Ревю на двукрилен хладилник Side by side Samsung RS65R54112C/EO


Samsung RS65R54112C/EO е първокласен side by side хладилник, устройство което има много голям капацитет за съхранение, оборудвано с най-модерните функции, но и с изключително красив дизайн. Този уред определено не е за хора с ограничен бюджет, а предназначен за тези, който ценят качеството на изпълнение и полезните функции.

Samsung RS65R54112C/EO

Samsung RS65R54112C/EO

Хладилник Side by side Samsung RS65R54112C/EO, 617 л, Клас F, No frost, Auto Ice Maker, Диспенсър за вода, Компресор Digital Invertor, H 178 см, Черно стъкло

 

Този модел разполага с огромен нетен обем от 617 литра, разпределени между двете отделни зони, които са разположени една до друга.

Уникалната технология SpaceMax™, от която е изработен уреда позволява стените на хладилника да са много по-тънки, тъй като използва минимално количество високоефективна изолация.

По този начин се създава повече пространство за съхранение, без да се увеличават външните размери и без да се нарушава енергийната ефективност.

Това е side by side хладилник, който е оборудван с най-съвременни технологии като е идеален е за голямо семейство с различни хранителни предпочитания.

Това устройство също има много красив дизайн със стъклени врати, който го прави да изглежда много добре и да стои достатъчно масивно, за да привлече погледи във всяка кухня. Освен това, красивите плоски врати имат вградени навътре дръжки, които освен естетика внасят и удобство.

Той е оборудван със сензорен екран, но също така с ледогенератор и осветен дозатор за студена вода. 

Хладилник Side by side Samsung RS65R54112C/EO, 617 л, Клас F, No frost, Auto Ice Maker, Диспенсър за вода, Компресор Digital Invertor, H 178 см, Черно стъкло

По отношение на специалните технологии, с които е оборудван, тук трябва да се спомене, че той се възползва от автоматичното размразяване No Frost и в двете отделения отделения.

По отношение на специфичните технологии, с които уредът е оборудван, бихме споменали SpaceMax Technology (по-тънки стени, за допълнително място за съхранение) и All-Around Cooling (равномерно охлаждане вътре).

Насладете се на бързо охлаждане с едно натискане на бутона Power Cool, който ще издуха студения въздух в хладилника, за да охлади бързо любимите ви храни или напитки. А с бутона Power Freeze ще освободите бърз прилив на студен въздух във фризера. Той е идеален за замразяване или повторно замразяване на храни и за бързата направа на лед.

Управление

Хладилник Side by side Samsung RS65R54112C/EO, 617 л, Клас F, No frost, Auto Ice Maker, Диспенсър за вода, Компресор Digital Invertor, H 178 см, Черно стъкло

Контролният панел е поставен във вътрешната страна на хладилника и представлява LCD дисплей със сензорен контрол.

Контролните елементи на уреда ви дават възможност да:

  • Регулирате и следите на температурата във фризера от -14 ° C до -22 ° C;
  • Регулирате и следите на температурата в хладилника от 2 ° C до 8 ° C;
  • Child Lock – защита от деца
  • Включване/изключване на режим ваканция – за пестене на енергия при дълго отсъствие от дома.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Отделно системата за цялостно охлаждане наречена All-around Cooling непрекъснато проверява температурата и издухва студен въздух, когато е необходимо. Тя охлажда хладилника равномерно и навсякъде, така че всеки хранителен продукт се запазва по-свеж по-дълго време.

Този модел е оборудван с иновативна системата за премахване на неприятни миризми, която запазва естествения аромат и вкус на храните за по-дълго. Вграденият дезодориращ филтър от естествени влакна елиминира силните миризми, тъй като въздухът непрекъснато преминава през филтри с активен въглен. По този начин ще забравите за неприятните миризми без да мислите за други решения. 

Функции на хладилника

Хладилник Side by side Samsung RS65R54112C/EO, 617 л, Клас F, No frost, Auto Ice Maker, Диспенсър за вода, Компресор Digital Invertor, H 178 см, Черно стъкло

Хладилното пространство е с полезен обем от 415 литра като е оборудван с 3 рафта за съхранение на продукти, които са изработени от закалено стъкло. Те са изключително лесни за почистване като имат много добра устойчивост на тежки предмети. 

В долната част на хладилната зона има 2 отделение за съхранение на плодове и зеленчуци поставени одно върху друго. Те ги поддържат свежи за дълъг период време с непроменени аромати, както в деня, когато са били събрани.

В тази област температурата се поддържа в границите на ( 2 °C ~ 5 °C) и нивото на влажност вътре се постига с устройство, което регулира потоците на студения въздух и нивото на влажност, което значително намалява ефекта на увяхване на плодове и зеленчуци и удължава срока на годност до 3 пъти по-дълъг от обикновените хладилници.

Вратата е оборудвана с 5 фиксирани подразделения специализирани за съхранение на:

  • горния рафт е за съхранение на яйца, сирене и подправки;
  • този под него е за съхранение на буркани;
  • долните три рафта са за съхранение на бутилки с над и под средното ниво.

В допълнение, хладилната зона има специален рафт наречен Multi Shelf, който е изключително гъвкав и оборудван със специални държачи за бутилки, които могат да бъдат адаптирани към всяка нужда.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушки.

Функции на фризера

Фризерът е разположен от лявата страна на уреда с общ капацитет от 202 литра и включва две чекмеджета, които са предназначени за съхранение и замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и други продукти.

Рафтове за съхранение на хранителни продукти са 3, изработени от закалено стъкло, като се изключително лесни за почистване като имат много добра устойчивост на тежест.

Вратата е с вертикална дръжка, оборудвана с 2 фиксирани подразделения, а над тях е поставен ледогенератор, както и контейнер за вода.

Автоматичният ледогенератор сам прави и съхранява кубчетата лед, а дизайнът му е компактен и е двойно по-малък от конвенционалните модели, което освобождава допълнително пространство за съхранение на храна, но произвежда почти същото количество лед.

Капацитетът на замразяване на фризера за 24 часа е 14 кг.

Други

Вратите са снабдени с антибактериално покритие с цел да предотврати образуването на мухъл и бактерии и да поддържа свежестта на храната за по-дълъг период.

Освен това този двукрилен хладилник е оборудвана с диспесър за вода и лед , които осигуряват свежа студена вода и лед само с едно натискане на един от двата бутона.

Уредът има отлична степен на изолация с автономност от 10 часа при спиране на тока.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през топлия сезон в райони с температура на околната среда с климатичен клас: SN-N-ST-T.

Той е проектиран е да работи икономично в диапазона на температура от + 10 °C до + 43 °С.

Енергийна ефективност

Хладилник Side by side Samsung RS65R54112C/EO, 617 л, Клас F, No frost, Auto Ice Maker, Диспенсър за вода, Компресор Digital Invertor, H 178 см, Черно стъкло

Енергийната ефективност според най-новите европейски изисквания не е от най-добрите клас F, но това е нормално като се има предвид капацитетът на уреда – той има годишно потребление на енергия от 432 kWh.

Високоефективния компресор от типа Inverter дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска в това число устройството успява да бъде изключително тихо с шум достигащ 41 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (В x Ш x Д ) cm 178 x 71.6 x 91.2 и тегло от 116 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-добрите предложенията за тези, които се нуждаят от модерен side by side хладилник, с красив дизайн, просторен интериор и отлично оборудване. Това е една от малкото опции в премиум гамата на Samsung, който не евтин, но си заслужава парите. Ако имате нужда от наистина просторен хладилник, тогава ви препоръчвам да изберете този хладилник, който има почти всички необходими функции и опции.

Samsung RS65R54112C/EO

Samsung RS65R54112C/EO

Хладилник Side by side Samsung RS65R54112C/EO, 617 л, Клас F, No frost, Auto Ice Maker, Диспенсър за вода, Компресор Digital Invertor, H 178 см, Черно стъкло