Ревю на кафеавтомат Krups Arabica EA817010


Krups Arabica EA817010 е идеалният кафеавтомат за вас, ако искате всяка сутрин да се наслаждавате на перфектно кафе в офиса или у дома. Освен това в момента този кафеавтомат на Krups е един от най-изгодните предложения, което заслужава вашето внимание.

Krups Arabica EA817010

Krups Arabica EA817010 (Черен)

Кафеавтомат Krups Arabica EA817010, 1450W, 15 бара, Резервоар за кафе 260 гр, Резервоар за вода 1.7 л, Мелничка с 3 степени, Черен

Основни характеристики

Продуктът притежава компактен дизайн с размери (Ш х Д х В в см) 24.5 x 33 x 36.5, а лесните за използване функции се съчетават перфектно с модерната технология, за да ви дадат истинския вкус на кафе и еспресо директно във вашата чаша.

Освен това той би паснал добре на всеки един плот, стига да имате място за него. Освен това се отличава със стилния си дизайн в черен цвят, който го кара да изглежда много по-скъп от колкото е.

Контролният панел е снабден с LED дисплей и бутони, от които може да управлявате вида на програмата за кафе, която желаете. От кръглия въртящ се бутон, може да управлявате размера на смилане на кафето между 13 степени.

Интуитивният голям LCD екран ви осигурява перфектен контрол благодарение на 3-те нива на температура и смилане, за да персонализирате напитките си според вашите предпочитания.

Благодарение на функцията за памет, която ви позволява да запазите любимите си рецепти за напитки, за да бъдат винаги на разположение, то този кафеавтомат Krups ви дава същността на еспресо директно във вашата чаша.

Имате възможност да избирате приготвянето на кафето, така както го предпочитате: избор на количество кафе, 2 нива за регулиране силата на кафето, регулируемо количество кафе (3 нива).

Уредът може да приготвя еспресо и капучино, както и почти всички други видове кафе. Дюзата за пара смесва пара, въздух и мляко, осигурявайки кремообразна и вкусна пяна.

Освен всичко дюзата за пара е и лесна за почистване, което е дава възможност да се насладите кремообразно капучино у дома.

Този кафеавтомат Krups ви гарантира неустоимия вкус и високо качество на кафето ден след ден. Това е единствената марка, която използва тази система: дюзата е поставена в центъра на системата  Thermoblock, с цел да предотврати загубата на топлина.

Така няма нужда от това да правите една или две чаши кафе преди да получите кафето с перфектната температура. Благодарение на подобренията, KRUPS гарантира точно количество кафе в отделението за извличане, без значение качеството на използваните зърна.

Този кафеавтомат е оборудван със системата Krups Quattro Force, която оптимизира всеки етап от процеса на приготвяне на всяка напитка. Благодарение на тази системата , машината с 20% по-бърза в приготвянето на напитки от стандартните такива.

Технологията гарантира перфектно смилане на зърната с усъвършествана система за извличане на кафе аромата и автоматично почистване на системата след всяко използване.

Quattro Force предоставя отлични резултати, които произвеждат експлозия на вкус и аромат, като ви предоставя пълна гама от подобрени функции за лесно използване на кафеавтомата.

Този кафеавтомат е снабден с тиха автоматична кафемелачка, изработена от неръждаема стомана, която се грижи за това да се насладите на възможно най-добрият аромат на тази напитка.

Основни характеристики на кафеавтомат Krups Arabica EA817010

Машината е снабдена с метална подвижна тава, за да може да се почиства много по-лесно.

Резервоарът за вода има капацитет от 1.7 литър и е подходящ за приготвяне на няколко чаши кафе.

За да спестите време, машината може да приготвя и по 2 чаши едновременно.

Моделът EA811010 има високата мощност от 1450 W и помпа от 15 бара, която осигурява пълно извличане на аромата на кафето.

Функцията за автоматично изключване позволява пестенето на енергия. Така, ако за 20 минути машината не бъде използвана, то тя ще спре автоматично.

Това спестява значително количество енергия. В същото време се предлага специална система против капене, така че тавата остава чиста и не е необходимо да почиствате пространството под дюзите.

Нагревателят е от висококачествена неръждаема стомана и е високо устойчив във времето.

Захранващият кабел е с дължина от 1 метър и е достатъчно дълъг, за да позволи лесно инсталиране навсякъде.

Машината разполага с програма за отстраняване на котления камък, почистване и измиване.

Нашето мнение за продукта

Инвестицията в този кафеавтомат Krups е много добра в дългосрочен план, особено защото можете да имате любимото си кафе по всяко време, без да се налага да го купувате отвън и да правите компромис с качеството. Този кафеавтомат Krups е компактен и лесен за използване, включващ модерни технологии за приготвяне на перфектния вкус на кафе в най-чистата му същност. Насладете се на изключителни напитки с истинска експлозия на вкус и аромат, а сега на супер цена.

Krups Arabica EA817010

Krups Arabica EA817010 (Черен)

Кафеавтомат Krups Arabica EA817010, 1450W, 15 бара, Резервоар за кафе 260 гр, Резервоар за вода 1.7 л, Мелничка с 3 степени, Черен