Ревю на кафеавтомат Krups Espresseria Automatic EA8108


Krups Espresseria Automatic EA8108 е автоматична кафемашина, която върши цялата работа вместо вас, изисквайки само натискане на няколко бутона, за да получите любимото си кафе.

Основни характеристики

С този кафеавтомат може да приготвите всякакво кафе, използвайки различните рецепти, така че вашите сутрини ще наподобяват посещение на кафене.

Уредът е с елегантен и стилен дизайн и в същото се управлява супер лесно, а освен това, заради компактните му размери (Ш х Д х В в см) 24.5 x 33 x 36.5 то лесно ще намери своето място в кухнята ви.

Устройството е направено от качествени материали и компоненти се предлага в черен или червен цвят.

Контролният панел е оборудван с малък брой бутони и има нарисувани помощни икони, за да може лесно да контролирате приготвянето на любимата ви чаша кафе.

Krups Espresseria Automatic EA8108

Отгоре е се намира метална подложка за поставяне на чаши, а отзад е поставен резервоарът за вода с вместимост 1.6 литра, достатъчно голям, за да позволи приготвянето на голямо количество кафе, без да е необходимо да го пълните твърде често.

Този кафеавтомат е снабден с тиха автоматична кафемелачка, изработена от неръждаема стомана, която се грижи за това да се насладите на възможно най-добрият аромат на тази напитка.

 Krups Espresseria Automatic EA8108

Отделението за поставяне на кафе има капацитет от 250 грама и е прозрачно, което ви дава добра видимост на количеството.

Krups Espresseria Automatic EA8108

Моделът има налягане от 15 бара, което осигурява дълбоко извличане на аромата на кафе, като вкусът е толкова интензивен, с превъзходно качество, видимо по отношение на консистенцията и цвета.

Когато настройвате машината, можете да регулирате количеството напитка, което искате, количеството кафе и степента на смилане.

Krups оборудва своите устройства със специална термоблокова система, която предотвратява загубата на топлина, като поставя инфузионната глава в центъра.

Времето за приготвяне и времето за предварително загряване са кратки, така че времето за приготвяне на кафето също е кратко. За още по-добра скорост ще можете да приготвите две чаши едновременно.

Устройството за разпенване осигурява плътна и вкусна пяна, която се съхранява за по-дълъг период. Наличните рецепти включват еспресо, капучино, кафе лате или класическо кафе.

Krups Espresseria Automatic EA8108

Този кафеавтомат е оборудвано със система против варовик и система за декалцификация, което предразполага по-дългия живот на уреда. В същото време се възползва от автоматичната система за почистване, като е много лесна за поддръжка и ви помага да спестите време, прекарано в кухнята.

Функцията за автоматично изключване позволява пестенето на енергия. Така, ако за 20 минути машината не бъде използвана, то тя ще спре автоматично.

Това спестява значително количество енергия. В същото време се предлага специална система против капене, така че тавата остава чиста и не е необходимо да почиствате пространството под дюзите.

Нашето мнение за продукта

Определено това е много добър избор, ако търсите по-бюджетна машина, която прави наистина страхотно кафе. Този уред е лесен за използване и включва система за разпенване на мляко. Качеството на еспресото е толкова добро, колкото бихте очаквали, но липсва възможността за използване на предварително смляно кафе, но ако не обичате да пиете безкофеиново кафе, то тогава това не би било проблем. Вярваме, че ще останете доволни от покупката на този кафеавтомат, тъй като съотношението между цена и качество е едно от най-добрите в момента.

Krups Espresseria Automatic EA8108

Krups Espresseria Automatic EA8108 (Черен)

Робот прахосмукачка Xiaomi Mi Mop PRO, Прахосмукачка и моп, Функция WI-FI, LSD лазерна навигационна система, Функция Room recognition, Google Assistant&Alexa

Krups Espresseria Automatic EA810B70

Кафеавтомат Krups Espresseria Automatic EA810B70 (Сив)

Кафеавтомат Krups Espresseria Automatic EA810B70, 1400 W, 15 bar, 1.7 л

Krups Espresseria Automatic EA810770

Krups Espresseria Automatic EA810770 (Червен)

Кафеавтомат Krups Espresseria Automatic EA810770, 15 bar, 1400W, Резервоар за кафени зърна 260 гр, 1.7 л, Червен