Ревю на робот прахосмукачка Rowenta Smart Force Cyclonic RR8043WH

Rowenta Smart Force Cyclonic RR8043WH


Благодарение на  робота прахосмукачка на Rowenta RR8043WH, ще откриете най-лесното почистване за всякакви повърхности, дори килими, при това на супер цена.

Основни характеристики на робот прахосмукачка Rowenta RR8043WH

Открийте напълно безпроблемно почистване за всякакви повърхности, дори килими, като позволите на тази лесна за използване робот прахосмукачка да върши работата  вместо за вас.

Трите различни режима на почистване ще ви осигурят възможност да настроите робота да почисти навсякъде, където се нуждаете.

Вградената навигация на Rowenta Smart Force Cyclonic RR8043WH избягва стени, мебели и стълби, за гладко и безопасно почистване с резултати  на които можете да разчитате.

Виртуалният сензор за стена ви позволява да ограничите робота до специфичен радиус на почистване, за надеждна и лесна навигация, която предотвратява допир с жици или деликатни мебели.

Използвайте своя свързан робот, когато и където пожелаете, чрез Wi-Fi връзката от вашия дом и специално създаденото приложение за всеки смартфон.

Но все пак имайте предвид топва, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Основни предимства

  • Разполага с 3 режима на почистване (еко за твърди повърхности, стандартно за настилки с процепи, турбо за мокети и килими);
  • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
  • Препоръчва се за използване в целия ви дом и е подходяща  за всякакви настилки и килими;
  • Уреда позволява перфектно почистване дори на ъглите, благодарение на своята активна моторизирана четка;
  • Автономна и безопасна навигация- инфрачервената технология и специалните сензори осигуряват безопасността на уреда;
  • Почиства под мебелите благодарение на компактния си дизайн;
  • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
  • 60 минути време на работа и бързо зареждане – само за 3 часа.

Виж още ревю на: Робот прахосмукачка Rowenta Smart Force Cyclonic RR8021WH

Нашето мнение за продукта

Тази робот прахосмукачка Rowenta ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие.  Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване. Уреда е идеален за хора от следните групи: семейства с малки деца, собственици на домашни любимци, хора с алергии, хора с болки в кръста. Това със сигурност може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер достъпна цена.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →