Ревю на кафеавтомат Krups EA81M870


Krups EA81M870 е страхотен избор за вас, ако искате да се наслаждавате на перфектно кафе в офиса или у дома, без да прибягвате до кафенетата навън. 

Krups EA81M870

Krups EA81M870 (Черен)

Кафеавтомат Krups EA81M870 Essential, 1450 W, 15 бара, 1450 W, Гарафа за мляко, Метална мелачка, Thermoblock, Черна

Основни характеристики

В днешното ревю ще ви представим една много добра и функционална еспресо машина, която освен това е с много добри финансови параметри.

Този кафеавтомат е изработен от качествени материали и има много красив и елегантен външен вид. Той е боядисан в черно и има определени елементи от инокс, които го карат да изглежда още по-скъп, от колкото е.

Уредът има стандартни размери (Ш х Д х В в см) 24.5 x 33 x 36.5 като благодарение на елегантния си и минималистичен дизайн той ще се пасне добре във всяка кухня, независимо от нейния тип.

Кафето, което този кафеавтомат прави е много добро – ароматно, кремообразно и безкомпромисно и сме сигурни, че определено ще задоволите и най-взискателните почитатели на кафето.

С тази машина може да приготвите основно 3 напитки: еспресо, кафе американо и различни видове кафета с млечна пяна.

Контролният панел е снабден с бутони, от които може да управлявате вида на програмата за кафе, която желаете. От кръглия въртящ се бутон, може да управлявате количеството вода за напитката, която желаете да приготвите.

Имате възможност да избирате приготвянето на кафето, така както го предпочитате: избор на количество кафе, 2 нива за регулиране силата на кафето, регулируемо количество кафе (3 нива).

Имате 3 начина за смилане на кафе и различни настройки, за да приготвите напитката точно така, както искате. Но за съжаление може да се използва само кафе на зърна, така че е невъзможно да ползвате уреда със смляно кафе.

Налягането на помпата е 15 бара и дори има дозатор за пара, за да приготви перфектното капучино.

Капацитетът на резервоара за вода е 1.7 литра, а в контейнера за кафе можете да поставите 260 грама наведнъж.

По принцип трябва да можете да приготвите около 10 чаши кафе, без да се налага да го пълните отново.

Също така дозаторът за кафе е регулируем на височина и ви дава възможност да използвате много чаши, независимо от техния размер или вид.

В опаковката, в допълнение към еспресо машината, ще получите и контейнер, в който можете да поставите млякото и който можете да използвате, за да приготвите невероятна млечна пяна.

Контейнер от неръждаема стомана запазва млякото при оптимални условия, дори и в хладилник. Използвайте с накрайник за капучино, за да получите гъста пяна!

Някои компоненти могат дори да се мият в съдомиялна машина, просто следвайте инструкциите на производителя.

Този кафеавтомат Krups ви гарантира неустоимия вкус и високо качество на кафето ден след ден. Това е единствената марка, която използва тази система: дюзата е поставена в центъра на системата thermoblock, с цел да предотврати загубата на топлина.

Така няма нужда от това да правите една или две чаши кафе преди да получите кафето с перфектната температура. Благодарение на подобренията, KRUPS гарантира точно количество кафе в отделението за извличане, без значение качеството на използваните зърна.

От гледна точка на поддръжката, всички части се разглобяват много лесно и могат лесно да се почистят под течаща вода.

Машината разполага с програма за отстраняване на котления камък, почистване и измиване.

Нашето мнение за продукта

Инвестицията в този кафеавтомат Krups е много добра в дългосрочен план, особено защото можете да имате любимото си кафе по всяко време, без да се налага да го купувате отвън и да правите компромис с качеството. На първо място инвестицията в тази кафемашина може да е голяма, но тя ще ви се изплати във времето. Моделът притежава всички основни функции за приготвянето на перфектната чаша кафе, а съотношението между качество и цена е едно от най-добрите на пазара.

Krups EA81M870

Krups EA81M870 (Черен)

Кафеавтомат Krups EA81M870 Essential, 1450 W, 15 бара, 1450 W, Гарафа за мляко, Метална мелачка, Thermoblock, Черна