Ревю на прахосмукачки Rowenta Swift Power Cyclonic


Прахосмукачките от серията Rowenta Swift Power Cyclonic са добър избор за вас, ако търсите модерна и надеждна прахосмукачка без торба, предлагаща всичко необходимо, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики

Rowenta е един от най-големите производители на прахосмукачки в Европа, с широка гама от цилиндрични, вертикални и дори роботизирани модели прахосмукачки.

Цилиндричните прахосмукачки, произведени от Rowenta имат добра енергийна ефективност и дават добри резултати при почистване както на твърди настилки, така и на тънки килими и мокети.

Освен това ефективните филтри осигуряват ефективното събиране на праховите частици и алергени от въздуха, изпускан в помещенията. 

Тези прахосмукачка Rowenta Swift Power Cyclonic предлага дълбоко почистване в компактни размери за удобна ежедневна употреба.

Подобрената Cyclonic технология заедно с високо ефективната основна четка предоставят мощно представяне, на което може да разчитате на нея всеки ден.

Прахосмукачката има добър радиус на работа от 7,6 метра и 3 многопосочни колела, които позволяват лесно боравене с прахосмукачката на всички видове повърхности.

Контейнерът за събиране на прах е с обем 1,2 литра и се изпразва и почиства изключително лесно, без риск от разпространение на прах мръсотия. Освен това той не изисква неудобство при смяна и скъпа замяна на торби, както при еквивалентните прахосмукачки с торби на пазара.

Прахосмукачката е с изключително компактни размери 42 х 28 х 34 и и сравнително тегло 5,69 кг, което я прави лесна за съхранение и използване.

Тези прахосмукачки предлагат перфектни резултати от почистване в компактен дизайн за по-голямо удобство.

Усъвършенстваната Cyclonic технология осигурява ефективно разделяне на въздуха от прахта за дълготрайни резултати.

Двигателят с мощност 750 W позволява развитието на силен въздушен поток от 24 dm3 / s за бързо засмукване на прах и примеси.

В допълнение, усъвършенстваната циклонна технология осигурява ефективно отделяне на праховия въздух, прахосмукачката запазва своята всмукваща сила дори когато контейнерът за събиране е почти пълен.

Представянията за почистване на твърда повърхност са в клас A, най-добрите, а тези за почистване на килими, само в клас C.

Нивото на шума от 77 dB е доста високо, така че не е препоръчително да се вакуумира в неподходящо време, за да не пречи на съседи.

Всмукателната глава заедно с двигателя Effitech осигурява високоефективно засмукване с перфектни резултати на твърди повърхности.

Благодарение на специалната Compact Power™ Cyclonic филтриращата технология, въртящият се въздух отделя прахообразните частици, които след това се отлагат в контейнера, които само с 3 лесни движения  отстранявате и изчиствате, без да докосвате събралата се мръсотия.

В същото време може да забравите за лошият мирис след използването на уреда, който остава при ползването на повечето прахосмукачки на пазара.

Основни предимства

  • Без необходимост от закупуване на скъпи сменяеми торби.
  • Лесно свалящия се 1.5-литров контейнер.
  • Благодарение на миещия се микрофилтър и антибактериаления HEPA филтър, прахосмукачката на Rowenta е подходяща за страдащи от алергии.  Висококачественият HEPA филтър е проектиран да улови до 99,98% микроби до 0,3 микрона!
  • Специално разработена турбина за мощно засмукване на всяка частица прах и мръсотия.
  • Моделът идва с включения няколко аксесоара: четка за паркет EffiTech.
  • Интегрирано управление на прахосмукачката с дръжката на маркуча.
  • Възможност за почистване на твърди подове и килими с една приставка.
  • Качествена метална телескопична тръба.
  • Дължина на кабела от 5 метра с радиус на действие 7.6 метра.
  • Отличаващ се дизайн в различни цветове.

Нашето мнение за продукта

Това е идеално решение за компактна прахосмукачка без торба за всяко едно домакинство. Уредът се отличава с ергономичния си дизайн и лесно използване, високоефективния HEPA филтър, както и с изключително изгодната си цена (особено през промоционалните периоди). Прахосмукачка от серията Rowenta Swift Power Cyclonic ще бъде вашият верен помощник за перфектното почистване на домът ви. Силно ви препоръчваме модела, ако търсите компактна и ефективна прахосмукачка без торба с отлично съотношение на цена и качество от доказан производител.

Rowenta Swift Power Cyclonic RO2932EA (Зелен/Черен)

Прахосмукачка без торба Rowenta Swift Power Cyclonic RO2932EA, 750 W, Клас A, Тройна филтрация, Черен

Rowenta Swift Power Cyclonic RO2957EA

Rowenta Swift Power Cyclonic RO2957EA (Бял/Черен)

Прахосмукачка без торба Rowenta Swift Power Cyclonic RO2957EA, 750W, Клас A, Технология Cyclon, 7.6 м, Effitech двигател, Animal Care, Бял/Черен

Rowenta Swift Power Cyclonic RO2913EA

Rowenta Swift Power Cyclonic RO2913EA (Бял/Червен)

Прахосмукачка без торба Rowenta Swift Power Cyclonic RO2913EA, 750W, Клас A, Циклонна технология, Радиус на покритие 7.55 м, 3 нива на филтрация, Червен

Rowenta Swift Power Cyclonic RO2913EA

Rowenta Swift Power Cyclonic RO2981EA (Син)

Прахосмукачка без торба ROWENTA Swift Power Cyclonic RO2981EA, 750W, Клас A, Циклонна технология, Радиус на покритие 7.55 м, Ефективна система за филтриране, Син