Ревю на кафеавтомат Krups Espresseria Essential EA815E70


Krups Espresseria Essential EA815E70 е идеалният избор за вас, ако търсите кафеавтомат, който е изключително лесен за употреба и прави наистина страхотно кафе.

Krups Espresseria Essential EA815E70

Krups Espresseria Essential EA815E70 (Сребрист)

Кафеавтомат Krups Espresseria Essential EA815E70, 1450W, 15 bar, 1.7 л, LCD дисплей, Сребрист

Основни характеристики

С този кафеавтомат на Krusp от серията Essential може да се насладите на перфекта чаша еспресо всяка сутрин.

А лесната за почистване за допълнително удобство и хигиена дюза за пара е перфектният завършек за голямо разнообразие от напитки, помагайки ви да се насладите на съвършеното лате или капучино с пухкава пяна у дома.

Krups Espresseria Essential EA815E70

Благодарение на компактния дизайн с размери (Ш х Д х В в см) 24.5 x 33 x 36.5 и би паснал добре на всеки един плот, стига да имате място за него.

Отделно 3-те нива на температурата и 3-те степени на смилане на кафето на този кафеатомат Krups ви помага да оцените истинския вкус на балансирано и ароматно еспресо.

Освен това, дюзата за пара ви предлага гъста млечна пяна, идеална за капучино или перфектно кафе лате.

Този модел се отличава със стилния си дизайн в сребрист цвят, който го кара да изглежда много по-скъп от колкото е.

Krups Espresseria Essential EA815E70

Този кафеавтомат е снабден с лесен за управление контролен панел снабден с бутони, от които може да управлявате вида на програмата за кафе, която желаете.

Може да регулирате количеството напитка от минимум 20 мл до максимум 220 мл. С този автомат можете също да получите достъп до силата на кафето в зависимост от вашите предпочитания. 

A чрез големият интуитивен LCD дисплей ви показва цялата информация, от която се нуждаете, и ще ви помогне бързо да приготвите любимото ви кафето си.

Този кафеавтомат има 5 програми за приготвяне на кафе, сред които: кафе, еспресо, капучино, лате и силно еспресо. С функцията памет може да запазвате любимите си рецепти и програми.

Имате възможност да избирате приготвянето на кафето, така както го предпочитате: избор на количество кафе, 2 нива за регулиране силата на кафето, регулируемо количество кафе (3 нива).

Този кафеавтомат е снабден с тиха автоматична кафемелачка, изработена от неръждаема стомана, която се грижи за това да се насладите на възможно най-добрият аромат на тази напитка.

Машината е снабдена с метална подвижна тава, за да може да се почиства много по-лесно.

Кафеавтоматът е снабден с контейнер за кафе на зърна от 260 г и резервоар за вода от 1,7 л., които са подходящи за приготвяне на няколко чаши кафе.

За да спестите време, машината може да приготвя и по 2 чаши едновременно.

Имате избор между 2 нива за регулиране силата на кафето и 3 нива регулиране на количество кафе.

Моделът EA815E70 има високата мощност от 1450 W и помпа от 15 бара, която осигурява пълно извличане на аромата на кафето.

Машината разполага с програма за отстраняване на котления камък, почистване и измиване.

Този кафеавтомат Krups ви гарантира неустоимия вкус и високо качество на кафето ден след ден. Това е единствената марка, която използва тази система: дюзата е поставена в центъра на системата thermoblock, с цел да предотврати загубата на топлина.

Така няма нужда от това да правите една или две чаши кафе преди да получите кафето с перфектната температура. Благодарение на подобренията, KRUPS гарантира точно количество кафе в отделението за извличане, без значение качеството на използваните зърна.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният кафеавтомат за вас, ако искате всяка сутрин да се наслаждавате на перфектно кафе в офиса или у дома. Освен това в момента този кафеавтомат на Krups е един от най-изгодните предложения, което заслужава вашето внимание. Моделът притежава всички основни функции за приготвянето на перфектната чаша кафе, а съотношението между качество и цена е едно от най-добрите на пазара.

Krups Espresseria Essential EA815E70

Krups Espresseria Essential EA815E70 (Сребрист)

Кафеавтомат Krups Espresseria Essential EA815E70, 1450W, 15 bar, 1.7 л, LCD дисплей, Сребрист