Ревю на кафеавтомат Philips EP1200


Philips EP1200 е кафеавтомат, който е специално създаден за тези потребители, който не желаят да правят компромис с качеството, ефективността и надеждността. В същото време бихме казали, че това е кафеавтомат, който има функции и опции, който се предлагат в много по-скъпи машини и определено превъзхожда своите конкуренти.

Основни характеристики на кафеавтомат Philips EP1200

Philips EP1200 ви позволява да се насладите на перфектното еспресо от прясно смлени зърна само с докосването на един бутон за няколко секунди. 

Също така при използване на интуитивния дисплей с управление чрез докосване може да се насладите на любимите ви напитки в стандартни или персонализирани пропорции.

Този модел ви позволява да задавате индивидуални пропорции на всеки член от вашето семейство, както и да създавате специални рецепти, с които може да избирате силата на кафето, количеството на водата, температурата на водата и начинът на приготвяне на млякото, като по този начин получавате напитка по изцяло ваш вкус. 

Кафеавтоматите от Seria 1200 са със солиден външен вид и елегантни линии на корпуса, а и се предлагат в няколко цветови разцветки, подходящи за всеки вкус.

Моделът има стандартни размери (Ш х Д х В в см) 24.6 x 37.1 x 43.3 и би паснал добре на всеки един плот, стига да имате място за него. Освен това се отличава със стилния си дизайн в черен цвят, който го кара да изглежда много по-скъп от колкото е.

Моделите от Seria 1200 имат високата мощност от 1500 W и помпа от 15 бара, която осигурява пълно извличане на аромата на кафето.

Контролният панел е снабден с интуитивен сензорен панел за лесно избиране на вашето любимо кафе.

Този кафеавтомат е снабден с тиха автоматична кафемелачка, изработена от 100 % керамика, която се грижи за това да се насладите на възможно най-добрият аромат на тази напитка.

Капацитетът на контейнерът на зърна е 275 грама и ви дава възможността да го захранвате и с вече смляно кафе, ако желаете това.

Може да управлявате размера на смилане на кафето между 12 степени на смилане – от изключително фино прахообразно до грубо смилане.

Освен това мелачката е изключително твърда и прецизна, за да можете да се насладите на свежо и ароматно кафе за най-малко 20 000 чаши.

Резервоарът за вода е с капацитет 1.8 литра и освен това е подвижен за по-лесно пълнене и почистване.

Капацитетът му е достатъчен да приготвите до 20 чаши кафе, но нашият съвет е да не го пълните догоре или да подменяте водата по-често, тъй като прясната вода влияе положително на вкуса на кафето.

Кафеавтоматите от Seria 1200 са с интегрирана системата наречена Aroma Extract. Това е термоблок с най-високо качество, който улеснява постигането на оптимална температура на водата, което позволява постигането на по-добра екстракция на кафето, така и за постигане на по-добрата текстура на млякото. 

Както всеки бариста знае перфектното еспресо се приготвя от гореща вода с температурата на водата между 90 и 98 °C, по този начин се извлича целият аромат от прясно смляното кафе на зърна. Тази машина предоставя всичко това, като същевременно регулира дебита на водната струя, за да можете да се насладите на вкусно кафе.

Уредът може да приготвя и капучино, както и почти всички други видове кафе. Системата за капучино смесва пара, въздух и мляко, осигурявайки кремообразна и вкусна пяна.

Приставката Classic за разпенване на млякото дозира пара, като по този начин ви позволява лесно да приготвите кадифеногладка млечна пяна за вашето капучино. Нещо повече – тъй като се състои само от две части, приставката Classic за разпенване на млякото е и лесна за почистване.

Блокът за приготвяне е сърцето на всяка напълно автоматична кафемашина и трябва да бъде почистван редовно. Подвижният блок за приготвяне ви позволява да го почиствате изключително лесно изцяло само чрез изплакване под течаща вода.

Curatare usoara gratie unitatii de preparare complet detasabile

Освен това тази машина разполага с програма за отстраняване на котления камък, почистване и измиване.

В същото време се предлага специална система против капене, така че тавата остава чиста и не е необходимо да почиствате пространството под дюзите.

За ваше удобство можете да измивате класическата приставка за разпенване на мляко, тавичката за отцеждане и контейнера за мелене на кафе в съдомиялна машина. Това ще спести време и ще осигури хигиенично почистване.

Нашето мнение за продукта

Philips EP1200 от Seria 1200 ви предлага възможност да имате елегантна и надеждна автоматична кафемашина с високо качество, при това на достъпна цена. Този кафеавтомат интегрира лесен за използване интерфейс, който ви позволява да регулирате температурата, смилането и количеството на напитката, която ще приготвите. Това ви позволява възможността винаги да може да се насладите на персонализирано кафе според вашите предпочитания в уюта на вашият дом.   

Philips EP1200

Philips EP1200 (Черен)

Кафеавтомат Philips EP1200 15 bar, 1500 W, 12 Настройки на мелачката, Керамични мелачки, Филтър AquaClean, интуитивния сензорен дисплей

Philips EP1223/00

Philips EP1223/00 (Бял/Черен)

Кафеавтомат Philips EP1223/00 Seria 1200, 15 bar, 1500W, Класическа система за разпенване, 2 напитки, Тактилен дисплей, Опция за 2 чаши, 12 настройки за смилане, Керамична мелничка, Бял

Philips EP1222/00

Philips EP1222/00 (Червен)

Кафеавтомат Philips EP1222/00, Система за пяна, 2 напитки, Опция за 2 чаши, Филтър Aqua Clean, 12 настройки за смилане, Керамична мелница, Червен

Philips EP1224/00 (Кашмирено сиво)

Кафеавтомат Philips EP1224/00, 1500W, 2 напитки, Класическа система за разпенване на мляко, Сензорен екран, Керамична мелничка, Филтър Aqua Clean, Кашмирено сиво