Ревю на бягаща пътека Kondition HMG-1800


Kondition HMG-1800 е перфектния избор за вас, ако търсите надеждна и функционална бягаща пътека, която е подходяща за домашни условия и в същото време да е на изгодна цена.

Kondition HMG-1800

Kondition HMG-1800

Бягаща пътека Kondition, HMG-1800

 

Този фитнес уред е специално проектирана за домашна употреба, която успява да осигури стабилна и ефективна тренировка дори в комфорта на собствения ви дом.

За разлика от бягането на открито, лентата предлага повече безопасност поради факта, че няма неравномерни повърхности, а от друга страна, позволява тренировките по всяко време, независимо от времето навън.

Бягането подобрява здравето на сърцето и сърдечно-съдовата система, понижава кръвното налягане, увеличава притока на кръв, намалява вискозитета на кръвта и други.

В допълнение, може да се използва както за да се отървете от излишните килограми, така и за тонизиране на тялото.

Тази бягаща пътека Kondition може да се сгъва, което означава, че тя ще заема по-малко място в домът ви.

Тази пътека е с площ за бягане 110 x 33 см и поддържа тегло до 100 кг.

По принцип специалистите препоръчват да изберете бягаща пътека, която може да поддържа 10-15% повече от вашето тегло.

Това е много лесно устройство, което може да се мести от една стая в друга поради своите колела.

Пътеката се движи благодарение на магнит, който може да бъде регулиран до 8 степенни на натоварване.

Освен това ъгълът на наклона може лесно да се регулира между 0-12%, толкова по-високо ще се увеличи нивото на усилието.

Управление

От горната страна е поставен удобен LCD дисплей, който показва информация относно скоростта, времето, разстоянието, броя на консумираните калории и пулса.

Нивото на пулса се измерва със сензори, разположени на дръжките. Скоростта също може да се регулира много лесно чрез клавишната комбинация.

Има и система за безопасност, която незабавно спира лентата, в случай не балансиране. Центърът на тежестта е снабден с твърда опорна основа с неплъзгащи устройства, предотвратяващи движението на устройството по време на работа.

Размери и тегло

Размерите на уреда са 135 см дължина, 67 см ширина и 124 см височина, а тегло му е 35 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е перфектния избор за всеки, който няма време да тича в парка или да ходи на фитнес, но все пак желае да поддържа по-активен, балансиран и здравословен начин на живот. Тази бягащата пътека Kondition е идеалният вариант за тренировка, независимо от времето навън. Тя е оборудвана с магнитен двигател с възможност за регулиране на скоростта до 8 степенни. Идеална за извършване на една качествена кардио тренировка. Клиентите, които са го използвали са доволни от начина, по който работи. Те споделят, че уредът е много лесен за употреба, а предоставеният дисплей има много интуитивен интерфейс. Вярваме, че ако имате нужда от такъв уред, то той ще бъде успешна придобивка за вас, чиято цена в момента е много изгодна.

Kondition HMG-1800

Kondition HMG-1800

Бягаща пътека Kondition, HMG-1800