Ревю на моторна коса Ruris Zimbru 100


Ruris Zimbru 100 е идеалният избор за вас, ако търсите бюджетна моторна коса, която да е перфектния помощник при всяко косене на вашата градина, при това на супер изгодна цена.

Марката Ruris ни е позната е доказана със своите достъпни предложения от категории уреди за поддържане на дома – марката предлага голямо разнообразие от машини и инструменти на достъпни цени за всеки!

Независимо дали искате да изградите, подобрите или поправите, Ruris разполага с широка гама от машини и инструменти, предназначени да ви помогнат успешно да завършите всяко начинание.

Zimbru 100 разполага с две приставки – глава с пластмасови ниши за подстригване на тревни площи и метален диск за подрязване на плевели и стъбла.

Уреда разполага с една приставка – глава с пластмасови ниши за подстригване на тревни площи.

Косата има мощен 2-тактов бензинов двигател с мощност 700W, 1 конска сила и е с работен обем на цилиндъра 26 cc.

Системата за запалване е електронна и стартирането се извършва ръчно със стартер, което е голямо улеснение при използване на уреда. Предаването се осигурява от стоманен прът и е защитен от висококачествена алуминиева тръба.

Режещата глава на косачката има автоматична нишка за косене, без да се налага да се спира работата, така че да ползвате косачката при оптимални условия.

Нивото на шум не надвишава 110 dB, което е малко шумно. Теглото на уреда е 8 кг е нормално но като се има предвид, че това е здрав уред, изработен от качествени материали за по-голяма издръжливост във времето.

Основни предимства на машината:

  • Двигател: 2-тактов, с въздушно охлаждане;
  • Съотношение на смесване на бензин/масло: 40:1;
  • Тип рамо: неръждаема стомана със стоманени канали;
  • Много лесна система за стартиране (стартер);
  • Система за рязане: нож с три зъба + бобина с найлонова нишка;;

Нашето мнение за продукта

Мнението на ползвателите на тази косачка е, че съотношението между цена и качество е много добри за неговата работата. Те оценяват, че той има много ниска консумация на бензин и премахва всеки вид трева без много усилия. Препоръчваме ви я, ако имате нужда от  такъв тип уред за косене. Нашата оценка за съотношението цена – качество е отлична, качеството на материалите, от които е произведен са много добри, като тази коса Ruris ще ви предложи висока надеждност и повишена трайност във времето.