Ревю на сушилня Miele TDB 230 WP Active


Miele TDB 230 WP Active е идеалният избор за вас, ако търсите модерна сушилня с термо помпа и капацитет 8 кг, оборудвана с най-съвременните технологии и функции, при това на супер цена.

Miele TDB 230 WP Active

Miele TDB 230 WP Active

Сушилна Miele TDB 230 WP Active, Термопомпа, 7 кг, Клас А++, Бял

 

Тази сушилня Miele е оборудвана с високоефективен мотор и с технологията с термопомпа, които постигат безпрецедентна енергийна ефективност.

Благодарение на тях уредът постига ултра тиха работа достигащ шум до 64 dB при сушене, като отговаря на най-високите стандарти в класа ѝ.

Максималният капацитет на сушилнята е 7 кг, който е напълно достатъчен за всяко голямо семейство.

Водейки се от иновациите и създавайки възхитителни преживявания всеки ден, навсякъде, Miele е немски производител на висок клас домашни електроуреди. Повече от 100 години всеки продукт е проектиран с прецизност, целенасочено мислене, инженеринг и качество от световна класа, които ще издържат на изпитанието на времето.

Тази сушилня е тествана за еквивалентна употреба до 20 години: това са 7500 часа сушене, което се равнява на 5 цикъла седмично в продължение на 20 години. Това ви дава спокойствие и безпроблемна грижа за пране всеки път за години напред.

Основни функции

Тази сушилня е оборудвана с технологията с термопомпа, която предлага същото удобство като кондензаторните сушилни. Но тя използва до 50% по-малко електроенергия, което означава, че ви спестява пари от сметките за  ток, а освен това помага на околната среда.

Друго голямо предимство на тази технология, е че ви позволява да монтирате уреда навсякъде поради значително по-малката влага и топлинни емисии, които ще отдава той.

PerfectDry е функция, която открива открива съдържанието на влага във вашите дрехи и коригира продължителността на програмата, което означава, че се предотвратява излишно нагряване и движение на дрехите ви.

Барабана е с голям капацитет от 7 кг и е идеален за големи семейства. Освен това патентованият барабан на Miele е проектиран да предлага най-нежната грижа за вашите дрехи.

Технологията Eco Dry използва многопластова филтрираща система. Тя гарантира, че кондензаторът ще се запази във времето, като се поддържа ниска консумация на енергия и висока производителност при сушене през целия живот на уреда.

Управление

Miele TDB 230 WP Active

Контролният панел е разположен от горната част на уреда като е снабден с дигитален контролен панел, чрез който можете:

  • да следите оставащото време на зададената от вас програма;
  • да регулирате функцията за отложен старт;
  • да настройвате желаните от вас температура и обороти;
  • следите за индикация за: почистване на кондензатора, филтър, контейнер за вода.

Програми за сушене

Може да избирате от широка гама от 12 програми. От ежедневни програми за сушене за използване с широка гама от тъкани, до специализирани, включващи ризи, връхни дрехи и закрепване.

Енергийна ефективност

 

Тази сушилня Miele е с най-висок енергиен клас A+++ и изразходва едва 225 kWh за година.

Нашето мнение за продукта

Като заключение бихме казали, че това е висок клас сушилня, която включва най-съвременните технологии, които съществуват до момента. Моделът е изключително ефективен при всеки цикъл на сушене и се грижи за това да извадите дрехите напълно готови за подреждане в гардероба ви. Дизайнът на уреда е отличен, а освен този модел предлага висок клас на енергийна ефективност сред останалите сушилни от този ценови клас, при това на много конкурентна цена.

Miele TDB 230 WP Active

Miele TDB 230 WP Active

Сушилна Miele TDB 230 WP Active, Термопомпа, 7 кг, Клас А++, Бял