Ревю на хладилник с фризер Star-Light CSTV-268F


Star-Light CSTV-268F е перфектният избор, ако търсите практичен хладилник с фризер и всички основни функции, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на хладилник с фризер Star-Light CSTV-268F

Дизайнът на хладилника е много стандартен и е в бял цвят. Модела дава усещането за стил и елегантност, като би се вписал перфектно във вашият дом и най-вече кухня.

Уреда е с механичен тип на управление, който дава възможност за независимо регулиране на температурата в хладилника и фризера.

Забравете досадното размразяване – този хладилник Star-Light е със система за автоматично размразяване в хладилника и фризера.

Така няма да губите време с този процес, а вместо това може да прекарате прекрасни мигове с любимите ви хора.

Функции на хладилника

Star-Light CSTV-268F

Максималният нетен капацитет от 268 литра се разпределя между 184 литра за хладилника и фризер с общ капацитет от 84 литра.

За максимално улеснение и функционалност уредът е проектиран така, че хладилната част е поставен отгоре, а фризерът отдолу.

Доказано е, че в едно домакинство хладилника е по-често използван сравнено с фризера.

Това е практичен хладилник за семейства с разнообразни кулинарни предпочитания.

Хладилник разполага с 5 рафта за съхранение, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести.

Моделът е оборудван и с 4 рафта на вратата, които биха задоволили напълно вашите нужди.

В долната част на уреда е разположено голямо чекмедже за съхранение на плодове и зеленчуци, поддържащо оптимална температура и достатъчно голям обем.

Вратите на този хладилник са снабдени с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии.

Функции на фризера

Фризер е с общ капацитет от 84 литра. Той е в долната част на уреда, като има три пластмасови чекмеджета, разположени една върху друго.

Голямото отделение на фризера  предлага множество възможности за замразяване, включително бързо замразяване и функция за правене на лед.

Достъпът до храна е много лесно чрез отваряне на прозрачна врата с уплътнителна система. Мощността на замразяване на фризера е 4 кг за 24 часа.

Други

Вратите на този хладилник са снабдени с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии.

 

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на модела е добра – клас A +, а годишна консумация на енергия е 257 kWh.

Това се дължи и на ефективния компресор, разположен в уреда и позволяващ ниско равнище на шум до 40 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см: 170 x 58 x 54 и тегло около 70 килограма.

Нашето мнение за продукта

Това е хладилник с фризер, който включва множество технологични иновации и е със страхотен дизайн в бял цвят, който би паснал добре на всяка кухня. Препоръчваме го на семейства до 4 човека, заради неговия оптимален капацитет и високата му енергийна ефективност.