Ревю на кафеавтомат Philips HD8651/09


Philips HD8651/09 е добър избор за вас, ако търсите лесен за използване кафеавтомат, който прави прилично кафе, като се има предвид цената му.

Philips HD8651/09

Philips HD8651/09 (Черен)

Кафеавтомат Philips HD8651/09, 15 bar, 1400 W, Керамична мелачка

Philips HD8651/19

Philips HD8651/19 (Бял/Сив)

Кафеавтомат Philips HD8651/19, 15 bar, 1400 W, Керамична мелачка

Основни характеристики

Моделът е с компактни размери (Ш х Д х В в см) 42 x 32.5 x 29.5 и би паснал добре на всеки един плот, стига да имате място за него.

Освен това се отличава със своя ретро дизайн в две цветови разцветки в черно и в бяло и сиво.

Контролният панел е механичен и е интуитивен и лесен за използване за максимално лесно избиране на вашето любимо кафе.

Чрез може да управлявате вида на програмата за кафе, която желаете.

Голямото копче отпред превключва между приготвянето на кафе, пара или гореща вода, а бутоните отпред сипят еспресо или дълго кафе.

Както и при други машини, които сме виждали, двойните дюзи на чучура на машината не са достатъчно раздалечени, за да могат удобно да се монтират две чаши една до друга, но това не съществен проблем.

Установихме, че най-доброто кафе се получава при най-фино смилане на кафето. Не е особено лесно регулирането да на смилането, защото управлението, което е поставено под капака на контейнера за кафе се регулира само от предоставения инструмент в комплекта.

От двете страни на чучура има плъзгаща се тава за вода и утайка от кафе, която трябва да се изхвърля редовно.

Може да трябва да доливате малкия резервоар за вода доста често. Също така установихме, че ако резервоарът не е монтиран правилно, машината няма да ви предупреди, а вместо това просто ще изсуши двигателя за неопределено време, което може да създаде проблем за помпата.

Този кафеавтомат е снабден с автоматична кафемелачка, която изработена от 100 % керамика, която се грижи за това да се насладите на възможно най-добрият аромат на тази напитка.

Освен това мелачката е изключително твърда и прецизна, за да можете да се насладите на свежо и ароматно кафе за най-малко 20 000 чаши.

Машината има високата мощност от 1400 W и помпа от 15 бара, която осигурява пълно извличане на аромата на кафето.

Блокът за приготвяне е сърцето на всяка напълно автоматична кафемашина и трябва да бъде почистван редовно. Подвижният блок за приготвяне ви позволява да го почиствате изключително лесно изцяло само чрез изплакване под течаща вода.

Машината разполага с програма за отстраняване на котления камък, почистване и измиване.

Основни функции

Функцията за автоматично изключване позволява пестенето на енергия. Така, ако за 20 минути машината не бъде използвана, то тя ще спре автоматично.

Това спестява значително количество енергия. В същото време се предлага специална система против капене, така че тавата остава чиста и не е необходимо да почиствате пространството под дюзите.

Нагревателят е от висококачествена неръждаема стомана и е високо устойчив във времето.

Уредът може да приготвя еспресо и капучино, както и почти всички други видове кафе. Системата за капучино смесва пара, въздух и мляко, осигурявайки кремообразна и вкусна пяна.

Приставката Classic за разпенване на млякото дозира пара, като по този начин ви позволява лесно да приготвите кадифеногладка млечна пяна за вашето капучино. Нещо повече – тъй като се състои само от две части, приставката Classic за разпенване на млякото е и лесна за почистване.

Захранващият кабел е с дължина от 1 метър е достатъчно дълъг, за да позволи лесно инсталиране на уреда почти навсякъде във вашата кухня.

Нашето мнение за продукта

Това е лесен за използване кафеавтомат, който прави прилично еспресо за цената си. Все пак не е от най-впечатляващите кафеавтомати на пазара и би бил добър избор, само ако го закупите през промоционалните периоди. 

Philips HD8651/09

Philips HD8651/09 (Черен)

Кафеавтомат Philips HD8651/09, 15 bar, 1400 W, Керамична мелачка

Philips HD8651/19

Philips HD8651/19 (Бял/Сив)

Кафеавтомат Philips HD8651/19, 15 bar, 1400 W, Керамична мелачка