. В същото време той е много лесен за употреба, благодарение на дисплеят, който има много интуитивен интерфейс. Вярваме, че ако имате нужда от такъв уред, то той ще бъде успешна придобивка за вас, чиято цена в момента е много изгодна.

Kondition BB-1570

Kondition BB-1570

Велоергометър Kondition, BB-1570