Ревю на еспресо машина Star-Light EMD-1515


Star-Light EMD-1515 е идеалната еспресо машината за вас, ако търсите най-изгодното предложение, защото може да се намери за под 100 лв, а предлага всичко необходимо за направата на хубаво кафе.

Основни характеристики

Моделът има компактни размери и би паснал добре във всяка една кухня. Освен това се отличава и стилния си дизайн с комбинация на цветове от черно и червено с иноксов панел.

Машината е снабдена с подвижна тава, за да може да се почиства много по-лесно. Контролният панел е снабден с кръгъл въртящ се бутон, правещи машината лесна за използване от всеки.

Резервоарът за вода има капацитет от 1.5 л. и е подходящ за приготвяне на няколко чаши кафе.

EMD-1515 има високата мощност от 1350 W и помпа от 15 бара, която осигурява пълно извличане на аромата на кафето.

Функцията за автоматично изключване позволява пестенето на енергия. Така, ако за 20 минути машината не бъде използвана, то тя ще спре автоматично.

Това спестява значително количество енергия. В същото време се предлага специална система против капене, така че тавата остава чиста и не е необходимо да почиствате пространството под дюзите.

Нагревателят е от висококачествена неръждаема стомана и е високо устойчив във времето.

Уредът може да приготвя еспресо и капучино, както и почти всички други видове кафе. Системата за капучино смесва пара, въздух и мляко, осигурявайки кремообразна и вкусна пяна.

Захранващият кабел е с дължина от 1,3 метра и е достатъчно дълъг, за да позволи лесно инсталиране навсякъде.

Нашето мнение за продукта

Инвестицията в тази кафемашина е много добра в дългосрочен план, особено защото можете да имате любимото си кафе по всяко време, без да се налага да го купувате отвън и да правите компромис с качеството. Модела притежава всички основни функции за приготвянето на перфектната чаша кафе, а съотношението между качество и цена е едно от най-добрите.

Star-Light EMD-1515

Star-Light EMD-1515 (Инокс/Черен)

Еспресо машина Star-Light EMD-1515, 15 bar, 1350 W, Ръчна капучино система, Черна

Star-Light EMD-1515R

Star-Light EMD-1515R (Инокс/Червен)

Еспресо машина Star-Light EMD-1515R, 15 bar, 1350 w, Ръчна капучино система, Червена