Ревю на кростренажор Kondition Air Walker


Kondition Air Walker е перфектния избор за вас, ако търсите надежден и функционален кростренажор, който е подходяща за домашни условия и в същото време да е на изгодна цена.

Kondition Air Walker

Kondition Air Walker

Кростренажор Kondition Air Walker

 

Kondition Air Walker е специално проектиран уред за домашна употреба, който успява да осигури стабилна и ефективна тренировка дори в комфорта на собствения ви дом.

Този фитнес уред е идеална за хора от всички възрасти, жени и мъже, които искат да запазят физическата си форма или да се отърват от нежеланите килограми.

Може да се използва както за да се отървете от излишните килограми, така и за тонизиране на тялото.

Кростренажорът е фитнес уред, който се съчетава предимствата на ходенето и бягането, както и това на колоезденето.

Този уред позволява равномерно движение на всички основни мускулни групи както в коремната област, така и в краката, задните части, раменете и гръбначния стълб.

Този уред е с прилични размери и е с тегло от 16 кг и като цяло няма да заема много място, а чрез транспортните колела, с които разполага може да го премествате лесно от стая в стая.

Дължината на опорната основа за ходилото на стъпалото и разстоянието между педалите са достатъчно за комфорта при упражнение.

Наклонът на педала се регулира според вашите предпочитания.

Този уред е изключително тих, а шасито му е изключително стабилно и е с подобрена здравина.

Този модел се предлага и с импулсни датчици, вградени в дръжки, свързани с компютър.

Този модел е оборудван с маховник, който се грижи за движението на целия мотор.

Маховника осигурява плавна работа на уреда, което предпазва вашите стави, а и така износването на уреда е по-малко.

Освен това уредът има високо максимално поддържано тегло от 100 кг.

Прочети още: Как да изберем бягаща пътека?

Управление

Кростренажор Kondition, Air Walker

Кростренажор Kondition Air Walker е оборудван с контролен панел с LCD дисплей, който показва вашето време, скорост, разстояние, пулс и не на последно място, изразходените калории, за да изпълнявате ефективна тренировка.

Кростренажорът идва с няколко степени на трудност, включително и такава, която може да контролирате и вие.

Една от програмите може да бъде адаптирана към сърдечната честота на потребителя, за да се избегне риск от травми.

Безопасност

Като начин за защита от злополуки, педалите са снабдени със система против приплъзване, която кара кракът да остава фиксиран през цялото упражнение.

Освен това този уред ви позволява да наблюдавате сърдечната си честота по време на упражнения, като ви помага да постигнете личните си фитнес цели.

Преди да започнете тренировъчна програма е препоръчително е да се консултирате с вашия лекар. Това е особено важно за хора над 35 години или за хора със съществуващи здравословни проблеми.

Също така си струва да се споменем, че този уред не е медицинско изделие.

Размери и тегло

Размерите на уреда са 80 см дължина, 50 см ширина и 140 см височина, а тегло му е 30.5 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е перфектния избор за всеки, който няма време да тича в парка, да кара колело или да ходи на фитнес, но все пак желае да поддържа по-активен, балансиран и здравословен начин на живот. Тази кростренажор е идеалният вариант за тренировка, независимо от времето навън. Идеален е за извършване на една качествена кардио тренировка. Клиентите, които са го използвали са доволни от начина, по който работи. Те споделят, че степени на натоварване, които поддържа уреда, са много балансирани. В същото време той е много лесен, за да се настрои, а предоставеният дисплей има много интуитивен интерфейс. Вярваме, че ако имате нужда от такъв уред, то този ще бъде успешна придобивка за вас, чиято цена в момента е много изгодна.

Kondition Air Walker

Kondition Air Walker

Кростренажор Kondition Air Walker