Ревю на двукрилен хладилник Samsung RS50N3913BC/EO


Samsung RS50N3913BC/EO е side by side хладилник, който всеки би мечтал да притежава в своята кухня. Той обединява всички възможни функции, които бихте искали от един хладилник. Той е тих, има система на охлаждане Full No Frost, функции за бързо охлаждане и замразяване и в същото време елегантен дизайн, който би се превърнал в страхотен акцент във всяка модерна кухня.

Samsung RS50N3913BC/EO

Samsung RS50N3913BC/EO

Хладилник Side by side Samsung RS50N3913BC/EO , 501 л, Клас F, Full NoFrost, Компресор Digital Inverter, All Around Cooling, Дисплей, Диспенсър за вода и лед, Черен

 

Този модел се отличава с огромен нетен капацитет от 501 литра, разпределени между двете отделни зони, които са независими и разположени една до друга.

Тези детайли го правят подходящ за семейства, които се нуждаят от щедро пространство за съхранение на храни и напитки.

Страхотният му дизайн ще допринесе положително за външния вид на всяка модерна кухнята, тъй като се откроява със своя интензивен черен цвят и материал от неръждаема стомана.

Управление

Той е оборудван с LCD дисплей със сензорен контрол разположен във вратата на фризера над диспенсъра за вода и лед.

Хладилник Side by side Samsung RS50N3913BC/EO , 501 л, Клас F, Full NoFrost, Компресор Digital Inverter, All Around Cooling, Дисплей, Диспенсър за вода и лед, Черен

Чрез него може да наблюдавате и регулирате температурите в двете зони, които могат да бъдат коригирани независимо една от друга.

Контролните елементи дават възможност за:

  • Регулиране на температурата във фризера от -14 ° C до -22 ° C;
  • Регулиране на температурата в хладилника от 2 ° C до 8 ° C;
  • Child Lock – защита от деца
  • Включване/изключване на режим ваканция – за пестене на енергия при дълго отсъствие от дома.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж и лед в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Много важен детайл, свързан с този модел е, че той е оборудван с така наречената All Around Cooling технология.

Тази система осигурява равномерно охлаждане на всеки рафт и всяко отделение, така че хранителните продукти се запазват свежи за по-дълго време. Следователно това е отлична охладителна система, която се грижи да поддържа постоянна и оптимална температура във всеки ъгъл на хладилника.

Функции на хладилника

Хладилник Side by side Samsung RS50N3913BC/EO , 501 л, Клас F, Full NoFrost, Компресор Digital Inverter, All Around Cooling, Дисплей, Диспенсър за вода и лед, Черен

Хладилника разполага с полезен обем от 357 литра като е оборудван с 5 рафта за съхранение на продукти, които са изработени от закалено стъкло. Те са изключително лесни за почистване като имат много добра устойчивост на тежки предмети. 

В долната част на отделението на хладилника са разположени 2 самостоятелни чекмеджета , които са предназначени за съхранение на плодове и зеленчуци, поддържащи ги свежи за дълъг период от време.

Вратата е със солидни вертикална дръжка, оборудвана от вътрешната страна с 4 фиксирани подразделения специализирани за съхранение на:

  • горния рафт е за съхранение на яйца, сирене и подправки;
  • този под него е за съхранение на буркани;
  • долните три рафта са за съхранение на бутилки с над и под средното ниво.

В допълнение, хладилната зона има специален рафт на дясната врата, наречен Multi Shelf, където с едно натискане на бутон минибарът се отваря, за да има лесен достъп до съхраняваните напитки, без да отваря хладилника.

Вземете бутилка с натискане само на бутон! Бар за напитки, за да имате достъп до освежаващи напитка по всяко време. Барът с напитки ви осигурява лесен достъп до любимите ви напитки с минимална загуба на хладен въздух. Просто натиснете леко вратата и посегнете към желаната от вас бутилка.

Освен това този модел разполага и с допълнителен рафт за вино, който е специално проектиран, за да съхранявате любимите ви вина и надеждно обгръща бутилките, за да не се търкалят из хладилника. 

 

Целият интериор на хладилника е изключително гъвкаво, за да може да използвате оптимално наличното пространство и лесно да достигнете до всичко, когато ви потрябва.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушки.

Функции на фризера

Фризера е разположен от лявата страна на уреда с общ капацитет от 144 литра и включва две чекмеджета, които са предназначени за съхранение и замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и други продукти.

Рафтове за съхранение на хранителни продукти са 3, изработени от закалено стъкло, като се изключително лесни за почистване като имат много добра устойчивост на тежки предмети.

В най-горната част е разположен ледогенератора за производство на лед и резервоара на диспенсъра на вода.

Вратата е с вертикална дръжка, оборудвана с 4 фиксирани подразделения.

Други

Този хладилен е снабден с антибактериално уплътнение, което има ролята да предотвратява образуването на мухъл и проникването на бактерии вътре, поддържайки свежестта на храната за по -дълъг период.

Освен това този двукрилен хладилник е оборудвана с диспесър за вода и лед, които осигуряват свежа студена вода и лед само с едно натискане на един от двата бутона.

Вграден воден филтър ви осигурява оптимално качество на водата при направата на пресни кубчета лед или студена вода.

Капацитетът за направата на кубчета лед е около 120 на ден, като устройството произвежда лед на всеки 90 минути.

За да произведете по-голямо количество кубчета лед за по-кратко време, може да активирате функцията Power Freeze. Когато тази функция е активирана, текущият интервал на производство на лед се съкращава до 55 минути, а когато отделението за лед се напълни за по-малко от 10 часа, функцията Power Freze спира автоматично.

Уредът има отлична степен на изолация с автономия да издържи без електричество в продължение на 8 часа.

Акустична и оптична система ще ви предупреди при отворена врата от повече от 60 секунди.

Този модел е проектиран да работи нормално и без да губи енергия през горещия сезон в пространство с температура на околната среда климатичен клас: SN, N, ST, T.

Проектиран е така, че да функционира икономично в температурния диапазон без претоварване от + 10 ° C през зимата до + 43 ° C през лятото.

Енергийна ефективност

Хладилник Side by side Samsung RS50N3913BC/EO , 501 л, Клас F, Full NoFrost, Компресор Digital Inverter, All Around Cooling, Дисплей, Диспенсър за вода и лед, Черен

Енергийната ефективност на този модел е добра за неговите размери – клас  F според най-новите европейски норми с годишно потребление на енергия е 395 kWh.

Това се дължи и на високоефективния дигитален инверторен компресор, който регулира автоматично скоростта си на 7 нива, според необходимостта от охлаждане. Затова използва по-малко енергия, намалява износването, осигурява дълготрайна ефективност и в същото време понижава нивото на шум, който достига едва до 43 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (Вx Ш xД ) cm 178.9 x 73.4 x 91.2 и тегло от 106 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е перфектният избор за вас, ако търсите високоефективен side by side хладилник, който разполага с много технологични иновации и в същото време е и със страхотен дизайн в черен цвят, който би придал стил и елегантност на всеки дом и най-вече кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет, високата му енергийна ефективност и изгодната му цена.

Samsung RS50N3913BC/EO

Samsung RS50N3913BC/EO

Хладилник Side by side Samsung RS50N3913BC/EO , 501 л, Клас F, Full NoFrost, Компресор Digital Inverter, All Around Cooling, Дисплей, Диспенсър за вода и лед, Черен