Ревю на двукрилен хладилник LG GSL760PZXV


LG GSL760PZXV би бил добър избор за вас, ако търсите двукрилен хладилник от типа Side by Side с огромен капацитет, изключително много екстри и забележителен дизайн, при това на много добра цена, особено през промоционалните периоди.

LG GSL760PZXV

LG GSL760PZXV

Хладилник Side by side LG GSL760PZXV, 601 л, Клас F, Full NoFrost, Диспенсър за вода, Компресор Inverter linear, H 179 см, Сребрист

 

Това е много просторен и ефективен side by side хладилник, който разполага с модерни и полезни функции, които не се срещат във всички хладилници от този ти. Охлаждащата система е ефективна и гарантира повишена безопасност при съхранение на любимите ви храни.

Моделът е оборудван с инверторен компресор, който позволява независимо охлаждане на хладилника и фризера.

Той е оборудван с най-съвременни технологии, идеален е за големи семейства имащи различни хранителни предпочитания.

Дизайнът му е много привлекателен, като се откроява със своя сребрист цвят, даващ усещане за елегантност и стил.

Управление

LCD дисплеят със сензорен контрол е разположен на лявата врата над диспенсъра за вода и е с тъч регулатор, чрез който може да наблюдавате и да регулирате температурата в двете зони.

Контролните елементи на уреда дават информация и включват възможност за регулиране на:

  • Температурата във фризера;
  • Температурата в хладилника;
  • Задаване на функцията за бързо охлаждане;
  • Индикация за отворена врата.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – LG GSL760PZXV е оборудвано с най-съвременната система за охлаждане Full No Frost.

Тази система използва въздушни потоци, които циркулират из вътрешността на устройството. По този начин температурата и влажността ще се стабилизират бързо при най-оптимално ниво.

Освен това никога няма да видите капчици вода или лед, образувани върху храната или по вътрешните стени и при двете зони.

Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда.

Функции на хладилника

LG GSL760PZXV

Хладилникът е разположен от дясната страна и има нетен обем от 405 литра. Той е изключително просторен и в долната си част има две затворени отделения, които са предназначени главно за любимите ви плодове и зеленчуци, които в тях те запазват свежестта си много по-добре.

Горе ще откриете 4 рафта от закалено стъкло, със защитен ръб, които се почистват много лесно и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

На вратата на хладилника има 4 устойчиви пластмасови рафта, които са просторни и разположени на значително разстояние един от друг.

Вътрешната част на хладилника се осветява изцяло от LED осветление, което консумираната 7 пъти по-малко енергия от обикновените крушки.

Уреда разполага и с диспенсър за вода монтиран на врата на фризера с капацитет на резервоара 4 литра.

За да може да използвате дозатора за студена вода или уредът за правене на кубчета лед, ще трябва да свържете хладилника към водопровода.

Хладилника поддържа постоянна температура през цялото време, особено след отварянето на вратата.

Чрез едновременно охлаждане на множество секции и отделения храната остава свежа за по-дълго.

Функции на фризера

Фризерът е поставен вляво и е с нетен обем от 196 литра, като в него може да открием множество полезни решения.

В допълнение към големите затворени пространства и рафтовете за съхранение, вниманието ни е привлечено от автоматичния ледогенератор.

Този уред образува кубчета лед, които може да сипете в чашата ви, директно от дозатора.

Големите отделения във фризера предлагат множество възможности за замразяване на месо, риба, зеленчуци и други.

Мощността на замразяване на фризера е 12 кг за 24 часа.

Други

Вратите са снабдени с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии вътре и поддържа свежестта на храната за по-дълъг период от време.

LG има отлична степен на изолация и има автономност от 10 часа при спиране на тока.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топъл сезон в район с температура на околната среда с климатична клас SN, N, ST, T е проектиран да работи икономично в диапазона на температурата от + 10 ° C през зимата до + 43 ° C през лятото.

От гледна точка на функциите и технологията, уредът има оптична и акустична система за предупреждение, когато вратата е отворена за повече от 60 секунди.

А също и оптично и звуково предупреждение за повишаване на температурата във фризера след прекъсване на захранването.

Той разполага със сензори Fresh Sense, които постоянно наблюдават температурата на околната среда, на хладилника и на фризера. Резултатът е постоянна температура вътре, независимо от външната.

Функция Power Cooling осигурява бързо охлаждане на продукти и поддържаща постоянната им температура вътре в устройството.

А функцията Super Cool намалява температурата на хладилника до + 2 ° C в рамките на 12 часа – идеална за бързо охлаждане на продукти.

Този модел е оборудван с интелигентната диагностика с усъвършенствана технология, чрез която може да разберете какво е състоянието на хладилника и дали той има някакъв технически проблем. Тази технология ви помага с решаването на възникнали проблеми и предлага общи съвети за решаването им през вашия смартфон.

Енергийна ефективност

Хладилник Side by side LG GSL760PZXV, 601 л, Клас F, Full NoFrost, Диспенсър за вода, Компресор Inverter linear, H 179 см, Сребрист

Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби e клас F и е много добра за размерите му, като годишно потребление на енергия е 431 kWh, като това значи около 1.17 kWh на ден.

Това се дължи основно на линейният инверторен компресор от ново поколение, който дава възможност консумираната енергия да бъде много по-ниска от конвенционалните компресори.

Инвертора на компресора също така позволява тихата работа на хладилника, с много ниско ниво на шум достигащ едва 39 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери в см (В x Ш x Д): 179 x 91.2 x 73.8 и тегло от 124 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от топ предложенията на пазара сред моделите Side by Side. Моделът разполага с огромен капацитет, както и с изключително много технологични иновации, страхотен дизайн и функционалности. Той несъмнено ще даде стил и елегантност на всяка кухня. Това е идеален хладилник за домове, където се купува много храна за цяла седмица напред. 

LG GSL760PZXV

LG GSL760PZXV

Хладилник Side by side LG GSL760PZXV, 601 л, Клас F, Full NoFrost, Диспенсър за вода, Компресор Inverter linear, H 179 см, Сребрист