Ревю на хладилник с фризер Star-Light CSTV-268F


Star-Light CSTV-268F е перфектният избор, ако търсите практичен хладилник с фризер и всички основни функции, при това на супер изгодна цена.

Star-Light CSTV-268F

Star-Light CSTV-268F

Хладилник с фризер Star-Light CSTV-268F, 268 л, Клас F, Less Frost, LED осветление, Регулируем термостат, H 170 см, Бял

От Star-Light са изградили марка с репутация на евтини и надеждни домакински уреди. Те не предлагат премиум продукти, нямат множество допълнителни опции, но ще ви свършат работата, независимо че имате ограничен бюджетът за определената покупка.

Такъв е и случаят с този хладилник с фризер, който изцяло практичен, без кой знае какви спецификации, но с много достъпна цена.

Дизайнът на хладилника е класически в бял цвят и не се отличава с нещо впечатляващо, но това е нормално за ценовия диапазон, в който се предлага уреда.

Уреда е с механичен тип на управление, който дава възможност за независимо регулиране на температурата в хладилника и фризера.

За максимална функционалност уредът е проектиран да поставя хладилника отгоре, а фризера отдолу.

Поставянето на хладилника отгоре не е съвсем случайно, защото е доказано, че потребителите го използват по често от зоната за замразяване. 

Охлаждащата система е смесена, автоматична за хладилника и ръчна за фризера.

Тази хибридна система за охлаждане включва действия по периодични размразявания от ваша страна. Например е добре за период от няколко месеца да размразявате фризера с цел поддържане на по-висока производителност на охлаждане на уреда.

Добрата новина тук е, че този модел има автоматична система в хладилната част за по-голяма ефективност.

Освен това трябва да знаем, че енергийната ефективност зависи и от нивото на лед вътре във фризера, като повече лед означава по-малко ефективен и скъп начин на работа по отношение на консумацията на енергия. Ето защо е важно винаги да следите за нивото на леда, за да може да осигурите съответната операция.

Функции на хладилника

Star-Light CSTV-268F

Пространството вътре е добре организирано, като всичко е внимателно обмислено, за да се получат по-големи и практични пространства за съхранение на вашите хранителни продукти.

Максималният нетен капацитет от 268 литра се разпределя между 184 литра за хладилника и фризер с общ капацитет от 84 литра.

Това е практичен хладилник за семейства с разнообразни кулинарни предпочитания.

Хладилник разполага с 5 рафта за съхранение, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести.

Моделът е оборудван и с 4 рафта на вратата, които биха задоволили напълно вашите нужди.

В долната част на уреда е разположено голямо чекмедже за съхранение на плодове и зеленчуци, поддържащо оптимална температура и достатъчно голям обем.

Вратите на този хладилник са снабдени с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии.

Функции на фризера

Фризер е с общ капацитет от 84 литра. и е в долната част на уреда, като има три пластмасови чекмеджета, разположени една върху друго.

Голямото отделение на фризера предлага множество възможности за замразяване, включително бързо замразяване и функция за правене на лед.

Достъпът до храна е много лесно чрез отваряне на прозрачна врата с уплътнителна система. Мощността на замразяване на фризера е 4 кг за 24 часа.

Енергийна ефективност

Хладилник с фризер Star-Light CSTV-268F, 268 л, Клас F, Less Frost, LED осветление, Регулируем термостат, H 170 см, Бял

Енергийната ефективност на модела е стандартна за този клас и тя е клас F съгласно най-новите европейски разпоредби, а годишна консумация на енергия се равнява на 277 kWh.

Това се дължи и на ефективния компресор, разположен в уреда и позволяващ ниско равнище на шум до 40 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см: 170 x 58 x 54 и тегло около 70 килограма.

Нашето мнение за продукта

Това е хладилник с фризер, който не се отличава с високи технологии и блестящ дизайн, но и затова се позиционира в ниския ценови клас. Препоръчва ме ви го, ако търсите надежден хладилник с фризер, но разполагате с ограничен бюджет, защото този модел ще ви си свърши добра работата, а покупната цена е много по-ниска от повечето му конкурентите.

Star-Light CSTV-268F

Star-Light CSTV-268F

Хладилник с фризер Star-Light CSTV-268F, 268 л, Клас F, Less Frost, LED осветление, Регулируем термостат, H 170 см, Бял

Подобни продукти:

Star-Light CSTV-268F

Star-Light CSTV-288F

Хладилник с фризер Star-Light CSTV-288F, 286 л, Клас F, Less Frost, LED осветление, Регулируем термостат, H 180 см, Бял