Ревю на климатик LG Standard Wi-Fi 12000 BTU


LG Standard Wi-Fi 12000 BTU е климатик с инверторна технология, който е способен да предостави отлично ниво на комфорт всяко едно средно-голямо помещение, в което е инсталиран, като изразходва минимално количество ресурси.

LG Standard Wi-Fi 12000 BTU

LG Standard Wi-Fi 12000 BTU

Климатик LG Standard Wi-Fi 12000 BTU, Клас A++, Функция за отопление, Филтър с двойна защита, Активен контрол на енергията, S12ET Dual Inverter, R32

Инверторната технология на LG намалява потребената енергия на климатика с най-малко с 40% в сравнение с конвенционалните устройства.

Инвертора постига и поддържа зададената температура за по-кратко време и с по-малки усилия. В същото време тази технология предлага много по-ниско ниво на шум на вътрешното и външно тяло. В допълнение LG дава гаранция от 10 години за тази технология.

LG S12ET Dual Inverter може да поддържа отличен комфорт на температурата във вашият дом през всички сезони. Освен това той има семпла визия, която ще подчертае стила и елегантността на всяка стая, в която е инсталиран.

Климатикът може да охлажда в диапазона от -10 до 24°C и да отоплява в температурния диапазон от -10 до 48°C без проблем.

Основният капацитет на модела при охлаждане и отопление е 12 000 BTU, като капацитетът му на охлаждане е 11 950  BTU, докато този на отопление е 13 658 BTU.

Устройството е предназначено за помещения с големина до 35 м², със стандартна височина 2.65 метра.

LG S12ET Dual Inverter използва хладилен агент от последно поколение R32. Този хладилен агент не влияе негативно върху околната среда и в същото време е по-ефективен спрямо масово използвания предходен такъв.

Основни функции

Следете работното състояние и лесно контролирайте функциите на климатик по всяко време и навсякъде с приложението Smart ThinQ ™ чрез Wi-Fi връзка.

Този климатик LG разполага с интегрирана смарт функция за Wi-Fi свързаност, която може да намерите в най-новите домакински електроуреди уреди.

Това е много полезна функция за всеки, който иска да намери приятна температурна среда, когато се приберат вкъщи след дългия работен ден.

Климатикът може да се управлява удобно с мобилни телефони и други интелигентни устройства с WIFI контрол, което ви дава пълен контрол и гъвкавост, без да се налага да носите дистанционното с вас.

Филтриращата система на модела е една от най-добрите на пазара в този момент.

Моделът разполага с двоен защитен филтър задържащ до 99.9% от бактериите и акарите във въздуха.

Филтъра предотвратява разболяването от астма, алергии и респираторни заболявания на вас и вашето семейство. Освен това той може да се мие, което премахва необходимостта от периодична подмяна.

Функция Sleep / Night – има за цел да ви осигури спокоен сън през нощта с възможно на-ниско ниво на шум и автоматично регулиране на температурата.

Функцията Comfort Air осигурява винаги комфортен въздух, тъй като въздушният поток бива насочван в посоката, която не е директна към хората в стаята.

Функция за изсушаване Auto Clean е полезна, когато трябва да водите битка с плесен и мухъл и в горещите летни дни, когато излишната влага ви създава  дискомфорт. Функцията може да работи независимо от промяната на стайната температура, като отстранява до 2.5 литра влага за час.

Функцията за автоматичен рестарт ще възобнови работата на уреда след спиране на тока.

Охлаждаща Jet функция – оптимизираният дизайн на потока на въздуха осигурява по-мощен дебит, който намалява температурата на въздуха до 18 ° С за 30 минути само с едно натискане на бутона на дистанционното.

Функцията Energy Control ви позволява да изберете нивото на консумация на енергия в зависимост от ситуацията. Насладете се на приятна и комфортна атмосфера с ниско потребление на енергия.

Интелигентната диагностика ви позволява чрез смартфона ви да следите за неизправности и да получавате друга полезна информация от уреда.

Външното тяло има специално покритие наречено Gold Fin, осигуряващо му по-голяма издръжливост от корозия, както и защитаващ топлообменника за по-дълго.

Енергийна ефективност и шум

Инверторният компресор постоянно регулира скоростта на компресора, за да поддържа желаните температурни нива. Освен това, Dual Inverter Compressor ™ с честотна честота на работа спестява повече енергия от конвенционалния компресор.

Енергийният клас на охлаждане и отопление е като при повечето съвременни климатици на пазара клас А++ при охлаждане и A+ при отопление.

Номиналната консумация за час на климатичната система при охлаждане е 1050 W, а тази при отопление е 1080 W.

Максималното ниво на шум на вътрешното тяло започва от едва 19 dB, а нивото на шум на външното устройство достига до 48dB.

Размери и тегло

Размери на вътрешното тяло (Ш x В x Д в мм): 308 x 189 x 837

Тегло на вътрешното тяло (кг): 8.7

Размери на външното тяло (Ш x В x Д в мм): 230 x 483 x 717

Тегло на външното тяло (кг): 25.1

Нашето мнение за продукта

Това е високоефективен климатик, оборудван с най-новите функции и технологии, които могат да осигурят високо ниво на комфорт във всяко едно помещение със средно големи размер. Високата енергийна ефективност и повишената надеждност на този модел оправдават неговата инвестиция. Той гарантирано ще повиши комфорта на вашия дом през цялата годината, без да бърка дълбоко в джобовете ви за високи сметки за ток.

LG Standard Wi-Fi 12000 BTU

LG Standard Wi-Fi 24000 BTU

Климатик LG Standard Wi-Fi 24000 BTU, Клас A++, Функция за отопление, Филтър с двойна защита, Активен контрол на енергията, S24ET Dual Inverter, R32

LG Standard Wi-Fi 12000 BTU

LG Standard Wi-Fi 18000 BTU

Климатик LG Standard Wi-Fi 18000 BTU, Клас A++, Функция за отопление, Филтър с двойна защита, Активен контрол на енергията, S18ET Dual Inverter, R32

LG Standard Wi-Fi 12000 BTU

LG Standard Wi-Fi 12000 BTU

Климатик LG Standard Wi-Fi 12000 BTU, Клас A++, Функция за отопление, Филтър с двойна защита, Активен контрол на енергията, S12ET Dual Inverter, R32

LG Standard Wi-Fi 12000 BTU

LG Standard Wi-Fi 9000 BTU

Климатик LG Standard Wi-Fi 9000 BTU, Клас A++, Функция за отопление, Филтър с двойна защита, Активен контрол на енергията, S09ET Dual Inverter, R32

Подобни продукти:

LG Standard Dual Inverter S09EQ

LG Standard Dual Inverter S09EQ

Климатик LG Standard Dual Inverter S09EQ, 9000 BTU, Функция отопление, Защитен двоен филтър, Активен контрол на енергията, Екран за консумацията на енергия, R32

LG Standard Dual Inverter S12EQ

LG Standard Dual Inverter S12EQ

Климатик LG Standard Dual Inverter S12EQ, 12000 BTU, Функция отопление, Филтър за двойна защита, Активен контрол на енергията, Показване на консумацията на енергия, R32