Ревю на климатик LG Deluxe 12000 BTU Wi-Fi


LG Deluxe 12000 BTU Wi-Fi е климатик с инверторна технология, който е способен да предостави отлично ниво на комфорт всяко едно голямо помещение, в което е инсталиран, като изразходва минимално количество ресурси.

LG Deluxe 12000 BTU Wi-Fi

LG Deluxe 12000 BTU Wi-Fi

Климатик LG Deluxe 12000 BTU Wi-Fi, Клас A++, Функция за отопление, Интернет контрол, Plasmaster Ionizer Plus, Филтър с двойна защита, Активен контрол на енергията, DC12RT Dual Inverter, R32

 

Инверторната технология на LG намалява потребената енергия на климатика с най-малко с 40% в сравнение с конвенционалните устройства.

Инвертора постига и поддържа зададената температура за по-кратко време и с по-малки усилия. В същото време тази технология предлага много по-ниско ниво на шум на вътрешното и външно тяло. В допълнение LG дава гаранция от 10 години за тази технология.

LG DC12RT може да поддържа отличен комфорт на температурата във вашият дом през всички сезони. Освен това той има семпла визия, която ще подчертае стила и елегантността на всяка стая, в която е инсталиран.

Климатикът може да охлажда в диапазона от -10 до 24°C и да отоплява в температурния диапазон от -10 до 48°C без проблем.

Основният капацитет на модела е 12 000 BTU , като режимът му на охлаждане е с капацитет 11940 BTU, докато този на затопляне достига до 13640 BTU.

Устройството е предназначено за помещения с големина до 35 м², със стандартна височина 2.65 метра.

LG DC12RT използва хладилен агент от последно поколение R32. Този хладилен агент не влияе негативно върху околната среда и в същото време е по-ефективен спрямо масово използвания предходен такъв.

Основни функции

Следете работното състояние и лесно контролирайте функциите на климатик по всяко време и навсякъде с приложението Smart ThinQ ™ чрез Wi-Fi връзка.

Този климатик LG разполага с интегрирана смарт функция за Wi-Fi свързаност, която може да намерите в най-новите домакински електроуреди уреди.

Това е много полезна функция за всеки, който иска да намери приятна температурна среда, когато се приберат вкъщи след дългия работен ден.

Климатикът може да се управлява удобно с мобилни телефони и други интелигентни устройства с WIFI контрол, което ви дава пълен контрол и гъвкавост, без да се налага да носите дистанционното с вас.

Филтриращата система на модела е една от най-добрите на пазара в този момент.

Моделът разполага с двоен защитен филтър задържащ до 99.9% от бактериите и акарите във въздуха.

Филтъра предотвратява разболяването от астма, алергии и респираторни заболявания на вас и вашето семейство. Освен това той може да се мие, което премахва необходимостта от периодична подмяна.

Климатикът разполага с Plasmaster Ionizer Plus функция, която намалява вредните микроскопични частици, като влива въздуха, преминаващ през климатика с над 3 милиона йона.

Функция Sleep / Night – има за цел да ви осигури спокоен сън през нощта с възможно на-ниско ниво на шум и автоматично регулиране на температурата.

Функцията Comfort Air осигурява винаги комфортен въздух, тъй като въздушният поток бива насочван в посоката, която не е директна към хората в стаята.

Функция за изсушаване Auto Clean е полезна, когато трябва да водите битка с плесен и мухъл и в горещите летни дни, когато излишната влага ви създава  дискомфорт. Функцията може да работи независимо от промяната на стайната температура, като отстранява до 2.5 литра влага за час.

Функцията за автоматичен рестарт ще възобнови работата на уреда след спиране на тока.

Охлаждаща Jet функция – оптимизираният дизайн на потока на въздуха осигурява по-мощен дебит, който намалява температурата на въздуха до 18 ° С за 30 минути само с едно натискане на бутона на дистанционното.

Функцията Energy Control ви позволява да изберете нивото на консумация на енергия в зависимост от ситуацията. Насладете се на приятна и комфортна атмосфера с ниско потребление на енергия.

Интелигентната диагностика ви позволява чрез смартфона ви да следите за неизправности и да получавате друга полезна информация от уреда.

Външното тяло има специално покритие наречено Gold Fin, осигуряващо му по-голяма издръжливост от корозия, както и защитаващ топлообменника за по-дълго.

Енергийна ефективност и шум

Инверторният компресор постоянно регулира скоростта на компресора, за да поддържа желаните температурни нива. Освен това, Dual Inverter Compressor ™ с честотна честота на работа спестява повече енергия от конвенционалния компресор.

Енергийният клас на охлаждане и отопление е по-висок от повечето съвременни климатици на пазара – клас А++.

Номинална консумация на охлаждане е 933 W , докато тази на отопление е 976 W.

Максималното ниво на шум на вътрешното тяло е много ниска и започва едва от 19 dB, а нивото на шум на външното устройство достига до едва 45 dB.

Размери и тегло

Размери на вътрешното тяло (Ш x В x Д в мм): 308 x 189 x 837

Тегло на вътрешното тяло (кг): 8.3

Размери на външното тяло (Ш x В x Д в мм): 288 x 545 x 770

Тегло на външното тяло (кг): 30.5

Нашето мнение за продукта

Това е високо ефективен климатик, оборудван с най-новите функции и технологии, които могат да осигурят високо ниво на комфорт във всяко едно помещение с голям размер. Високата енергийна ефективност и повишената надеждност на този модел оправдават неговата инвестиция. Той гарантирано ще повиши комфорта на вашия дом през цялата годината, без да бърка дълбоко в джобовете ви за високи сметки за ток.

LG Deluxe 12000 BTU Wi-Fi

LG Deluxe 12000 BTU Wi-Fi

Климатик LG Deluxe 12000 BTU Wi-Fi, Клас A++, Функция за отопление, Интернет контрол, Plasmaster Ionizer Plus, Филтър с двойна защита, Активен контрол на енергията, DC12RT Dual Inverter, R32

LG Deluxe 12000 BTU Wi-Fi

LG Deluxe 9000 BTU Wi-Fi

Климатик LG Deluxe 9000 BTU Wi-Fi, Клас A++, Функция за отопление, Интернет контрол, Plasmaster Ionizer Plus, Филтър с двойна защита, Активен контрол на енергията, DC09RT Dual Inverter, R32