Ревю на климатик Mitsubishi Electric MSZ-HR35VF 12000 BTU MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF


Mitsubishi Electric MSZ-HR35VF 12000 BTU е климатик с инверторна технология, който е способен да предостави отлично ниво на комфорт всяко помещение до 35 квадрата, в което е инсталиран, като изразходва минимално количество ресурси.

Mitsubishi-Electric MSZ-HR35VFMUZ-HR35VF

Mitsubishi Electric MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF,BTU 12000,A++

 

Моделът има семпла визия, която ще подчертае стила и елегантността на всяка стая, в която е инсталиран.

Инверторната технология на Mitsubishi намалява потребената енергия на климатика с най-малко с 40% в сравнение с конвенционалните устройства.

Този климатик Mitsubishi може да поддържа отличен комфорт на температурата във вашият дом през всички сезони.

Основният капацитет на модела е 12 000 BTU , като режима му на охлаждане е с капацитет 11 601 BTU, докато този при отопление е 12 284 BTU.

Устройството е предназначено за помещения с големина  между 35 кв/м със стандартна височина 2.65 метра.

Климатикът използва новия фреон R32, който има почти три пъти по-добър екологичен потенциал, сравнение с използваните до сега R410.

Основни функции

  • Филтриращата система със сребърни йони на модела е много добра. Предотвратява разболяването от астма, алергии и респираторни заболявания на вас и вашето семейство. Освен това той може да се мие, което премахва необходимостта от периодична подмяна.
  • Интелигентен температурен контрол – Econ cool функцията интелигентен температурен контрол регулира количеството на въздушния поток насочен към тялото въз основа на изходящия въздух. Температурната настройка може да бъде повишена с 2°C без никаква загуба на комфорт в помещението, при това да реализира икономия на енергия до 20%.
  • Таймер – може да задавате включване или изключване на уреда в рамките на 24 часа;
  • Автоматичен рестарт – при изключване на тока уреда се изключва и след рестартирането му настройките, които сте задали преди това се възстановяват автоматично;
  • Самодиагностика – чрез специално разработено приложение за телефона може да следите състоянието на уреда;
  • Тих режим – Mitsubishi MSZ-HR25VF/MUZ-HR25VF осигурява идеална температура в помещението, без да нарушава тишината и вашият комфорт. Безшумната работа на вътрешното тяло (от 21 dB), както и ниските нива на шум на външното тяло допринасят за вашата ползотворна почивка и приятен сън.
  • Мултисплит – има възможност за свързване с външното тяло от серията MXZ (мултисплит система).
  • Хоризонтален „Swing“ режим – в този режим ламелата на климатика се движи нагоре и надолу, гарантирайки ви оптимално разпределение на въздуха в помещението.
  • Wi-Fi контрол (опция) – Този климатик има възможност да бъде свързан с външен Wi-Fi контролер, с който да управлявате климатика с помоща на приложение от смартфон или таблет.

Енергийна ефективност и шум

Моделът разполага с инверторен компресор, който спомага за увеличаване на ефективността на уреда, чрез електронното контролиране на скоростта, което успява да достигне желаната температура и след това я поддържа постоянна . Освен за намалените сметки за ток, инвертора се грижи и за намаляване на излишните вибрации и шум.

Енергийният клас на охлаждане е като при повечето съвременни климатици на пазара А++, а този на затопляне е А+.

Номиналната консумация на охлаждане е 1210 W, а номиналната консумация на отопление е 975 W.

Този инверторен климатик освен, че осигурява иделната температура без да нарушава вашето спокойствие. Нивото на шум на вътрешното тяло варира в диапазона между 21 до 43 dB, а нивото на шум на външното устройство достига 50 dB.

Размери и тегло

Размери на вътрешното тяло (Ш x В x Д в см): 22.8 x 28 x 83.8

Тегло на вътрешното тяло (кг): 8.5

Размери на външното тяло (Ш x В x Д в мм): 24.9 x 53.8 x 69.9

Тегло на външното тяло (кг): 24

Нашето мнение за продукта

Това е високо ефективен климатик, оборудван с най-съвременните технологии, които биха могли да осигурят високо ниво на комфорт във всяко едно помещение до 35 квадрата. Високата енергийна ефективност и повишената надеждност на този модел оправдават неговата инвестиция. Той гарантирано ще повиши комфорта на вашия дом през цялата годината, без да бърка дълбоко в джобовете ви за високи сметки за ток.

Mitsubishi-Electric MSZ-HR35VFMUZ-HR35VF

Mitsubishi Electric MSZ-HR35VF 12000 BTU

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF,BTU 12000,A++

Mitsubishi-Electric MSZ-HR35VFMUZ-HR35VF

Mitsubishi Electric MSZ-HR25VF 9000 BTU

Климатик Mitsubishi Electric MSZ-HR25VF 9000 BTU, Клас A++, Филтър против прах, Функция Econo Cool, Бял