Ревю на вертикална прахосмукачка Rowenta X-Pert 360 RH6973WO


Rowenta X-Pert 360 RH6973WO е вертикална прахосмукачка, специално проектирана за тези, които не искат да правят компромиси по отношение на качеството, ефективността и надеждността.

ROWENTA X-Pert 360 RH6973WO

ROWENTA X-Pert 360 RH6973WO

Вертикална прахосмукачка ROWENTA X-Pert 360 RH6973WO, 44W, Автономия 45 мин, 22V, Моторизирана четка, Animal care, LED светлина, Циклонна технология

 

Тази вертикална прахосмукачка Rowenta работи е оборудвана с електромотор, който работи до 25 минути и тежи едва 2.2 кг.

Tова е прахосмукачка с модерен дизайн, която интегрира иновативни функции и технологии, така че да можете да постигнете най-добрите резултати с минимални усилия и своевременно. Тази прахосмукачка си върши работата много добре, като успява да обере както доста големи предмети, така и малки.

Благодарение на високата всмукателна мощност с тази прахосмукачка Rowenta почиствате бързо и лесно само с натискане на един бутон.

Тази прахосмукачка може да покрие всеки сантиметър от вашето жилище – от пода до тавана.

Вертикалните прахосмукачки без кабел са специално проектиране с цел да почиствате дома си по-лесно с перфектни резултати.

Вградената 22V батерия ви дава 45 минути работа с едно зареждане, ако използвате прахосмукачката на най-ниското ниво. Ако вакуумирате зони, които изискват използването на по-висока предавка, продължителността на употреба ще намалее експоненциално, но въпреки това батерията ще ви осигури необходимата мощност по време на употреба, така че да не чувствате загуби на мощност, дори ако има само 10% от капацитета ѝ.

Всички аксесоари в комплекта са лесни за монтиране и са ви една ръка разстояние. Например с моторизираната четка за бързо почистване повдига мръсотията само с едно движени и прахта за отрицателно време за една по-чиста и приятна среда.

Контейнерът за прах е обем от 0.5 литра, а изпразването му отнема време и става само чрез натискането на един бутон, който спомага да отделите чашата за прах от филтъра, без да причинявате облак прах.

Благодарение на новата технология за минимизиране, събраният прах се отлага на дъното на контейнера, оставяйки стените прозрачни, така че винаги да знаете колко е пълен той.

Освен това изисква неудобство при смяна и скъпа замяна на торби, както при еквивалентните прахосмукачки с торби на пазара.

Този модел не пропуска прах във вашия дом благодарение на HEPA филтъра, който улавя над 99,9% фини частици, включително полени, косми от домашни любимци и акари, което е страхотна новина за страдащите от алергии потребители.

Както бихте очаквали от преносима прахосмукачка, този модел, освен че е мобилна и лека, то тя тежи само 2,2 кг, което я прави една от най-леките вертикални прахосмукачки, за която сме писали.

Новата интегрирана технология Direct Drive не само ви позволява да постигнете изключително почистване – устройството е в състояние да изсмуче дълбоко праха от килима, но също така осигурява защита на смукателната повърхност благодарение на въглеродните нишки в четката.

В допълнение, концепцията Silence Power, приложена към прахосмукачката, осигурява ниско ниво на шум от само 60 dB благодарение на използваните най-съвременни материали в двигателя, който генерира оптимизиран въздушен поток.

Освен това винаги можете да използвате долния модул като ръчна прахосмукачка, към която можете да прикрепите четката за почистване на мебели.

В комплекта получавате поставка за стена за лесно съхранение на прахосмукачката и аксесоарите, малка четка за лесно почистване на повърхностите и аксесоар за изсмукване на прах от труднодостъпни места.

Основни предимства

Това е удобна за използване вертикална прахосмукачка, която ще бъде вашият верен помощник за перфектното почистване на домът ви.

  • Подходящ за всички видове подови настилки.
  • Лесно свалящия се 0.5 литров контейнер.
  •  Филтриращата технология за почистване на въздуха
  • Моделът идва с включения няколко аксесоара четки за почистване на различни повърхности като килими, твърд под, дивани и др.
  • До 45 минути работа при пълно заредена батерия.
  • Компактни размери с тегло от едва 2.2 кг.

Нашето мнение за продукта

Rowenta X-Pert 360 RH6973WO е модерна безжична прахосмукачка, която благодарение на циклоничната си технология не само гарантира отлична мощност на засмукване, но също така ви позволява да почистите домът ви за отрицателно време, без да се нуждаете от електрически контакт. Ако просто се чудите каква прахосмукачка да изберете, то този модел ви предлага мобилност и лекота на работа, които традиционните прахосмукачки не могат да ви осигурят. 

ROWENTA X-Pert 360 RH6973WO

Rowenta X-Pert 360 RH6973WO

Вертикална прахосмукачка ROWENTA X-Pert 360 RH6973WO, 44W, Автономия 45 мин, 22V, Моторизирана четка, Animal care, LED светлина, Циклонна технология

Подобни продукти:

Rowenta X-Pert 360 RH6935WO

Rowenta X-Pert 360 RH6935WO

Вертикална прахосмукачка Rowenta X-Pert 360 RH6935WO, 44W, Капацитет 0.5 л, Автономия 45 мин, LED лента, Четка Easy Brush, Бял/Черен

Rowenta X-Pert 360 RH6933WO

Rowenta X-Pert 360 RH6933WO

Вертикална прахосмукачка ROWENTA X-Pert 360 RH6933WO, 44W, Мотор с висока производителност, 22V, Моторизирана четка, LED светлини, Циклонна технология, Сив/Червен