Ревю на прахосмукачка без торба Bosch серия 2


Прахосмукачка без торба Bosch серия 2 е идеалният избор за вас, ако търсите модерна и надеждна прахосмукачка без торба, предлагаща всичко необходимо, при това на супер изгодна цена. Прахосмукачките от тази серия са с компактни размери и лека с разположен специален прахообразен контейнер, който държи цялата мръсотия, без да изисква неудобство при смяна и скъпа замяна на торби, както при еквивалентните прахосмукачки с торби на пазара.

Основни характеристики

Прахосмукачка без торба Bosch серия 2 е с модерен дизайн, която се предлага в няколко цветови варианта.

Този модел има компактен модел и има удобна дръжка за пренасяне, 2 големи странични колела и едно еднопосочно, което му помага лесно да преодолява препятствията, представени от первази, килими или кабели.

Разхода на енергия, включен в клас А – годишният разход на енергия от 27 kWh е включен в един от най-ефективните енергийни класове.

Изсмукваща ефективност на твърди повърхности е класифицирана в клас А, което означава, че прахосмукачката ефективно изсмуква прах, власинки, трохи и друга мръсотия от твърди повърхности като плочки или паркет.

Клас A ефективност на филтриране на въздуха, благодарение на EPA 12 филтърът осигурява ефективно улавяне на микроскопични прах и алергични частици и е подходящ и за хора, страдащи от алергии.

Благодарение на специалната филтриращата технология, въртящият се въздух отделя прахообразните частици, които след това се отлагат в контейнера.

Благодарение на системата EasyClean контейнерът за прах може да се отстрани с едно движение само с натискане на един бутон и още по-лесно да се почисти, защото няма никакви ръбчета, в които да се задържа мръсотия.

Събирателния контейнер е с лесно изпразване като контейнерът е с вместимост 1,5 литра се изпразва лесно, без да се налага да го изпразвате често.

Прахосмукачка без торба Bosch от серия 2 да с добра всмукателна мощност – двигателят от 700 W осигурява силен въздушен поток за бързо и ефективно отвеждане на праха.

Работен радиус от 9 метра от захранващият кабел осигурява отличен радиус на работа, което означава, че ще трябва да сменяте контактите по-рядко.

В комплекта са включени полезни аксесоари сред които четка с меки косми, която предпазва най-вече дървеният паркет.

Почистването на килимите е класифицирано в клас D, което означава не толкова ефективното почистване на дебели килими или тези с дълъг косъм не е много ефективно.

Високото ниво на шум със стойността от 78 dB е доста висока, но е сравнима с други прахосмукачки с подобни характеристики от този клас.

Това е удобна за използване прахосмукачка без торба, която ще бъде вашият верен помощник за перфектното почистване на домът ви.

Почистващата мощност може лесно да бъде регулирана чрез електронен контрол на засмукването. Тя може лесно да се управлява с крака, без да се налага да се сгъвате при всяка промяна на мощността.

Основни предимства

 • Подходящ за всички видове подови настилки.
 • Без необходимост от закупуване на скъпи сменяеми торби.
 • Лесно свалящия се 1.5-литров контейнер.
 • Благодарение на миещия се микрофилтър и антибактериаления HEPA филтър, прахосмукачката на Bosch е подходяща за страдащи от алергии. Висококачественият EPA 12 филтър е проектиран да улови до 99,9% микроби до 0,3 микрона!
 • Ефикасната и миеща се система за хигиенична филтрация осигурява чист и филтриран въздух.
 • Специално разработена турбина за мощно засмукване на всяка частица прах и мръсотия.
 • Моделът идва с включения няколко аксесоара: мултифункционална четка и четка за паркет.
 • Интегрирано управление на прахосмукачката с дръжката на маркуча.
 • Възможност за почистване на твърди подове и килими с една приставка.
 • Качествена метална телескопична тръба.
 • Дължина на кабела от 6 метра с радиус на действие 9 метра.
 • Отличаващ се дизайн в черно/ червен цвят.

Нашето мнение за продукта

Това е идеално решение за компактна прахосмукачка без торба за всяко едно домакинство. Прахосмукачка без торба Bosch серия 2 се отличават с ергономичния си дизайн и лесно използване, високоефективния EPA 12 филтър, както и с изключително изгодната си цена (особено през промоционалните периоди). Силно ви препоръчваме модела, ако търсите компактна и ефективна прахосмукачка без торба с отлично съотношение на цена и качество от доказан производител.

Bosch 3A BGC05AAA2

Bosch 3A BGC05AAA2 (Червен)

Прахосмукачка без торба Bosch 3A BGC05AAA2, 700W, 1.5 л, Филтър PureAir, Четка за паркет, Easy Clean, Червена/Черна

Bosch BGS05A222

Bosch BGS05A222 (Бял)

Прахосмукачка без торба Bosch BGS05A222, 3A, 700W, 1.5 л, Филтър EPA 12, Мултифункционална четка, Четка за паркет, Бяла

Bosch 3A BGC05AAA1

Bosch 3A BGC05AAA1 (Лилав)

Прахосмукачка без торба Bosch 3A BGC05AAA1, 700W, 1.5 л, Филтър PureAir, Easy Clean, Черна/Лилава

Bosch 3A BGS05A220

Bosch 3A BGS05A220 (Син)

Прахосмукачка без торба Bosch 3A BGS05A220, 700 W, 1.5 л, Хигиеничен филтър PureAir, Черна/Синя