Ревю на кафеавтомат Krups Espresseria Essential EA815E70

Krups Espresseria Essential EA815E70


Krups Espresseria Essential EA815E70 е идеалният кафеавтомат за вас, ако искате всяка сутрин да се наслаждавате на перфектно кафе в офиса или у дома. Освен това в момента този кафеавтомат на Krups е един от най-изгодните предложения, което заслужава вашето внимание.

Дизайн

С този кафеавтомат на Krusp от серията Essential може да се насладите на перфекта чаша еспресо всяка сутрин.

А лесната за почистване за допълнително удобство и хигиена дюза за пара е перфектният завършек за голямо разнообразие от напитки, помагайки ви да се насладите на съвършеното лате или капучино с пухкава пяна у дома.

Krups Espresseria Essential EA815E70

Благодарение на компактния дизайн с размери (Ш х Д х В в см) 24.5 x 33 x 36.5 и би паснал добре на всеки един плот, стига да имате място за него.

Отделно 3-те нива на температурата и 3-те степени на смилане на кафето на този кафеатомат Krups ви помага да оцените истинския вкус на балансирано и ароматно еспресо.

Освен това, дюзата за пара ви предлага гъста млечна пяна, идеална за капучино или перфектно кафе лате.

Освен това се отличава със стилния си дизайн в сребрист цвят, който го кара да изглежда много по-скъп от колкото е.

Krups Espresseria Essential EA815E70

Контролният панел е снабден с бутони, от които може да управлявате вида на програмата за кафе, която желаете.

A чрез големият интуитивен LCD дисплей може лесно да настройвате машината и персонализирате напитките, както и да управлявате размера на смилане на кафето между 3 степени на смилане и температура.

Този кафеавтомат има 5 програми за приготвяне на кафе, сред които: кафе, еспресо, капучино, лате и силно еспресо. С функцията памет може да запазвате любимите си рецепти и програми.

Имате възможност да избирате приготвянето на кафето, така както го предпочитате: избор на количество кафе, 2 нива за регулиране силата на кафето, регулируемо количество кафе (3 нива).

Този кафеавтомат е снабден с тиха автоматична кафемелачка, изработена от неръждаема стомана, която се грижи за това да се насладите на възможно най-добрият аромат на тази напитка.

Технически спецификации 

Машината е снабдена с метална подвижна тава, за да може да се почиства много по-лесно.

Кафеавтоматът е снабден с контейнер за кафе на зърна от 260 г и резервоар за вода от 1,7 л., които са подходящи за приготвяне на няколко чаши кафе.

За да спестите време, машината може да приготвя и по 2 чаши едновременно.

Имате избор между 2 нива за регулиране силата на кафето и 3 нива регулиране на количество кафе.

Моделът EA815E70 има високата мощност от 1450 W и помпа от 15 бара, която осигурява пълно извличане на аромата на кафето.

Функцията за автоматично изключване позволява пестенето на енергия. Така, ако за 20 минути машината не бъде използвана, то тя ще спре автоматично.

Това спестява значително количество енергия. В същото време се предлага специална система против капене.

Така тавата остава чиста и не е необходимо да почиствате пространството под дюзите.

Нагревателят е от висококачествена неръждаема стомана и е високо устойчив във времето.

Захранващият кабел е с дължина от 1 метър и е достатъчно дълъг, за да позволи лесно инсталиране навсякъде.

Машината разполага с програма за отстраняване на котления камък, почистване и измиване.

Основни функции

Уредът може да приготвя еспресо и капучино, както и почти всички други видове кафе. Системата за капучино смесва пара, въздух и мляко, осигурявайки кремообразна и вкусна пяна.

Този кафеавтомат Krups ви гарантира неустоимия вкус и високо качество на кафето ден след ден. Това е единствената марка, която използва тази система: дюзата е поставена в центъра на системата thermoblock, с цел да предотврати загубата на топлина.

Така няма нужда от това да правите една или две чаши кафе преди да получите кафето с перфектната температура. Благодарение на подобренията, KRUPS гарантира точно количество кафе в отделението за извличане, без значение качеството на използваните зърна.

Нашето мнение за продукта

Инвестицията в този кафеавтомат Krups е много добра в дългосрочен план, особено защото можете да имате любимото си кафе по всяко време, без да се налага да го купувате отвън и да правите компромис с качеството. Моделът притежава всички основни функции за приготвянето на перфектната чаша кафе, а съотношението между качество и цена е едно от най-добрите на пазара.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →