Ревю на сушилня Miele TDB 230 WP Active


Miele TDB 230 WP Active е идеалният избор за вас, ако търсите модерна сушилня с термо помпа и капацитет 8 кг, оборудвана с най-съвременните технологии и функции, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на сушилня Miele TDB 230 WP Active

Тази сушилня Miele е оборудвана с високоефективен мотор и с технологията с термопомпа, които постигат безпрецедентна енергийна ефективност.

Благодарение на тях уредът постига ултра тиха работа достигащ шум до 64 dB при сушене, като отговаря на най-високите стандарти в класа ѝ.

Максималният капацитет на сушилнята е 7 кг, който е напълно достатъчен за всяко голямо семейство.

Водейки се от иновациите и създавайки възхитителни преживявания всеки ден, навсякъде, Miele е немски производител на висок клас домашни електроуреди. Повече от 100 години всеки продукт е проектиран с прецизност, целенасочено мислене, инженеринг и качество от световна класа, които ще издържат на изпитанието на времето.

Тази сушилня е тествана за еквивалентна употреба до 20 години: това са 7500 часа сушене, което се равнява на 5 цикъла седмично в продължение на 20 години. Това ви дава спокойствие и безпроблемна грижа за пране всеки път за години напред.

Основни функции

Тази сушилня е оборудвана с технологията с термопомпа, която предлага същото удобство като кондензаторните сушилни. Но тя използва до 50% по-малко електроенергия, което означава, че ви спестява пари от сметките за  ток, а освен това помага на околната среда.

Друго голямо предимство на тази технология, е че ви позволява да монтирате уреда навсякъде поради значително по-малката влага и топлинни емисии, които ще отдава той.

PerfectDry е функция, която открива открива съдържанието на влага във вашите дрехи и коригира продължителността на програмата, което означава, че се предотвратява излишно нагряване и движение на дрехите ви.

Барабана е с голям капацитет от 7 кг и е идеален за големи семейства. Освен това патентованият барабан на Miele е проектиран да предлага най-нежната грижа за вашите дрехи.

Технологията Eco Dry използва многопластова филтрираща система. Тя гарантира, че кондензаторът ще се запази във времето, като се поддържа ниска консумация на енергия и висока производителност при сушене през целия живот на уреда.

Управление

Miele TDB 230 WP Active

Контролният панел е разположен от горната част на уреда като е снабден с дигитален контролен панел, чрез който можете:

  • да следите оставащото време на зададената от вас програма;
  • да регулирате функцията за отложен старт;
  • да настройвате желаните от вас температура и обороти;
  • следите за индикация за: почистване на кондензатора, филтър, контейнер за вода.

Програми за сушене

Може да избирате от широка гама от 12 програми. От ежедневни програми за сушене за използване с широка гама от тъкани, до специализирани, включващи ризи, връхни дрехи и закрепване.

Енергийна ефективност

 

Тази сушилня Miele е с най-висок енергиен клас A+++ и изразходва едва 225 kWh за година.

Нашето мнение за продукта

Като заключение бихме казали, че това е висок клас сушилня, която включва най-съвременните технологии, които съществуват до момента. Моделът е изключително ефективен при всеки цикъл на сушене и се грижи за това да извадите дрехите напълно готови за подреждане в гардероба ви. Дизайнът на уреда е отличен, а освен този модел предлага висок клас на енергийна ефективност сред останалите сушилни от този ценови клас, при това на много конкурентна цена.